Frankie & Benny tilbyr MASSIVE rabatter hvis du tar bilder av maten din

Spare Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Halvpris strømnettet tilbys på Frankie & Benny's(Bilde: Frankie & Benny's)



Mens du får telefonen ut midt på middagen, er ikke noe alle godkjenner, er det vanskelig å argumentere med 50% rabatt.



noel med blå øyne

Og det er akkurat det den italiensk-amerikanske kjeden Frankie & Benny tilbyr kundene som en rabatt på hovedretten hvis de deler et glass på Instagram.



Tilbudet varer ut slutten av måneden, og rabatten gjelder umiddelbart så lenge du merker snap #FrankieAndBennys på Instagram.

Den nye avtalen sammenfaller med kjedens nye menylansering - rettet mot nye kundesmak og et mer voksen publikum.

Frankie & Benny's redesignet menyen etter at kundene syntes den var for barnslig. Det er 26 nye 'voksne' retter, syv av dem veganske.



50% rabatt hvis du tar et bilde og merker det (Bilde: Frankie & Benny & apos; s)

Frankie & Bennys merkevaredirektør Elise Ash sa: Alle liker å ta et bilde av maten når den kommer ut, uansett hvor sulten de er - nå kan du spare penger som bonus!



Vi gleder oss veldig til gjestenes reaksjon på dette initiativet og den nye menyen, ettersom det er den første av mange spennende nye ideer som vi planlegger å legge foran dem i år.

'Etter den store suksessen til vårt omfattende veganske utvalg som ble lansert i januar, ønsker vi nå å fokusere på rettene våre gjester virkelig har elsket, og skape ytterligere måter for dem å nyte alle aspekter av maten vår.

Få mer ut av måltidet ditt

Eksperttips for å ta bedre matbilder

Å dele bilder av måltidet ditt handler selvsagt om mer enn bare en rabatt - så hvis du vil ha likes og litt rabatt, hva bør du gjøre?

James Thompson vet en ting eller to om å få flere likes på bildene dine - siden Food Feels Insta har 150 000 følgere.

Mer enn det, han har nettopp blitt ansatt av den italienske restauranten Zizzi for å bli den første innbyggeren på Instagram. Du kan se mer av arbeidet hans på wearezizzi side .

Her er hans 4 beste tips for å ta det perfekte matbildet:

betydningen av tallet 80
  1. Belysning - naturlig lys er nøkkelen når du tar bilder av mat. Unngå når du kan, da det tar bort detaljer og farger. Hvis du spiser ute - be om et vindusplass!

  2. Bakgrunn - tenk på hvor du er og hva du vil at bakgrunnen din skal være. Ha det gøy og hold det spennende

  3. Redigerer - det er lett å miste kvaliteten på maten hvis du bruker for mange filtre, prøver å fokusere på lysstyrke, kontrast og skarpere alternativer på Instagram

  4. Eksperiment - Jeg liker ikke å holde meg til en bestemt vinkel. Beveg deg rundt og ta en rekke bilder fra forskjellige vinkler og se hva som fungerer for deg. Noen tallerkener ser flotte ut på fugleperspektiv, for eksempel pizza, mens andre kan være lurt å komme på nært hold

Les mer

Finn flere freebies ....
KFC gir bort gratis te Gratis bursdagsgodbiter 10 måter å få gratis drikke Spis restaurant måltider gratis

Se Også: