Amanda Barrie: Jeg kom ut 67 år gammel og giftet meg for andre gang da jeg var 79 år

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amanda Barrie og kona, Hilary

Amanda Barrie med kona, Hilary



Det er én ting Coronation Street -legenden Amanda Barrie ikke tåler - og det er å leve etter andres regler.



dolores o riordan ektemann

Hun ser ivrig på nye utfordringer enn å skrive seg av når hun nærmer seg 81. Når hun var lykkelig gift med ektemannen Robin, har hun knyttet knuten til den langsiktige partneren Hilary Bonner.



Og hun har funnet en lett tillit som slapp unna henne som en av Carry On-filmens største pin-ups.

Hun sier: Jeg vil ikke ha et dukkehull stukket over hodet mitt. Hvis ingen noen gang hadde fortalt oss reglene i livet, ville alles liv være veldig annerledes. Vi ville ikke oppføre oss som vi gjør.

Amanda har absolutt vært gjennom krigene. Bare fire da andre verdenskrig brøt ut, var hun besatt av døden som barn og stakk av i tenårene for å være en London -korjente.



Gjennom hele sitt yrkesaktive liv led hun av enorm angst - og hun tilbrakte år forvirret om sin seksualitet.

Men nå, da hun skal gå tilbake til ITVs hit Benidorm som Psychic Sue, har kvikk Amanda endelig funnet ut av alt.



Amanda Barrie forlater Caxton Hall, London sammen med mannen Robin Hunter

Amanda var en gang lykkelig gift med Robin Hunter (Bilde: Getty Images)

Da hun for første gang snakker om å knytte knuten igjen, er hun absolutt ikke all romantikk og blomster. Hun regner med at ekteskapet handlet mer om det rette stedet - og parets hund.

Amanda sier: Jeg hadde vært sammen med Hilary i mange år, og vi ville ikke gifte oss før. Jeg fortsatte: 'Herregud, jeg orker ikke en av disse mottakelsene. Uff! ’

Da jeg gjorde pantomime spurte jeg min Dandini [Askepottens sidekick] hvor han giftet seg, og han sa Drury Lane Theatre. Og jeg sa: 'Hilary! Det er det, vi gjør det! '

Det er mitt favoritteater - det første stedet jeg gikk da jeg ankom London klokken 13. Jeg sa min bønn på trinnene til Drury Lane, ‘Vær så snill, kan jeg være i teatret?’

Jeg har aldri spilt der bortsett fra et veldedighetsprogram, selv om det var min ambisjon. Så vi giftet oss der i stedet.

Den store dagen i september 2014, to dager før hennes 79-årsdag, var i stor grad en showbiz-affære, med den tidligere Corrie-medstjernen Helen Worth, som spiller Gail McIntyre, som ledet kjendisavgiften.

Amanda Barrie med Sid James i filmen Carry On Cleo

Amanda med Sid James i Carry On Cleo (Bilde: NEWSAMpix)

Amanda legger til: Vi hadde en fantastisk dag. Jeg er veldig engstelig for store anledninger, men jeg tror du må gjøre det i disse dager for å gjøre ting lovlig.

Og det var flott faktisk, det var minneverdig.

Likevel, etter å ha vært sammen i 10 år tidligere, har Amanda og krimforfatter Hilary, 67 - en tidligere speiljournalist - sett liten endring i dagliglivet.

Det er hyggelig for hunden, fleiper Amanda og snakker om sin elskede valp Coco. Barnet vårt trengte et legitimt foreldre! Men det har ikke endret noe. Vi er fortsatt like.

Alder er ikke noe Amanda mener burde være en hindring. Hun har til og med nettopp hatt et pauseår - noe sett mer blant studenter enn åtteåringer.

Hun innrømmer å ha blitt forvirret da samtidige Sheila Hancock, 83, en gang fortalte chat -programlederen Jonathan Ross at hun vurderte å flytte inn i et eldrehjem i tilfelle hun skulle bli senil.

Bad Girls -stjernen Amanda insisterer: Jeg tror rett og slett ikke at du noen gang kan si at du sitter her og venter på å dø.

Mike Baldwin (JOHNNY BRIGGS) og Alma Sedgewick (AMANDA BARRIE)

Amanda spilte Alma Sedgewick, Mike Baldwins kone, i Coronation street (Bilde: ITV)

Jeg respekterer Sheilas arbeid, men mennesker over hele verden gjør fantastiske ting inn på 90 -tallet, og jeg synes ikke det er representativt å avskrive alle. Jeg vil hate det for folk på min alder å tenke: 'Vel, jeg kan like godt kaste inn håndkleet nå'.

Da Sheila snakket, fikk jeg mange telefoner fra mine samtidige, 'Kjære, hva snakker hun om? Hun gir oss alle et dårlig navn '.

Folk sier: 'Jeg er 60 nå, jeg har vært gjennom overgangsalderen, jeg er 70, å nå er jeg død' - det er feil holdning.

sam quek jeg er en kjendis

Jeg kan falle død i morgen, men jeg kan ikke se noen fordel i å tenke på det. Og jeg vil ikke si at jeg er i de siste årene fordi de kommer til å finne en kur for det - jeg kommer ingen steder.

Etter hvert som årene har gått, er det Amanda som har sett endring, menneskers holdning til seksualitet.

Hun datet Billy Fury i begynnelsen av 20 -årene og avviste ekteskapsforslaget hans. Så i 1967, 31 år gammel, giftet hun seg med teatersjef Robin Hunter.

AMANDA BARRIE som Psychic Sue

Amanda som Psychic Sue i Benidorm (Bilde: ITV)

De skilte seg på midten av 1980-tallet, men var fremdeles gift da han døde i 2004-to år etter at Amanda kom ut som biseksuell i sin selvbiografi It's Not A Rehearsal.

Til tross for dating skuespillerinne Heather Chasen, da hun falt for Hilary, sier Amanda at det hadde vært en lang kamp for å finne ut av følelsene hennes. Hun sier: Jeg var lykkelig gift med en mann, så jeg antar at jeg er på en slags linje i midten.

Som går tilbake til meg og sier at hvis folk ikke forteller deg hva reglene er, ville alles liv være veldig annerledes. Folk sa til deg da: 'Gift deg, få barn'.

Da jeg gjorde selvbiografien min, ble jeg jaget av folk som spurte om seksualiteten min - som alltid hadde vært en forvirring for meg, og ikke bry meg om noen andre. Så jeg gjorde boken fordi jeg tenkte: ‘Jeg har det bra med min side om hvordan det er.’ Jeg ville ha den av brystet.

Hun sier hun er glad for at verden har gått videre. Hvis du gjorde det nå, ville ingen legge merke til det, og det er ikke så lenge siden. Ingen på Coronation Street visste annet enn mine nære venner Helen, Sue Nicholls og Barbara Knox.

Jeg var livredd, det var en holdning om at visse mennesker ikke ville jobbe med deg, det var tabu. Alt endres så raskt - på en fantastisk måte.

Det er fordommer mot eldre mennesker at hun nå føler det dypest.

Amanda Barrie og forfatteren Hilary Bonner

Amanda er lykkeligere enn noensinne med forfatteren Hilary (Bilde: )

Hun sa: Noen fra Westminster Council kom på døren min til Guy Fawkes Night.

Han sa: 'Vi vil ikke at de gamle damene skal bli redde'. Jeg sa: 'Kjære deg, alle de gamle damene gikk gjennom Blitz, tror du de vil bli skremt av noen få Catherine -hjul?'

hvordan går det med michael schumacher

Jeg føler ganske sterkt at min aldersgruppe alle var krigsbarn og kom til verden som spenstige kyllinger. Vi ble oppvokst da vi satt i bomberom.

Amanda og morsom avslører også at hun har en alvorlig grunn til å omfavne livet.

Nevøen hennes Adam døde av kreft i 2013.

Hun sier: Jeg ble kort tid nylig da nevøen min døde 43 år. Det lærte meg virkelig en lekse.

Amanda ble født i Ashton-under-Lyne, Gtr Manchester, og har hatt en variert karriere.

På 60 -tallet var hun veldig etterspurt innen film og TV, og dukket opp i både Carry On Cabby fra 1963 og Carry On Cleo fra 1964.

Hun sier: Jeg pleide å bli lei av Carry On Cleo, alle hadde blondt hår og store t ** s, og det var meg, brunette og flatbrystet.

Jeg har aldri vært imponert over meg selv, men jeg så det nylig og så ganske bra ut!

I 1981 begynte hun i Coronation Street som Alma Sedgewick. Da hun bestemte seg for å forlate 20 år senere, ble Alma drept.

Hun fortsatte med å vises i ITVs Bad Girls og BBC1's Holby City, men savner fortsatt Weatherfield. Hun sier: Jeg angrer ikke på at jeg dro, jeg ble tilbudt en rolle i Bad Girls. Men jeg har drøm etter drøm der jeg er tilbake i den.

Selv nå, sier hun, gjenkjenner de fleste fans henne fortsatt fra Street- eller Carry On -filmene.

Men hun ler: Jeg vet ikke hvordan det er med Carry On - de må gå til Specsavers!

Se Også: