Google Pixel og Pixel XL: Storbritannias utgivelsesdato, pris, spesifikasjoner og funksjoner for Googles nye Android -smarttelefoner

Pixel

Horoskopet Ditt For I Morgen

Google har avslørt to nye telefoner som vil tilby et alternativ til Apples populære iPhone 7 og iPhone 7 Plus.



Søkegiganten har produsert sine egne Android -baserte telefoner de siste årene under merket 'Nexus' - men ikke mer.



Google har droppet navnet Nexus til fordel for Pixel -monikeren. Tidligere har selskapet brukt Pixel -navnet på sine premium nettbrett og bærbare produkter.



Den nye Pixel er, med Googles ord, 'den første telefonen bygget av Google innvendig og utvendig'.

Akkurat som Apple kontrollerte Google både maskinvaren og programvaren - i dette tilfellet Android versjon 7 (kallenavnet Nougat).

Utgivelsesdato

Forhåndsbestillinger for telefonen begynte 4. oktober i USA, Storbritannia, Australia, Tyskland og Canada.



Telefonen sendes til kunder og vil være tilgjengelig i butikker 20. oktober.

Hvordan forhåndsbestille og beste tilbud

Forhåndsbestillinger for Pixel og Pixel XL er begge åpne enten gjennom Googles egen nettbutikk ( som du finner her ) eller high street store Carphone Warehouse ( som er her ).



Alternativt kan du gå til nettverket EE, som har en enerett på Pixel -telefonen i Storbritannia.

Med EE er Pixel gratis på £ 50,99 i måneden, 24 måneders 4GEE -plan, som kommer med ubegrensede minutter, ubegrensede tekster og 10 GB mobildata i måneden for eksisterende kunder.

muhammad ali siste bilde

(Bilde: REUTERS/Beck Diefenbach)

Pixel XL er også tilgjengelig gratis på £ 55,99 i måneden, 24 måneders abonnement, og kommer med ubegrensede minutter, ubegrensede tekster og 10 GB mobildata i måneden for eksisterende kunder.

4GEE Plan -kunder mottar ubegrensede minutter, tekster og 500 MB data i måneden for bruk i utlandet i EU. Alternativt, for bare £ 5 per måned mer, kan du få Pixel og Pixel XL på 4GEE Max -planer som gir deg tilgang til Storbritannias raskeste 4G -hastigheter og inkluderende tilgang til BT Sport -appen i løpet av planen.

Bare som et ekstra søtningsmiddel, vil de som forhåndsbestiller før 20. oktober, motta en Google Play-kupong på £ 50 de kan bruke til å kjøpe innhold fra Google Play-butikken.

Les mer

Google Pixel -lansering
Google Pixel Review Pixel og Pixel XL spesifikasjoner, pris, rykter Hvor mye koster Google Pixel -telefoner? Google Pixel på salg i Storbritannia

Design

Den hvite Pixel har en slående likhet med iPhone 6 selv om den har den bakmonterte fingeravtrykkskanneren populær blant andre Android-telefoner.

Både den mindre Pixel og den større Pixel XL vil hoppe til USB-C ladeporten, og begge vil ha 4 GB RAM og det samme 12 MP kameraet på baksiden (8 MP på forsiden).

Du kan velge mellom 32 GB eller 128 GB intern lagring, og Google tilbyr også Pixel -eiere gratis ubegrenset lagringsplass for bilder og videoer via Google Foto -appen.

Og - selvfølgelig - Google har beholdt 3,5 mm hodetelefonkontakten på plass, i motsetning til Apple som droppet den med lanseringen av iPhone 7.

Både Pixel og XL har en lignende design som fjorårets godt mottatte Nexus 6P, om enn med en tynnere ramme som betyr en nær kant-til-kant-skjerm.

Pris

Hvis du kjøper direkte fra Google eller Carphone Warehouse, kan du plukke opp telefonene uten SIM-kort og låse opp for engangsprisen på 599 pund for 5-tommers Pixel og 719 pund for 5,5-tommers Pixel XL.

Det setter dem på nøyaktig samme type territorium som Apples iPhone -modeller.

Det ser ut til at EE er det eneste nettverket i Storbritannia som vil lagre telefonen på kontrakt, og vi oppdaterer dette så snart vi vet det sikkert.

Spesifikasjoner

Pixel XL har en 5,5-tommers 2,560 x 1440 AMOLED-skjerm med en quad-core Qualcomm-prosessor, 4 GB RAM, USB Type-C-port og bakovervendt fingeravtrykksleser.

Den har et 12 megapikslers bakre kamera og et 8 megapikslers frontvendt kamera.

Google Pixel -telefonbilder lekket av Carphone Warehouse

Det vil også ha et kjølig 3450 mAh batteri og standard 32 GB lagringsplass, med mulighet for å oppgradere til 128 GB om nødvendig.

Den vanlige Pixel har lignende spesifikasjoner, men det er helt klart den nedre enden av de to flaggskipene.

Den vil ha en 5-tommers Full HD AMOLED-skjerm, firekjerners 2,0 GHz 64-biters prosessor, 4 GB RAM, de samme kameraene som XL og et mindre 2.770 mAh batteri.

Som forventet kommer den også med en bakmontert fingeravtrykksleser og en USB Type-C-port.

Funksjoner

Begge Pixel-telefonene er forhåndsinstallert med den nyeste versjonen av Android (Nougat), samt Googles AI-drevne assistent Allo og FaceTime-appen Duo.

Google Pixel -telefonbilder lekket av Carphone Warehouse

Google 'live cases' som kan tilpasses med favorittbildene og stedene dine, i tillegg til eksklusive design fra artister som Justin Maller og fotografer som den kanadiske astronauten Chris Hadfield.

Bør du kjøpe den?

Hvis du ikke liker tanken på en iPhone 7, er det mye som tyder på at Googles telefoner vil tilby et greit alternativ. Disse telefonene vil bli utviklet i henhold til Googles spesifikasjoner, så de bør ha den beste integrasjonen med Android på markedet.

Hva mer er, de kommer til å være helt fri for tredjeparts bloatware som vanligvis lastes på Android-telefoner av andre produsenter.

meningsmåling

Hvilket operativsystem er bedre?

1000+ STEMMER SÅ LANGT

Androidios

Les mer

iOS 10
Bør jeg laste ned iOS 10 -oppdateringen? iOS 10 -meldinger, emojis og usynlig blekk Slik får du iOS 10 iOS 10 tips og triks

Se Også: