Miley Cyrus og Liam Hemsworths steinete forhold og grunnen bak ekteskapet splittes

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det var drøye to år siden 23. desember at Miley Cyrus og Liam Hemsworth knyttet knuten på en hemmelig bryllupsseremoni.



Kjærlighetsfuglene - hvis romantikk strakte seg over nesten et tiår - samlet seg med bare en liten gruppe venner og familie for å si sitt løfte i Nashville, Tennessee.



Dessverre var romantikken deres ikke satt til å vare, og bare åtte måneder etter at hun ble påkjørt, hadde Liam begjært skilsmisse.



10. august 2019 bekreftet paret at de hadde skilt med en representant for Miley som avslørte at beslutningen var tatt om å 'fokusere på seg selv og karriere'.

katie holmes jamie foxx

Fans ble forbløffet over nyheten om at deres favoritt A-listepar hadde satt en stopper for bryllupet deres og et on-off forhold som hadde spredt seg over år.

Miley giftet seg med Liam Hemsworth i 2018 etter ni års romantikk - men splittelsen i 2019 og avsluttet skilsmissen i år (Bilde: AFP/Getty Images)



Selv om ekteskapet var kortvarig, hadde det ikke alltid vært en enkel reise for paret, og de delte seg flere ganger gjennom årene.

Paret debuterte i 2010 etter å ha møtt på settet av The Last Song og så ut til å gå fra styrke til styrke som ble avbildet på flere arrangementer sammen de første årene.



I 2012 ble Miley tvunget til å nekte rykter om at hun hadde forlovet seg før hun faktisk bekreftet at nyheten faktisk var sann i juni samme år.

Bare ett år senere ble Miley oppdaget uten ringen og sendte ryktemøllen til å smelte blant forslag om at bryllupet deres hadde blitt avlyst.

Miley Cyrus sier ekteskapet hennes med Liam var langt fra et eventyr (Bilde: Getty Images)

Miley fulgte deretter Liam på sosiale medier før hun bekreftet: 'Jeg tror ikke jeg skjønte hva 19 egentlig er, og jeg ble forlovet som 19 -åring, og jeg ville definitivt ikke forandre det å være forlovet. Det var så gøy å ha på seg en fet stein i noen år.

Men nå føler jeg at jeg faktisk kan være lykkelig.

Miley ble deretter knyttet til flere fremtredende skikkelser som Patrick Schwarzenegger og Stella Maxwell før paret ser ut til å ha blitt gjenforent i 2016.

Miley sier at hun ikke brukte for mye tid & apos; gråter over Liam Hemsworth skilsmisse (Bilde: Vijat Mohindra/MTV VMAs 2020 via)

Det året bekreftet kjærlighetsfuglene at forlovelsen var tilbake, og at de ikke kunne være lykkeligere.

I 2018 ble paret rystet som et brann som herjet gjennom sitt hjem i Malibu.

Etter den skremmende hendelsen husket Miley hvordan Liam hadde reddet dyrene deres, og hun sørget for at han visste at hun satte pris på det.

'Han fikk mye action for å redde dyrene,' spøkte hun til Howard Stern.

Miley og Liam ble skilt tidligere i år, etter at deres åtte måneders ekteskap smuldrte i august 2019 (Bilde: PA)

For å markere slutten på et virvelvindår, forseglet paret avtalen med en privat bryllupsseremoni - seks år etter at de først forlovet seg.

Dessverre var det ikke meningen at gleden deres skulle vare, og skilsmissen ble kunngjort åtte måneder senere.

Mens fansen spekulerte i hvorfor ekteskapet hadde smuldret, sendte Miley alle i sammenbrudd etter at hun ble avbildet og kysset Brody Jenner sin ekskone Kaitlynn Carter.

Miley tok senere til sosiale medier for å rasende stenge forslag om at ekteskapet hennes hadde smuldret på grunn av juks.

'Jeg kan innrømme mange ting, men jeg nekter å innrømme at ekteskapet mitt endte på grunn av juks. Liam og jeg har vært sammen i en decase. Jeg har sagt det før, og det er fortsatt sant, jeg elsker Liam og vil alltid gjøre det, 'skrev hun i en av sine tweets.

Miley sier at hun har klart å gå videre & apos; etter splittelsen (Bilde: Getty Images)

Hun la senere til: 'Jeg er stolt over å si at jeg ganske enkelt er et annet sted enn jeg var da jeg var yngre.'

En representant for Miley avslørte deretter årsaken til splittelsen som: 'De har alltid utviklet seg, og endret seg som partnere og individer, de har bestemt seg for at dette er det beste mens de både fokuserer på seg selv og karriere.

'De er fortsatt dedikerte foreldre til alle dyrene de deler mens de kjærlig tar denne gangen fra hverandre.

På den tiden la Liam også til at han ønsket Miley 'ingenting annet enn helse og lykke fremover.'

28. januar 2020 ble skilsmissen deres avsluttet.

Mens ekteskapet deres var fast, dukket det opp mer overraskende detaljer om romantikken deres senere i år.

Snakker på Ring henne pappa podcast med Alexandra Cooper, avslørte Miley at hun hadde løyet til Liam om å være mer erfaren på soverommet.

'Jeg løy og sa at han ikke var den første, så jeg virket ikke som en taper,' avslørte Miley, før hun la til at hun først hadde kontaktet to jenter på forhånd.