EastEnders og Coronation Street's New Year's Day -sammenstøt tvinger fansen til å ta tøffe valg

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Såpefans står foran den største avgjørelsen i 2021 så langt som grusomme TV -sjefer har planlagt eksplosive nyttårstilbud i EastEnders og Coronation Street om å gå ut på akkurat det samme i kveld.



Seerne må bestemme seg for å ta igjen det siste fra Mick Carter og Walford -partiet, eller stille inn for å se innbyggerne i Wetherfield på den andre siden når det kommer til crunch -tid klokken 20.00.



I kveld vil den emosjonelt utarbeidede EastEnders -episoden i kveld fokusere på Danny Dyers urolige eks Dronning Vic -utleier Mick Carter mens han forbereder seg på å konfrontere sin dypeste frykt.



Skuespilleren har blitt pakket inn i den mørke historiske historien om barnemishandling som ser ut til å nå sitt dramatiske høydepunkt.

verste skolen i Storbritannia

EastEnders sendte rystende scener på nyttårsaften, da Mick Carter tenkte på selvmord (Bilde: BBC)

Vil Gary Windass endelig få komme tilbake på Coronation Street i kveld? (Bilde: ITV Picture Desk)



På nyttårsaften så seerne Mick tenke på selvmord etter å ha slitt med å forholde seg til overgrepet han utholdt som barn.

Hans pågående traume har ført til at Mick dytter kona Linda, spilt av Kellie Bright, bort og i armene på Max Branning, spilt av Jake Wood.



En hjerteknust Mick ble sist sett ringe til samaritanernes hjelpelinje og fortelle samtalehåndtereren: 'Hun misbrukte meg. Jeg er et offer 'da han ble drevet til bristepunktet over Katy Lewis.

hvem er kim woodburn

Micks neste trinn vil bli avslørt i kveldens dramatiske tilbud.

(Bilde: PA)

Mens han var over på ITV, ble Gary Windass, spilt av Mikey North, endelig arrestert på Coronation Street mens løgnene hans tar igjen ham.

Nyheter om at de to rivaliserende såpene kommer til å støte sammen i kveld, vil gi lite trøst for seerne som allerede siver fra EastEnders & apos; Nyttårsaften kommer head to head med Emmerdale på torsdag.

Imidlertid vil IPlayer og ITV -huben som alltid være i stand til å lette smerten for alle som ønsker å unngå spoilere.

Gary Windass må tenke fort i kveld da politiet kaller ham inn

Selv om høytiden er en av de mest dramatiske tider på året i såpelandet, kom ingen av nasjonens favoritter i år til de mest settene på 1. juledag.

654 engel nummer betydning

Dronningens tale vant rangeringskampen med 8,2 millioner seere som stemte med Call The Midwife som tok andreplassen, med et gjennomsnitt på 5,4 millioner.

ITV -såper Coronation Street og Emmerdale ble sett av henholdsvis 4,5 millioner og 3,6 millioner. Mens EastEnders ble sett av 3,5 millioner.

Se Coronation Street på ITV klokken 20.00 i kveld og EastEnders på BBC One klokken 20.00


*Hvis du sliter og trenger å snakke, har samaritanerne en gratis hjelpelinje som er åpen 24/7 på 116 123. Alternativt kan du sende e -post jo@samaritans.org eller besøk deres nettsted for å finne din lokale filial

Se Også: