George at Asda lanserer en utrolig serie med nye barnesenger med Disney -prinsesser, Star Wars og Marvel

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alle favorittfigurene dine er involvert(Bilde: George at Asda)



15 + 15 =

Enten den lille liker den lille havfruen, Marvel eller Stormtroopers, har Asda nettopp avduket drømmesamlingen.



Familiens favoritt supermarked ble lansert i går, og lanserte et nytt utvalg av dynetrekk med alle barnas favorittfilmstjerner, og vi kan ikke komme over hvor mye vi elsker dem.



Ettersom hvert sett også er reversibelt, kan de endre hvem de vil være hver kveld, og hvem vet, de kan til og med få barna til å legge seg litt tidligere også ...

Samtidig som Cinderella -en kan vendes for å bli til Belle, Lille havfrue tar deg fra å være hennes vanlige magiske form, til menneskelig Ariel i stedet.

Gjør om til Ariel mens du sover (Bilde: George at Asda)



Eller bytt det, og vær hennes menneskelige form i stedet (Bilde: George at Asda)

Kan ikke velge? Det er også ett omslag med hver eneste av Disney -prinsessene for de som ikke kan velge mellom dem, sammen med en pute som leser Squad Goals.



hvor gammel er gloria hunniford

Hvis barnet ditt ikke er interessert i alt rosa og glitrende, er det også noen andre spennende alternativer å velge mellom, for eksempel en Star Wars med en Stormtrooper på, samt en med gode gamle Captain America.

Og siden Asda er, er heller ikke prisene så ille, med hvert dynesett som selges for 15 pund hver for singler. Det nye sortimentet selges både i Asda -butikker og online på nettstedet deres, hvis du er for snødd til å forlate huset.

hva betyr 288

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Dessverre virker dynene ikke som om de kommer i dobbeltrom, selv om de andre halvdelene våre i hemmelighet er ganske fornøyde med det.

Se Også: