Gemma Owen og Luca Bish ser oppgitte ut når de forlater Love Islands gjenforeningsshow

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Elsker øya toer Gemma Owen og Luca Bish så ut til å se noe nedslått ut da de dro fra torsdag kvelds gjenforeningsshow sammen.



Paret ble knipset sammen på baksiden av en bil som forlot Elmstree Studios i en stemning som så ut til å stå i sterk kontrast til den 19 år gamle Gemma skrev til henne Instagram historien bare timer tidligere.



Fiskehandler Luca så ut som han hadde tankene på noe pressende mens han stirret med hånden over munnen.



Gemma, i mellomtiden, datteren til tidligere Liverpool og engelsk fotballspiller Michael Owen satt ved siden av ham og så like alvorlig ut med hånden over pannen.

  Gemma og Luca så alvorlige ut da de dro fra Love Island-gjenforeningsshowets afterparty
Gemma og Luca så alvorlige ut da de dro fra Love Island-gjenforeningsshowets afterparty ( Bilde: JAMES CURLEY OG MAGICMOMENTSUK)

Paret, som gikk glipp av premien på £50K til vinnerne Davide Sanclimenti og Ekin-Su Cülcüoğlu på mandag så begge glam i svart ut da de tok seg over til ITV tidligere på kvelden.

laura brun eks på stranden

'Hvor bra ser hun ut med håret oppe sånn?' spurte Luca på Gemmas Instagram-historie, før hun smilte mens hun poserte for kameraet.



Før det hadde Gemma, i godt humør, invitert sine 1,6 millioner følgere til å stemme på historien hennes hvordan hun skulle ha håret.

  Paret så ut til å ha en samlet front
Paret så ut til å ha en samlet front ( Bilde: gemowen_1 /Instagram)
  Gemma og Luca så avslappede ut da de tok turen til gjenforeningen
Gemma og Luca så avslappede ut da de tok turen til gjenforeningen ( Bilde: gemowen_1 /Instagram)

Gemma og Luca fikk selskap på festen av flertallet av deres Love Island-medstjerner, samt vert Laura Whitmore og hennes voiceover-partner Iain Stirling .



Laura, 37, så strålende ut da hun ble snappet ut av festen i en vakker marineblå kjole, sammen med den mye mer uformelle Ian - kledd i en svart NASA hettegenser og briller.

catherine huntley qvc ektemann

Laura og Iain-paret har vært en gjenstand i fem år etter å ha møttes på en ITV-fest selv.

  Programleder Laura Whitmore og hennes voiceover-partner Ian Sterling
Programleder Laura Whitmore og hennes voiceover-partner Ian Sterling ( Bilde: JAMES CURLEY OG MAGICMOMENTSUK)

Andre steder Paige Thorne og partner Adam Collard - som nettopp gikk glipp av finalen etter å ha blitt dumpet fra villaen kvelden før - så fornøyde ut da de tok seg til en afterparty.

Treneren Adam, 27, så smart, men uformell ut mens han smilte til kameraet i en vanlig hvit t-skjorte med kjede, mens paramedic Paige, 24, så bort i lavt snitt, svart ensemble.

Forvirret av samtaler om en splittelse på kortene, så det ut til at duoen la ryktene godt i seng mens de holdt hendene bak i kjøretøyet sitt - drevet av andre deltakere Antigonus Buxton , som tilsynelatende hadde en egen shindig sent på kvelden.

323 engel nummer betydning
  Adam Collard og Paige Thorne
Adam Collard og Paige Thorne ( Bilde: JAMES CURLEY OG MAGICMOMENTSUK)

Sangerinnen Antigoni, 26, vinket til kameraet fra førersetet mens hun stolte med sine varemerke, krøllete blonde lokker.

Bomben, også kledd i hvitt, prydet den med gylden øyenskygge og perfekt svartvinget eyeliner.

Andre festdeltakere inkludert Liam Llewllyn , som frivillig gikk fra villaen etter bare fire dager i uke en med henvisning til paranoia om å ha blitt filmet 24 timer i døgnet og hans manglende evne til å slappe av.

Den 22 år gamle studenten ble avbildet sammen med medspillere Jay Younger og Ikenna Ekwonna , i mellomtiden.

  Antigoni Buxton kjørte Paige og Adam
Antigoni Buxton kjørte Paige og Adam ( Bilde: JAMES CURLEY OG MAGICMOMENTSUK)

Neste som ble snappet var Casa Amor-kvartetten Billy Brown , Chyna Mills , Josh Le Grove og Sommer Botwe , som alle delte en tur hjem sammen.

Siden de ble startet opp fra showet forresten, har Josh og Summer blitt et element.

nåde karla adams kort

Ytterligere to Casa Amor-bombe i Cheyanne Kerr og Coco Lodge ble avbildet mens de forlot sammen mens de dukket opp alle smilende.

Flyvertinnen Cheyanne overlot lite til fantasien i en bitteliten, rosa minikjole, mens den grafiske designeren Coco tok på seg et magert lysegrønt nummer.

hvor høy er rylan
  Coco Lodge og Cheyanne Kerr
Coco Lodge og Cheyanne Kerr ( Bilde: JAMES CURLEY OG MAGICMOMENTSUK)


Blant de andre revelers var Jack Keating , sønn av Boyzone-stjernen Ronan , som klippet en mer sofistikert figur i en svart jakke og grå bukse - og Danica Taylor som forlot festen oppslukt av telefonen hennes.

Molly Salmon og Jazmine Nichol - som kom inn i Casa Amor med Cheyanne og Coco - ble også avbildet sammen da de dro ut for å fortsette å feste med Danika, Jack, Billy og Ikenna.

Reunion-episoden fra Love Island fra 2022 skal sendes søndag 7. august på ITV2.

Se Også: