Carol Vorderman øker temperaturen ved å strippe til bikini i en hetende hetebølge

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Carol Vorderman har tatt av seg en bikini for å få mest mulig ut av den hetende hetebølgen.



TV-skjønnheten, 58, viste frem sin utrolige figur i et todelt da hun forberedte seg på helgens brennende vær.



Etter å ha tatt en selfie som viste henne iført bikini med det walisiske flagget, twitret hun: 'Helgens uniform? Heatwave #Wales.



Det glade bildet sendte fansen hennes i grus, med en som skrev: 'Absolute babe Carol ...'

En annen la til: 'Oh Carol du lille minx.'

En tredje spøkte: 'Jeg tar to fra toppen, vær så snill Carol'.



Carol Vorderman, 58, viste frem sin utrolige skikkelse i et todelt da hun forberedte seg på helgens brennende vær

jack p shepherd baby

Carol Vorderman er kjent for sine kurver



Den tidligere Countdown -stjernen, som gikk viral i forrige måned da bilder av hennes angivelig nye pneumatiske kurver dukket opp, ble nylig tvunget til å nekte å ha hemmelige rumpeimplantater, og insisterte på at figuren hennes er 100% naturlig.

Hun har siden avslørt treningsrutinen - og den nøyaktige måten hun bygger opp sin berømte rumpe.

Carol forklarte nøyaktig hva det er hun får til på treningsstudioet i en serie bilder tatt av hennes personlige trener, Dave Concannon, som trener med Carol tre ganger i uken for å opprettholde figuren.

Matematikken sverget fortalte Twitter -tilhengere at hun elsker å trene setemuskler og ben og strekke ut ryggen og hamstrings i treningsstudioet.

Carol avslørte også at hennes vanlige frokost består av en kopp te og en Ryvita med smør og syltetøy da tilhengere bombarderte henne med spørsmål om hennes sunne livsstil.

Hun har blitt et nasjonalt sexsymbol gjennom årene (Bilde: Twitter)

Det kommer etter at hun insisterte på at hun ikke hadde hatt noen plastisk kirurgi for å lage sine gravitasjonskrevende kurver og sa til Mail & you's magazine: 'Jeg lover at jeg ikke har hatt bunnimplantater ... Jeg har trent i flere tiår, så formen min er ned til år med å holde seg i form. '

Hun tilskrev sine store eiendeler til genetikk og HRT hun fortsatte med å komme seg gjennom overgangsalderen - med den ekstra bonusen for en rasende libido.

Carol avslørte at hun har mange alternativer for litt sexy tid og sa: 'Jeg har en rekke spesielle venner, men jeg gjør ikke noe galt. Alle er singler. Og ja, bortsett fra en, er de alle yngre enn meg. '

Hun la til: 'Jeg vil ikke slå meg til ro. Jeg nyter friheten min. '

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: