Steve-O og Kat Von D har 'SPLIT opp igjen etter å ha blitt sammen igjen'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kat Von D med Steve-O har skilt seg(Bilde: Hvis)



frank carson jim davidson

Steve-O og Kat Von D har angivelig delt opp.



Paret ble offentliggjort med romantikken sin i desember i fjor - fem måneder etter at Jackass -stjernen skilte seg fra den tidligere X Factor -sangeren Stacey Solomon.



Men det ser ut til at ting ikke var ment å være, og en kilde nær det tidligere paret har bekreftet overfor Entertainment Tonight at de har gått hver til sitt.

Les mer:

hvor gammel er jlo



Steve-O og Kat Von D dating

Paret ble sammen igjen i fjor (Bilde: Instagram @officiallysteveo)



Kat Von D med Steve-O daterte tilbake i 2007 (Bilde: Rex/shutterstock)

vernon kay tess daly

Den berømte duoen, som har slettet bilder av hverandre på Instagram -kontoene sine, flauntet ofte romantikken sin på sosiale medier med Steve som bekreftet at de var sammen med et søtt øyeblikk.

Under bildeteksten skrev han: 'Hvordan kan jeg være så heldig? @thekatvond (sic) '

Etter å ha lagt ut et annet bilde av paret på sin egen konto, delte Kat, 34,: 'Takk, @officiallysteveo, for at du bryter trylleformelen. (sic) '

Den amerikanske stjernen Steve, 41, datet tidligere den britiske skjønnheten Stacey etter at de møttes på TV -showet The Jump. De ble delt i juli etter seks måneders dating.

Steve og Kat, som tok kontakt igjen i 2007, var uatskillelige etter å ha blitt sammen igjen, og begge skrev søte meldinger frem og tilbake på bildedelingsnettstedet.

Et av Katas innlegg lød: 'Å dø ved din side, vel gleden, privilegiet er mitt. @officiallysteveo (sic) '

Steve, hvis virkelige navn er Stephen Gilchrist Glover, sa ofte om parets forhold.

derek conway regningen

Han skrev: 'Jeg vet det er gal at jeg ble en ren og edru, hybridkjørende, dyre-redder veganer som er superglad i å meditere, men jeg er glad jeg gjorde det.

'Jeg er enda lykkeligere over at jeg får tilbringe så mye tid med en sjokkerende nydelig og utrolig talentfull kvinne som er alle disse tingene, ganske vill som meg, og ikke gir meg en f ** k hvor mange tenner jeg egentlig har. @thekatvond (sic) '.

NEWSAM Celeb har kontaktet Kat og Steve 's representanter for kommentar.

Se galleri

Se Også: