GiffGaff, Tesco Mobile, Lycamobile og Sky Mobile kompensasjon etter O2s nettverkskrasj

O2

Horoskopet Ditt For I Morgen

O2s datafeil på torsdag etterlot mer enn 32 millioner mennesker uten forbindelse, inkludert de som ble levert av slike som GiffGaff, Tesco Mobile, Lycamobile og Sky Mobile.



Firmaene kjører alle på O2s Telefónica -kabler - noe som betydde at når serveren gikk ned, gjorde det også deres online tilgang.



Datafeilen skjedde rundt klokken 05:30 torsdag morgen - og spredte seg raskt gjennom landet som en ild.



min annonsering betaler Storbritannia

I dag fungerer det som vanlig, og O2 har gitt en full unnskyldning for krasjet. Den sa at en etterforskning nå er iverksatt - men hva er dine rettigheter hvis du har betalt for en tjeneste du ikke mottok?

Vi har løpt gjennom din O2 kompensasjonsrettigheter allerede, så her er det du trenger å vite om alle andre nettverk.

Du kan få oppdateringer om O2 fortsatt er her nede.



Har du rett til kompensasjon for O2s strømbrudd?

Du kan kanskje kreve følgende:

  • Pengene tilbake mens reparasjoner utføres hvis du fortsatt er uten service - selv om de fleste nå burde være i gang igjen.
  • En ekstra refusjon eller kontokreditt når den lever igjen for å dekke perioden med avbrudd da du ikke mottok tjenesten du betalte for.
  • I noen tilfeller der du har vært uten tjeneste en stund, kan du også ha rett til å forlate kontrakten straffefri. Det kan være et begrep i kontrakten din som sier at du kan gjøre dette hvis leverandøren har misligholdt sine forpliktelser overfor deg eller brutt en sentral betingelse.
  • Hvis du er tvunget til å pådra seg ekstra kostnader på grunn av strømbruddet, for eksempel å måtte betale for offentlig wifi, kan du klage til leverandøren din og be om kompensasjon for å dekke de uventede utgiftene. Behold alle beviser inkludert kvitteringer og e -post for dette, da du må bevise utgiftene i kravet ditt.

Hvordan klage og kreve penger tilbake

Hvis leverandøren ikke klarer å reparere en feil innen lovet dato, eller hvis du er misfornøyd med hvor lang tid det tar, bør du følge deres interne klageprosedyre. Du kan komme i kontakt med O2 her eller resten av leverandørene nedenfor.



Hvis du tar opp en sak, men den fremdeles er uavklart eller løst uten god grunn, kan du sende klagen din til en uavhengig Alternativ tvisteløsning (ADR) etter åtte uker.

Hvis problemet ditt ikke kan løses, kan du be leverandøren om et 'fastlåst' brev slik at du kan henvise tvisten din til den aktuelle ADR -ordningen rett før åtte ukers mark.

Ofcom har godkjent to ADR -ordninger - CISAS og Ombudsmannstjenester: Kommunikasjon .

Advarsel

Alle nettverk som er berørt torsdag vil oppleve enorme ventetider på kundeservicelinjer i dag, så vær forberedt på dette. Sikt på å ringe fra enheten som er registrert som dette vil være gratis, og prøv om mulig å bruke sosiale medier eller nettpratverktøy i stedet.

paul mason vekttap

Hvis det ikke er noen hast, kan du sende dem en e -post, og de vil svare deg etter hvert.

GiffGaff -kompensasjon

Flere titalls mennesker har klaget til GiffGaff om kompensasjon for gårsdagens strømbrudd - men selskapet har ennå ikke svart. NEWSAM Money har bedt leverandøren om en uttalelse om hva dine rettigheter er.

En kunde sa: 'Jeg vil ha kompensasjon, ettersom jeg har mistet mange penger i dag da jeg bruker telefonen min til forretninger. Det er en fullstendig og fullstendig spøk.'

På dette stadiet er det beste alternativet å kontakte dem direkte og ta opp bekymringene dine.

Tesco Mobile kompensasjon

(Bilde: Getty)

Tesco Mobile har ikke gitt ut en uttalelse om hva kundene kan gjøre hvis de har blitt stående utenfor lommen etter gårsdagens avbrudd, men du har rett til å eskalere eventuelle bekymringer med dem og kreve eventuelle tap tilbake.

wes love island 2018

De kan tilby å gi deg en gratis dag for å gjøre opp for tapet, eller et annet insentiv som en unnskyldning.

Sky Mobile -kompensasjon

Sky Mobile har unnskyldt seg for ulempen torsdagen forårsaket og sier at det gir alle en dag med gratis data for å gjøre opp for seg.

'Vi beklager virkelig problemene du opplevde på Sky Mobile i går. Vi gir deg en dag med gratis ubegrenset britisk data denne lørdagen 8. desember, slik at du kan følge med på alt du har savnet, heter det i en uttalelse på nettstedet.

tegn på at mensen kommer i morgen

Imidlertid, hvis du har pådratt deg ekstra kostnader eller føler at selskapet har sluttet deg, du kan kreve tilbake eventuelle tap eller klage her .

Lycamobile kompensasjon

Lycamobile -kunder betaler i stor grad betalingsbeløp, og kanskje av dem er i utlandet - noe som betyr at det ville ha vært et enda større mareritt for folk som prøvde å komme på nettet - eller kontakte folk - rundt om i verden i går.

For å reise bekymring er det beste å gjøre:

  • Ring 322 fra Lycamobile, men vær oppmerksom på en £ 0,09 kostnad per samtale
  • Eller ring 0207 132 0322 fra en annen nettverkstelefon eller +44 207 132 0322 fra utlandet.
  • Alternativt kan du sende en e -post til cs@lycamobile.co.uk eller fyll ut dette skjemaet og de kommer til å kontakte deg.

Les mer

O2 ned
Siste nytt Kompensasjon Hvorfor O2 er nede Er O2 fortsatt nede?

Se Også: