Halfords lanserer stort campingpris til halv pris - og soveposene deres er et absolutt røverkjøp

Halfords

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er telt for £ 15 og soveposer for en tenner(Bilde: Kreditt: Hero Images Inc. / Alamy Stock Photo)



Etter noen dager med varm, solrik lykke, ser det ut til at Storbritannias uttalelse er kaldt og regn er tilbake, men det har ikke stoppet Halfords lanserer et stort camping salg.



Hundrevis av camping- og friluftsartikler har blitt redusert til halv pris i salget, inkludert telt, soveposer, luftsenger og masse annet tilbehør.



Enten du skal på en festival med vennene dine eller trosse utendørs på en familieferie, det er mange gode kjøp både online og i butikk.

Vi har listet opp våre fem favoritttilbud fra salget nedenfor, som tilsynelatende kommer til å vare helt til august, selv om vi regner med at de £ 10 soveposene vil være utsolgt for lengst.

jessica love island ex on the beach

Halfords konvolutt sovepose, £ 10 (var £ 20)

Soveposer er en tenner (Bilde: Halfords)



Det er kanskje ikke den mest diskrete fargen i verden, men det er absolutt en av de billigste soveposene vi har oppdaget.

Hvis du liker noe litt mer monotont, har også Halfords soveposer i mamma-stil blitt kuttet, med den røde nå £ 12 (var £ 24), og Urban Escape blå poser nå £ 17,50 (var £ 35).



Halfords campingarmstol, £ 7 (var £ 14)

Kan du noen gang ha for mange campingstoler? (Bilde: Halfords)

stan collymore kirsty gallacher

Enten du trenger noen ekstra seter til en hagefest, eller et behagelig sted å sitte ute på åkeren, er det ingenting bedre enn disse evig nyttige campingstolene, som nå er halvparten av prisen.

Halfords Double Flocked Air Bed, £ 12 (var £ 24)

Alle trenger en luftseng (Bilde: Halfords)

Enda en annen viktig husholdning, airbeds fungerer like godt inne når gjestene kommer rundt som de gjør for campingturer. Men de kan ende opp med å koste en formue, så det er verdt å holde øye med rabatter som dette.

Halfords Two Man Dome Telt, £ 15 (var £ 30)

Det er til og med billige telt i salget (Bilde: Halfords)

Skal du på festival i år? Det kan være verdt å plukke opp et superbillig telt som dette i stedet for å plaske ut på et eksklusivt telt.

Enkel og lett å sette opp på bare ti minutter, men vil holde deg skjermet for kulde og regn.

ej penger for ingenting

Urban Escape Heavy Duty Folding Trolley, £ 60 (var £ 125)

Spar deg litt svette og tårer ved å investere i en bagasjevogn (Bilde: Halfords)

Vi har alle vært der. Etter timers kjøring når du endelig destinasjonen, og innser deretter at selve campingplassen ligger en 20 minutters spasertur unna. Denne praktiske vognen hjelper deg enkelt å slepe eiendelene dine fra bil til campingplass, uten problemer.

Pluss at den bretter seg vekk, slik at du kan skjule den for alle irriterende festivaltyver.

Se Også: