Google Maps: overliste fotoboksene og bli aldri blinket igjen med disse nye funksjonene

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Google tester en ny funksjon i Kart som vil tillate brukere å rapportere ulykker og fotobokser. Funksjonen er en som allerede vises i Google-eide Waze, men som aldri har tatt steget til selskapets egen app.



Funksjonen rulles ut til enkelte Android-brukere etter først å ha vist seg i appens kode for noen måneder siden, iht. Android politi . Hvis du blir valgt til å teste funksjonen, vil du se et '+' i en snakkeboble nederst til venstre på skjermen.



Ved å trykke på den kan du rapportere enten et fotoboks eller en ulykke. Denne informasjonen brukes deretter av Google til å generere informasjon fra publikum om ditt lokale område.



Det følger at dataene deretter vil bli brukt til å varsle andre sjåfører om fotobokser. Fordi denne informasjonen oppdateres så raskt kan den til og med ta midlertidige fartskontroller fra politiet.

Oppdatert informasjon om ulykker vil også tillate Google Maps å omdirigere deg hvis det er en raskere rute.

Google kan redde deg fra å bli fanget i en midlertidig fartsfelle (Bilde: Evening Gazette/Newcastle Chronicle)



Selv om Google ikke gjør det klart hvordan den bruker disse dataene, er det sannsynlig at den trenger flere rapporter for å bekrefte deres gyldighet. Dette forhindrer en bruker i å skape problemer på appen ved å rapportere fotobokser der det ikke er noen.

Appen må for øyeblikket være i navigasjonsmodus for at funksjonen skal vises. Så selv om du vet ruten dit du skal, er det verdt å skrive den inn i Maps for å se om den nye knappen dukker opp.



Mens funksjonen allerede er i Waze, er det mange som bruker og kanskje foretrekker Google maps, så det er ganske gode nyheter at brukere av begge vil få funksjonen.

/0.jpg' data- onerror='this.parentElement.classList.add('video-thumbnail--unavailable');this.style.display='none'' />/0.jpg' />Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Det er ikke klart om data som er rapportert i Google Maps vil vises i Waze og omvendt, men den funksjonen ville være veldig fornuftig da den ville øke informasjonskildene for begge appene.

Selvfølgelig er det noen åpenbare problemer med funksjoner som dette. Avgjørende er det ikke lovlig å bruke telefonen mens du kjører, selv om den er montert riktig med en anstendig telefonholder.

Ikke ta på telefonen mens du kjører, sier loven (Bilde: E+)

For å lovlig bruke en telefon mens du kjører, må du stoppe og slå av motoren.

Selvfølgelig ignorerer mange denne regelen, men det er både farlig å gjøre det og kan gi deg en hard bot og poeng på sertifikatet. Det er en fast straff, så du vil ha seks poeng og en bot på £200 (mer, potensielt hvis du kjører farlig).

Google Kart
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: