Game of Thrones -finalen lekker online - og rasende fans slår 'den verste slutten noensinne'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Game of Thrones -fans hevder at slutten har blitt lekket & apos; online - og de vil at resten av sesongen skal være & avregnet & apos ;.



Seere på Twitter har påstått at de har sett massive spoilere fra de to siste episodene, som skal sendes i løpet av de neste to ukene.



Noen insisterer på at store plottpunkter og til og med et rapportert minutt langt klipp har blitt lagt ut på nettet som avslører hvem som dør og hvem som sitter på jerntronen på slutten.



Sinne seere, som hevdet å vite hvordan fantasy -serien ender, har stemplet den som den & verste avslutningen i TV -historien & apos ;.

Og med noen lekkasjer fra denne ukens episode, The Last of the Starks, som har vist seg å være riktige - fansen er overbevist om at dette er den virkelige avtalen.

Slutten på Game Of Thrones skal ha blitt lekket på nettet - og Drogon er ikke imponert (Bilde: HBO)



Noen fans hevder at de vet hva som skjer i finalen (Bilde: HBO)

Furious Game of Thrones -fans tok til Twitter etter å ha hevdet å ha sett de rapporterte lekkasjene.



En rasende seer sa: 'Hvis du syntes denne episoden var skuffende, hvis lekkasjene for episode 5 og 6 også viser seg å være sanne (som de sannsynligvis vil gjøre som de var i sesong 8 så langt), har du ikke sett noe ennå. & apos; '

En annen la til: 'Jeg har nettopp lest alle lekkasjene for tronespill. Jeg ønsker ikke slutten lenger. Avbryt showet ... hvis alt dette er sant ... vil folk ha en dårlig smak i munnen etter å ha brukt så mye tid på dette showet #GOT #GAMEOFTHRONES '

En tredje sa: 'Jeg har sett den lekket episode 5, og det er den verste avslutningen i tv -historien hvis folk ikke tror meg gå til reddit og Twitter og skriver Game Of Thrones lekkasjer, og du vil se og de postet lekkasjer for 5 dager siden, og alt på det lekkede manuset gikk i oppfyllelse i episode 4. '

Du vet ingenting hvis du holder deg unna spoilerne (Bilde: HBO)

betydningen av nummer 5555

Kommer vi til å se The Hound and The Mountain vende mot hverandre i Cleganebowl? (Bilde: 2017 Home Box Office, Inc. Alle r)

Den siste sesongen av Game Of Thrones har vært rystet av lekkasjer helt fra starten.

Premieren ble ved et uhell sendt fire timer tidlig på noen streaming -sider, mens den andre episoden lekket før den ble sendt.

Et større dødsfall fra episode 4 ble også ødelagt da en video dukket opp online timer før den ble sendt.

David Nutter, som regisserte tre av de seks siste episodene av Game Of Thrones, hadde sitt å si om siste sesonglekkasjer.

Han fortalte The Wrap : 'Vel, jeg vet ikke hva [HBO gjør] eller hvordan de gjør det, så det er litt utenfor mitt virke.

'Men når det gjelder lekkasjer, tror jeg mange fans av serien kan høre om lekkasjer, men de prøver ikke å finne ut hva de er, fordi jeg tror fans av serien ikke vil møte dem.

'Jeg har aldri som en tilfeldig internettperson oppdaget en spoiler som jeg ikke prøvde å finne. Men lekkasjer har vokst ut av proporsjoner, tror jeg. '

Arya vil drepe alle som ødelegger slutten (Bilde: HBO)

Det er fortsatt mange spørsmål som skal besvares i de to resterende episodene av sesongen.

Hvem vinner den siste kampen på Kings Landing? Hvem blir drept før slutten? Og hvem skal sitte på jerntronen?

* Game of Thrones fortsetter ukentlig på Sky Atlantic og NOW TV