Miley Cyrus kan ikke slutte å røre seg selv på sin opprørende Bangerz -tur i et kostyme laget av dollarregninger

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Miley Cyrus blir ofte sett gripe tak i skrittet hennes på scenen og ondskapsfullt twerking på rumpa. Det er ikke noe nytt.



Men under hennes siste show på Consol Energy Center, Pittsburgh, tok hun ting til neste nivå og så ikke ut til å gjøre annet enn å røre seg selv gjennom hele forestillingen, å dømme etter disse dampende fotografiene.



strengt tatt kommer dansende finalister 2019

Den 21 år gamle stjernen hadde på seg et uhyrlig trikotstykke i ett stykke laget av dollarregninger med store skuldre, gullkjeder og hvite cowboystøvler. Det var et veldig interessant utseende.



Hun satte seg på toppen av en gullmalt bil på scenen med beina spredt ut og grep jevnlig hennes skritt med hånden og vrikket på rumpa.

Miley Cyrus

Foreldre må ha vært flau (Bilde: Splash)

Det var noen veldig skummelverdige ansiktsuttrykk, og vi kan ikke forestille oss hvordan noen av tenåringens foreldre følte seg se på denne seksuelle visningen.



Miley blottet også tennene og knelte på biltaket mens hun slo i bunnen da hun utførte en av treffene hennes og begynte å bli sprø og vise frem hennes pert bak ved å gå på alle fire.

På et tidspunkt kaster hun til og med bena i luften og strekker dem ut og løfter rumpa opp som om hun er i ferd med å gjøre en bakoverrolig poly.



Miley Cyrus

Ben i luften! (Bilde: Splash)

Miley matchet hennes kreative antrekk med en mini -sølvsekk og hadde på seg det blonde håret i en tett bolle og løp rundt på scenen med danserne sine, etter å ha glidd ned scenen til hennes gigantiske tunge.

jessica chapman og holly wells

Mens Wrecking Ball -sangeren forårsaket kaos på scenen i sine sexy kostymer, bestemmer støttespilleren Lily Allen seg for å dekke opp for en gangs skyld, etter å ha hatt to funksjonsfeil i garderoben i VELDIG avslørende antrekk.

Men vi tror ikke det vil ta lang tid før hun dropper onsien og er tilbake for å arbeide i et miniskjørt og ta tak i sitt eget skritt.

Miley Cyrus - Touchy Feely -tur Miley Cyrus Se galleri

Se Også: