Google Stadia minimumshastighet for internett avslørte - og noen spillere vil bli skuffet

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Google har avslørt kravene til internetthastighet for sin banebrytende nye videospillstrømmetjeneste, Stadia , og noen spillere vil bli skuffet.



Google Stadia-sjef Phil Harrison avslørte at for å oppnå HD-kvalitet og en bildefrekvens på 60 bilder per sekund, ville spillere trenge en internettforbindelseshastighet på omtrent 25 Mbps.



'Faktisk bruker vi mindre enn det, men det er der vi setter vår anbefalte grense,' sa Harrison i et intervju med boksen min .



Han la til at når Stadia-plattformen går live senere i år, vil spillere trenge en internettforbindelseshastighet på 30 Mbps for å streame spill i 4K-kvalitet.

hvor gammel var aaliyah da hun døde

Googles visepresident og daglig leder Phil Harrison ved lanseringen av videospillstrømmetjenesten Stadia (Bilde: REUTERS)

Kommunikasjonsregulatoren Ofcom regnet nylig ut at Storbritannias gjennomsnittlige hjemmebredbåndshastighet var 46,2 Mbps i fjor, så mange spillere vil finne dette perfekt oppnåelig.



Til tross for at superraske forbindelser er tilgjengelige, bruker fortsatt litt under halvparten av landet de mye tregere og mindre pålitelige ADSL-baserte rene kobberlinjene, med maksimale hastigheter på 20 Mbps.

Mr Harrison sa det - liksom Netflix – Stadia vil justere kvaliteten på spillet basert på hastigheten på internettforbindelsen din, slik at du kan spille selv om du har en tregere tilkobling.



joanna hayes melvyn hayes

'Hvis du har mindre båndbredde, vil vi gi deg en lavere oppløsning,' sa han.

Videospillnyheter

'Vi gjør mye av det for deg i bakgrunnen, og vi vil bare tilby passende båndbredde for infrastrukturen du ga.'

sons of anarchy sesong 6 netflix uk

Google annonserte Stadia kl Spillutviklerkonferanse i San Francisco tirsdag, og beskrev det som 'spillingens fremtid'.

Spillstrømmetjenesten utnytter Googles globale nettverk av datasentre for å gjøre videospill tilgjengelig over internett på alle netttilkoblede enheter.

Spillere vil kunne starte spill på Stadia og begynne å spille på så lite som fem sekunder uten 'ingen nedlastinger, ingen oppdateringer, ingen patcher og ingen installasjoner,' ifølge Harrison.

Google avduket også en Stadia-kontroller , som kobles via WiFi direkte til spillet som kjører i Googles datasenter.

Den har en 'fangst'-knapp for å lagre og dele spillopplevelser direkte til YouTube, samt en Google Assistant-knapp og innebygd mikrofon.

åndelig betydning av nummer 88

Stadia lanseres i USA, Storbritannia, Canada og store deler av Europa senere i år.

Priser er ennå ikke annonsert, men ryktene antyder at plattformen vil tilby ubegrenset tilgang til et bibliotek med spill for en fast månedlig avgift.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: