Gary Glitter-rettssak: Star hadde på seg en jumpsuit med paljetter i sølv da han mishandlet en 13 år gammel jente

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gary Glitter ankommer Southwark Crown Court

Anklaget: Gary Glitter er siktet for en rekke forbrytelser(Bilde: IF)



Popstjernen Gary Glitter hadde på seg en sølvfarget jumpsuit da han famlet en 13 år gammel jente, hørte en domstol.



Glamrock -sangerinnen skal ha stukket hånden opp i jentens skjørt etter å ha blitt introdusert for henne bak scenen etter en forestilling på 1970 -tallet.



Jurymedlemmer hørte hvordan Glitter, det virkelige navnet Paul Gadd, fortsatt var i sceneklærne da jenta ble introdusert for ham av morens partner, som hadde forbindelser i musikkbransjen.

Kvinnen fortalte Londons Southwark Crown Court: 'Gary Glitter var mitt idol, og han (morens partner) sa at han ville ordne meg til å dra dit og se ham på konsert, og møte ham etterpå.'

joe exotic carole baskin
Gary Glitter opptrådte på Rainbow Theatre i London, 1974

Showman: Gary Glitter opptrådte i 1974 (Bilde: Rex)



Nå 48 år gammel beskrev hun å se showet og deretter bli tatt backstage for å møte stjernen.

Hun fortsatte: 'Min mammas partner banket på døren, og det var ikke en vanlig bank - det var slik (hun demonstrerte en rytmisk bank).'



Juryen hørte at den unge jenta, sammen med moren og partneren, ble invitert inn i garderoben der Glitter satt med livvakten sin.

'Han (Glitter) hadde på seg antrekket han hadde på scenen - en sølvfarget jumpsuit med sølvplattformstøvler, og glidelåsen kom omtrent halvveis ned, slik at du kunne se brystet hans,' sa hun.

vampene møtes og hilser 2014

Påtalemyndigheten John Price QC spurte kvinnen om utøverens hår fortsatt var der.

Hun svarte at det var og at det var svart, og la til at huden hans så blek ut og at sangeren skal ha fortalt dem at han trodde han skulle få influensa.

Gary Glitter på & apos; Saturday Scene Awards & apos; i 1975

Rettssak: Glamrock -sangerinnen står overfor alvorlige anklager (Bilde: Rex)

Retten ble fortalt at Glitter etter en stund spurte om jenta - som hadde på seg et lilla skjørt og skjorte - kunne være alene med ham, og at livvakten, moren og morens partner forlot.

hvor gammel er amanda barrie

Det gråtende vitnet beskrev hva som skjedde deretter og sa: 'Han ba meg om å sitte på fanget, noe jeg gjorde. Deretter ba han meg om et kyss, som jeg ga ham en pikk på leppene. Deretter ba han meg om et nytt kyss, og jeg ga ham en ny pikk på leppene.

Glitter kysset deretter jenta mer kraftig, før han dro hånden hans oppover skjørtet hennes og anstøtlig angrep henne, hørte jurymedlemmene.

Det påståtte offeret sa at prøven varte i omtrent 10 minutter, og bare stoppet da det banket på garderobedøren.

På spørsmål om sangeren hadde sagt noe til henne under hendelsen, svarte kvinnen: 'Han spurte om jeg likte det.'

Generelle synspunkter på Southwark Crown Court

Rettssak: Den tidligere sangeren dukker opp i Southwark Crown Court (Bilde: PA)

Fortsatt hulkende fortalte hun jurymedlemmer at hun fortalte ham at hun gjorde det, og den gangen hadde ment det.

x-factor finalister 2011

Etter at moren, morens partner og Glitter livvakt kom inn på rommet igjen, tilbød sangeren å hente skolejenta i hans sjåførdrevne bil og ta henne med til hjemmet sitt i Buckinghamshire i nærmeste fremtid, ble det sagt .

USAs presidentdebatt uk tv

Men dette skjedde aldri, og i bilen på vei tilbake fra konserten fortalte ikke skolepiken noen om detaljene i hennes møte med stjernen.

På spørsmål om hvorfor ikke, svarte hun: 'Fordi han sa at det var hans og min hemmelighet. Jeg sa at jeg ikke ville fortelle det til noen. '

Den påståtte hendelsen skal ha funnet sted mellom oktober 1979 og desember 1980, og Glitter er anklaget for to forhold for usømmelig overgrep.

70-åringen, fra Marylebone i London sentrum, er også anklaget for et tall for forsøk på voldtekt og et annet for uanstendig overgrep mot en jente under 13 år i 1975.

I forhold til den andre klageren er han siktet for fire forhold for uanstendig overgrep, en for å ha påført jenta alkohol med den hensikt å 'bedøve eller overmanne' henne for å ha sex med henne og ytterligere tiltale for ulovlig samleie med en jente under 13 år.

Han nekter anklagene. Rettssaken fortsetter.

Se Også: