Du betaler hundrevis av pund for programmer du kan få gratis - stopp det

Spare Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky tv fjernkontroll

Overleverer du hundrevis av pund til Sky uten grunn i det hele tatt?(Bilde: PA)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Vi har større sannsynlighet for å bytte partner enn TV -tjenesten vår, men hvis du faktisk klarte å skille deg fra Sky -abonnementet ditt, kan du bokstavelig talt spare hundrevis av pounds i året og fortsatt se 99% av programmene du liker.



Mer, du kan beholde alle elementene du liker fra Sky- eller Virgin -boksen din - fra seriekobling, til å stanse live -TV og spole fremover raskt uten å måtte betale noen abonnementsavgifter i det hele tatt.

Selv om du ikke er villig til å gi opp en serie som bare er tilgjengelig på betal-TV, er det alternativer tilgjengelig som lar deg se det, uten å være bundet til en kontrakt på 60 pund i måneden.

overnaturlig stoppe og ta fyr

Sky - fakta

Kit Harrington som Jon Snow i Game of Thrones

Game of Thrones - det 368. mest settte showet på Sky og ONLY Sky eksklusivt blant de beste 1000 (Bilde: HBO)



Tall fra Freesat viser at av de 1000 mest sette programmene av Sky-abonnenter i fjor, var 99% tilgjengelig på gratis-til-TV.

Faktisk, av de 78 showene som utgjorde de 1000 beste settene som ble sett mest, kom det høyest rangerte Sky-programmet på 368.



De ti beste showene med visningstall var

  1. The Great British Bake Off
  2. Østlendinger
  3. Nyttårsaften fyrverkeri
  4. The Voice UK
  5. Mrs Brown's Boys
  6. Strictly Come Dancing
  7. Storbritannias Got Talent
  8. I'm a Celebrity Få meg ut herfra
  9. Queen og Adam Lamberts Rock Big Ben Live
  10. Ring jordmoren

Det er klart fra disse dataene at nasjonen har en stor appetitt for den flotte programmeringen som gratis-til-luft tilbyr, selv de betal-TV-kundene som gir seg ut på dyre abonnementer, sa Freesat-talskvinne Jennifer Elworthy.

Men til tross for dette, fortsetter folk å betale, med den gjennomsnittlige betal-TV-abonnenten som skal betale £ 39 i måneden på TV-abonnementer og noen betale opptil £ 840 i året for dem.

Forskning fra Freeview viser at millioner av oss ALDRI har byttet betal -TV -leverandører.

TV -tilbudene som ikke koster jorden

(Bilde: Getty)

Selv om de mest populære, Sky, Virgin og BT kanskje ikke alltid er de beste TV -tilbudene.

Så her er alternativene dine hvis du vil betale mindre for TV -en din:

Betal ingenting

Freeview -tilbud et stort utvalg av kanaler uten kostnad i det hele tatt . Det er 13 HD -kanaler, 58 underholdningskanaler, 5 barnekanaler, 7 nyhetskanaler og en mengde flere regionale, lokale og radiokanaler. Enhver digital TV bør allerede kunne motta alle disse kanalene uten kostnad i det hele tatt (bar TV -lisensen din).

Med tillegg av en freeview -pluss -boks kan du pause, spole tilbake og ta opp live -TV, samt sette en planlegger og seriekobling akkurat som med en Sky- eller Virgin plus -boks.

Boksen koster mindre enn £ 100 og når den er din, må du ikke betale noe annet for å få tilgang til all TV -en som er nevnt ovenfor.

Bare betal for en eske (uten abonnement)

(Bilde: NEWSAMpix)

Hvis det ikke er nok for deg, kan du få enda mer med Freesat .

david walliams lara stone

Fra mindre enn £ 50 du kan få tilgang til satellitt-TV, med mer enn 200 kanaler og TV på forespørsel fra BBC og ITV.

Akkurat som med Freeview, hvis du får den riktige boksen, kan du også pause, spole tilbake og spille inn live -TV og sette opp en TV -planlegger og serielinken.

Bare innholdet

Visste du det med en enkel £ 30 dongle eller koble til smartboks du kan overføre innhold fra den bærbare datamaskinen til TV -en - eller til og med koble direkte til internett - noe som betyr at du kan få iPlayer, YouTube og mer fra telefonen, den bærbare datamaskinen eller nettbrettet ditt direkte til TV -en.

Mer, det betyr at enhver online videotjeneste du registrerer deg for kan sees på TV -en - slik at du kan få tilgang til filmer, TV -programmer og mer fra slike som Netflix eller Amazon Prime .

Det betyr at fra £ 5,99 i måneden pluss en engangsavgift for en dongle, har du effektivt Sky Movies on Demand i tillegg til en rekke TV -programmer.

beste storbyferier 2018

Vi har samlet de beste TV -streamingtjenestene her.

Nå TV

Hvis du vil ha tilgang til slike som Sky One, Sky Atlantic og alle viktige idretter, så NowTV vil slippe deg inn for en brøkdel av kostnaden .

Det er 13 kanaler du ikke finner på Freeview (vist ovenfor) som du kan få tilgang til £ 6,99 i måneden (eller mindre i en pakkeløsning), kan du få Sky Movies for £ 9,99 i måneden (og slå den på eller av som du vil, i stedet for å være bundet til en kontrakt) eller ta de siste fotballkampene med alle de syv Sky Sports -kanalene for £ 6,99 for en dag -Alternativt kan du få en uke eller månedslang pass for mer, det er for øyeblikket en avtale som lar deg se et enkelt spill, eller en uke, for engangsavgifter .

Legg alt sammen, og du sparer ikke mye, men fordelen er at du ikke er bundet til en kontrakt og ikke betaler for noe du ikke ønsker.

TIL Nå koster TV -boksen bare £ 14,99 , og kan settes sammen med noen av de andre tilbudene til rabatt, og det lar deg også følge med på programmer med tilgang til iPlayer, ITV Player, 4oD og Demand 5.

Bunt

Den siste måten å spare på TV -abonnementer er å pakk dem inn i en bunt med andre tjenester .

Virgin, Sky og BT lar deg kombinere telefon-, internett- og TV -avtaler til kombinasjonspakker.

Det betyr at hvis du er glad for å kombinere to tilbydere, kan du få bredbånd og TV fra Talktalk for £ 10 i måneden , BT (inkludert sport) for £ 12,50 i måneden for øyeblikket , med Virgin media kan du få bredbånd, TV (inkludert noen Sky -kanaler) og til og med et mobilt SIM -kort kastet inn med større rabatter jo mer du kjøper mens Sky tilbyr gratis bredbånd i et år med sine TV -pakker, slik at du kan spare der hvis ikke på TV.

For å se om det finnes en pakke avtale for deg, ta en titt her .

Se Også: