Glamorøs bestemor på 73 år avslører hvordan skinnskjørt og høye hæler holder henne ung

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Daily Record -legende Joan Burnie

Hvordan holde seg ung: Joan Burnie avslører hennes hemmelighet for å slå aldring(Bilde: Daglig rekord)



For Joan Burnie er alder bare et tall.



Og selv om hun ikke skal gå under kniven i et forsøk på å jevne ut rynker, er Joan trygg på at hun har sprukket hemmeligheten bak å forbli ung, melder Daily Record .



Men hva er egentlig hemmeligheten hennes for å lykkes?

Joan forklarer med sine egne ord nedenfor

Jeg er 73. Hvordan skjedde det? Jeg føler ikke alderen min. I mitt forhåpentligvis så ennå uoppklarte sinn tror jeg ikke jeg er så annerledes enn den jeg var i mine salatdager.

Kanskje litt mindre grønt.



Men det er ikke noe poeng i å late som jeg ser evig ut. 21. Folk tilbyr meg seter på busser.

Hver gang jeg passerer et speil, treffer virkeligheten meg rett mellom rynkene.



Enkel løsning, selvfølgelig. Ikke dvel for lenge foran speil, ikke minst de som fanger deg uforvarende, og i to sekunder ser det ut til at din lenge døde mor, eller noen ganger bestemoren din, har blitt levende igjen.

Men så ER jeg en bestemor.

Det betyr ikke at jeg vil kle meg utskylte mauves noen mennesker-hei, M&S-synes passende for oss eldre damer.

mary berry limoncello bagatell

Jeg har nylig kjøpt et skinnende svart skinnskjørt og en lys rød genser. Jeg passer fremdeles mine aldrende pins til et par hæler, selv om de i disse dager er mer kattunge enn peerie.

Takket være en genetisk fluke som er arvet fra min mor, har ikke håret mitt blitt grått, noe frisøren min er villig til å bekrefte. Ærlig.

Men jeg vil ikke nøle med å strekke meg etter fargestoffet når og hvis jeg må.

Jeg har imidlertid aldri gått i botox-kamp og ført en fullstendig krig mot Father Time og klokken.

Ikke noe poeng. De vil alltid vinne.

(Bilde: Daglig rekord)

Så ingen fyllstoffer, ansiktsløftninger eller magiske kremer til £ 100 per pop som angivelig vil stryke meg glatt som en babes bakside.

Men som den andre eldre Joan, fru Collins, slatter jeg på Nivea og bruker aldri såpe i ansiktet mitt. Fuktighet, fuktighet, fuktighet.

Jeg har aldri bevisst forlatt huset uten slag og lippy skåret over munnen min, men jeg husker alltid å tørke dem av før jeg sklir under laken. De årene på Cosmopolitan lærte meg noe.

I sannhet tror jeg det er lettere å bli eldre hvis du aldri har hatt utseende å miste i utgangspunktet.

Å bli født vakker er både en velsignelse og en forbannelse.

Jeg har aldri gått på diett. Jeg veier fortsatt mer eller mindre det samme som jeg gjorde da jeg var 23 - det er bare fordelt litt, helt greit, veldig annerledes.

En anstendig, godt tilpasset BH er derfor viktig med mindre du vil at brystene skal sitte på hver side av navlen.

Jeg innrømmer at jeg en gang hadde en seriøs sjokolade og tre pakker med chips om dagen til jeg var 50 og glidelåsen ikke klarte seg. Så jeg gikk kald kalkun - eller rettere sagt varme grønnsaker og frisk frukt.

Jeg lager mat hver dag, ikke bare fordi jeg liker å vite hva jeg har i maten, men fordi jeg liker det. Jeg ville ikke gjort det ellers.

Hårskjorter selv i størrelse 10 er ikke noe for meg, for når du når 70 -årene, bør du gjøre akkurat det du vil - enten det er å se en hel serie House of Cards på en gang, beordre folk til å hente søppel eller kjøpe svart skinnskjørt.

Du mister frykten for å bli trodd dum. Kort sagt, jeg vet at jeg er en gal gammel flaggermus.

Jeg trenger ikke noe troll som forteller meg at det er derfor jeg verken twitrer eller bruker sosiale medier. Jeg foretrekker å se vennene mine ansikt til ansikt fremfor Facebook til Facebook.

(Bilde: Daglig rekord)

Jeg trener heller ikke. Jeg driver med hunder.

Regn, hagl eller glans, jeg går rundt åtte mil hver dag. Det forklarer sannsynligvis hvorfor jeg er ganske i form.

Siden den nye hoften for to år siden har jeg bare vært på legen min to ganger - for influensajabben min.

Det er økende bevis på at trening har en gunstig effekt på helse og spesielt demens, den grusomme skotten som forfølger aldersgruppen min.

michelle keegan plastisk kirurgi

En annen studie fra Finland i forrige uke antydet at dans, suduko og fisk er måten å redusere sjansen for senilitet på. Jeg vil erstatte Scrabble med suduko, men det høres ikke så ille ut for meg.

ikke ta babyen min

Men å gå på mutter er også bra for min mentale så vel som fysiske helse. Det er en sosial ting.

Hundeeiere snakker med hverandre - og nei, ikke bare om deres firbeinte jenter. Jeg blir fortsatt spurt jevnlig om jeg savner å skrive spalten min. Noen ganger når det er en Jeremy Clarkson om, men mine daglige ledsagere - Elaine, Angela, Margaret, Linda og Jim - er like meningsfulle som jeg er.

Vi gamle biddies, tror jeg ofte etter at vi hadde satt en time på å sette verden til rettigheter på våre walkies, ville gjort et bedre knivstikk på å styre landet enn politikerne.

På den tiden, da jeg var den tøffe tanten i dette prestegjeldet, pleide jeg å be folk om å svinge forbi de ensomme hjertestedene og i stedet gå direkte til et dyre redningssenter.

Det vil jeg si er det mer sannsynlig at du finner kjærlighet, lojalitet og følgesvenn. Jeg tror det fortsatt. Jeg liker å bo alene, selv om jeg vet at det ikke er for alle.

Men gi meg en bånd eller, hvis ikke det, en grei veske på armen min enn en eldre torsk (sexist, moi?) Eller - uendelig verre - en toyboy.

(Bilde: Daglig rekord)

Men jeg tror du må godta at når du når en viss alder, blir du stort sett usynlig, ikke minst for det motsatte kjønn.

Jeg kjenner menn som er enda eldre enn meg som fortsatt tror de kan trekke alt under 47. Jeg har ingen slike vrangforestillinger.

Men jeg er heldig i min familie og venner. Jeg kunne ikke klare meg uten heller.

Du må ha de rundt deg som ler både med og av deg - en annen grunn til ikke å ha den ansiktsløftningen - og som kjenner deg godt nok til å tilgi deg dine svakheter og feil.

Alt i alt er jeg glad jeg er 73 i stedet for, som mitt yngre barnebarn, syv.

Min generasjon, tror jeg, hadde det bedre enn hennes. Vi hadde ikke smarttelefoner eller smarte designerklær.

Men det vi hadde var færre press.

Vi var ikke omgitt av urealistiske bilder av hvordan kvinner skulle se ut. Vi fikk også lov til å være barn og ikke mini-voksne nesten fra det øyeblikket vi var tom for bleier.

I mellomtiden vil jeg ikke leve for alltid, men akkurat nå er det ganske bra å være i 70 -årene.

Med mindre jeg plutselig kommer over et speil i full lengde.

meningsmåling

Hva er hemmeligheten din mot aldring?

0+ STEMMER SÅ LANGT

FuktighetskremSpise suntMange søte godbiterTreningsstudio - så mye som mulig

Se Også: