Anne Hathaway ser 'helt skremmende' ut i Roald Dahls The Witches mens traileren faller

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Traileren for nyinnspilling av Roald Dahls The Witches i 2020 har endelig falt, og fansen har stått igjen etter Anne Hathaways utseende.



I hennes skumleste rolle ennå, Hollywood -skuespilleren, 37 vil ta rollen som den onde Grand High Witch.



Traileren går nærmere inn på de sjokkerende og avskyelige planene som Grand High Witch har, og i en 'skremmende' scene fjerner den heftige heksen hennes parykken for å avsløre hennes fryktelige utseende under.



Å løfte lokket på mengden arbeid det tok for å få karakteren sin til live, fortalte Anne Mennesker at Grand High Witch var et 'totalt samarbeid' mellom forskjellige avdelinger på settet.

paw patrulje adventskalender

'Hun var et totalt samarbeid mellom kostymer, hår og sminke, forfatterne, dialekttreneren min, effektavdelingen, stunts, [regissør] Bob Zemeckis og meg selv,' forklarte hun.

I hennes skumleste rolle ennå, Hollywood -skuespilleren, 37 vil ta rollen som den onde Grand High Witch (Bilde: YouTube/Warner Bros)



Alle måtte jobbe sammen for å være på samme side, så det føltes stort og underholdende, men aldri for mye.

Skrevet og regissert av Back To The Future-sjefen Robert Zemeckis, lover den nye tilpasningen av den høyt elskede barneboken å være mer tro mot den originale historien, snarere enn den løst baserte filmen fra 1990 som publikum har lært å kjenne og elske .



Den klassiske historien forteller en syv år gammel gutt som drar på ferie sammen med sin pensjonerte heksejegermor.

åndelig betydning av 45

Stjernen så 'helt skremmende' ut & apos; i tilhengeren (Bilde: YouTube/Warner Bros)

Anne sa at det tok mye arbeid å legemliggjøre den onde heksen (Bilde: YouTube/Warner Bros)

På reisen snubler de over et heksekonvensjon, og derfor må det usannsynlige paret prøve å få ned sine onde planer før det er for sent.

Selv om en hær av ivrige fans har lengtet etter en nyinnspilling av den skremmende nittitallet, innrømmet noen av de originale rollene tidligere at de ikke så noen grunn til at filmen trengte en moderne oppgradering.

Den opprinnelige Grand High Witch selv, Anjelica Huston uttalte tidligere at hun egentlig ikke visste hvorfor de vurderte å lage filmen fra 1990.

Octavia Spencer, Stanley Tucci, Kristin Chenoweth og Chris Rock spiller også hovedrollen i nyinnspilningen (Bilde: YouTube/Warner Bros)

beste formelen melk for nyfødte Storbritannia

Filmen er satt til å skremme små barn (Bilde: YouTube/Warner Bros)

Adams Family -stjernen fortalte Underholdning ukentlig : 'Jeg tror Nick Roeg gjorde de ultimate heksene.'

'Oppriktig, lykke til dem. Jeg håper det fungerer.

Jeg kan bare ikke forestille meg at noen prøver å lage den aktuelle filmen på nytt. Kanskje det er en god idé for denne generasjonen. '

Til tross for skepsisen, ser det ut til at nyinnspillingen kommer til å skyte opp med fans som allerede hypet opp for å se stjerner som Octavia Spencer, Stanley Tucci, Kristin Chenoweth og Chris Rock i aksjon.

1233 engel nummer kjærlighet

Den skumle filmen vil komme på kino i hele landet 22. oktober.

Se Også: