Ghoulish bilder av Michael Schumacher inne i hjemmet spådde for 1 million pund

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Han er den rekordstore racinglegenden med flere seiere i Formel 1 -VM mot navnet sitt enn noen annen sjåfør.



Michael Schumacher blir ansett som en av de største Formel 1 -førerne noensinne og vant syv mesterskap, fem av dem på rad.



Etter å ha startet karting som barn, jobbet 51-åringen seg opp til Formel 1, og brukte mesteparten av karrieren på å kjøre for Mercedes.



Imidlertid byttet han til Ferrari i 1996, som sist hadde vunnet mesterskapet i 1979, og forvandlet dem til et av de mest suksessrike lagene i sporten.

miley cyrus fingre på scenen

Selv etter at han ble pensjonist i 2006, kunne han ikke få sporten ut av blodet og kom tilbake til banen bare fire år senere.

Michael Schumacher er allment ansett som den beste Formel 1 -føreren noensinne (Bilde: Bongarts/Getty Images)



To år senere kunngjorde han at karrieren som racerfører virkelig var over for godt og Storbritannias Lewis Hamilton erstattet ham på Mercedes.

I en emosjonell tale som kunngjorde avgjørelsen, sa Schumacher at mens han fremdeles følte seg 'i stand til å konkurrere med de beste sjåførene', var han ikke sikker på om han hadde 'motivasjonen og energien som er nødvendig for å fortsette'.



Et drøyt år etter at han kunngjorde pensjonisttilværelsen, 29. desember 2013, mens han gikk på ski med sin da 14 år gamle sønn, Mick, rammet Schumacher en ødeleggende ulykke.

Faren og sønnen gikk på ski nedover Combe de Saulire over Meribel i de franske Alpene.

Det var mens de krysset et usikret off-piste-område at Schumacher, en dyktig skiløper, falt og slo hodet på en stein.

Schumacher med kona Corinna før ulykken (Bilde: AFP/Getty Images)

Livet hans ble reddet av skihjelmen, og racerlegenden ble fraktet til sykehus og gjennomgikk to operasjoner for å redde ham.

Schumacher ble lagt i et medisinsk indusert koma og legene hans sa at tilstanden hans var stabil.

I juni året etter ble det rapportert at Schumacher hadde kommet til bevissthet, og at han ble overført til et sykehus for rehab.

Han fikk lov til å være hjemme i september samme år, hvor rehabiliteringen hans har fortsatt, men hvor oppdateringer om tilstanden hans har vært få.

Hans hengivne kone, Corinna, og lederteamet har alltid insistert på at helsen hans er et privat problem og har holdt seg tett på hva som eventuelt har gjort fremskrittet i legenden siden skaden.

Schumacher slo hodet mot en stein i et fall i desember 2013 (Bilde: AFP/Getty Images)

I en sjelden oppdatering like før sjetteårsdagen for Schumachers ødeleggende ulykke, sa Corrina 'store ting starter med små skritt'.

Og i dag har en nevrokirurg hevdet at Schumachers tilstand har forverret seg siden ulykken for drøye seks år siden.

Nicola Acciari sa: 'Vi må forestille oss en person som er veldig annerledes enn den vi husker på banen, med en veldig forandret og forringet organisk, muskuløs og skjelettstruktur,

'Alt som et resultat av hjernetraumaet han led.'

Og til tross for Corinnas besluttsomhet om å beholde ektemannens tilstand bak lukkede dører, ble slukende bilder av stjernen hjemme sneket ut og spilt for 1 million pund.

Hans kone har beholdt tilstanden sin (Bilde: Getty Images)

Ingen bilder av video av Schumacher har blitt sett siden ulykken hans.

Men i fjor kom det meldinger om at de hemmelig tatt bildene viser Schumacher liggende i sengen hjemme hos ham i Genève, Sveits.

De ble deretter smuglet ut av hjemmet av en 'ukjent person'.

Les mer

Beste utvalget av lange lesninger fra NEWSAM Online
Verdens mest fruktbare kvinne Inne i Robbie og Garys feide Amir Khan sin uvanlige boordning

Corinna har oppfordret politiet til å iverksette tiltak mot personen som tok snapsene, ble det rapportert i forrige måned.

Solictors for familien insisterer på at bildet bryter Schumachers personlige livsspekter.

I mellomtiden har hans leder Sabine Kehm understreket: 'Michael's helse er ikke et offentlig problem, og derfor vil vi ikke kommentere det.'

Se Også: