En morsom fem minutter med ... Frank Skinner

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hva er den beste praktiske vitsen du noen gang har spilt med noen?
David Baddiel er ganske godtroende, så da vi bodde sammen spilte jeg for alltid på skøyer. Han er livredd for frosker, som katten hans tok med seg inn. En gang la jeg en lysende grønn plastfrosk i munnen min, og han skrek som en tenåringsjente. En annen gang, da jeg kom hjem sent, la jeg falske kattes ører gjennom kattelappen og ristet hardt på døren, så han skulle tro at en gigantisk katt prøvde å komme inn. Igjen skrek han som en jente. Det var livet vårt sammen. Jeg skremmer ham med jevne mellomrom.



Har du noen gang hatt en komedieklipp?
Dette høres ut som en spøk, men det er sant ... Jeg gikk inn i en frisør og spurte fyren hvilken kutt han hadde, fordi håret hans var kort, men ikke for kort. Han sa 'et nummer tre over alt' og jeg sa at jeg ville ha det. Men resultatet fikk meg til å ligne en ekte skinhead. Da jeg påpekte at mitt var mye kortere enn hans, sa han: 'Ja, men mitt har vokst litt.' Det som gjorde saken verre er at jeg ikke har noen hode arr overhodet - alle som ikke har hode arr har ledet ganske bortskjemt, elendig liv.



Hvem er den morsomste personen du kjenner?
Min kjæreste. Jeg har aldri kjent noen som så konsekvent får kjente setninger feil. Hun kommer alltid ut med ting som: 'Han så ut som en gullfisk i frontlysene.'



tesco barn i nød

Hva er det merkeligste du har måttet gjøre for jobben?
Jeg hadde en jobb i West Midlands som innebar å knuse ubrukte møbler med en slegge og brenne dem i en ovn. Jeg likte det så godt (det appellerte til hærverket i meg) at jeg overfylte ovnen, slik at det ble så varmt at selve ovnen tok fyr. Brannvesenet måtte slukke det. Det var i 1982 og tilsynelatende snakker folk fortsatt om det.

Får din sans for humor deg i trøbbel?
Jeg har for vane å si vitser før jeg tenker. En god venn begynte virkelig å bli overvektig, og en annen venn sa at jeg skulle snakke med ham om spisevanene før han ble syk. Da jeg tok opp temaet med fyren, sa han: 'Hva har vekten min med deg å gjøre? Det kommer ikke til å skade deg, er det? ’Og jeg sa:‘ Du kan falle på meg ... ’Han ble ganske sint og jeg måtte løpe vekk. Ikke veldig fort, åpenbart.

asda åpningstider påske 2019

Hva er det morsomste du noen gang har sett på en fotballbane?
Det var en West Bromwich -spiller kalt Willie Johnston, som mistet ballen under en kamp da dommeren tilfeldigvis kom i veien for ham. Han var så opprørt, han sparket dommeren veldig hardt på baksiden og ble utvist. Senere spurte en journalist ham hva han trodde han gjorde og sparket dommeren på rumpa. Han sa: ‘Jeg hadde ikke tenkt å sparke ham i ryggen, men han snudde seg i siste øyeblikk.’ Denne kommentaren fikk ham, tror jeg, en ekstra fire-kampers suspensjon.



Hva får deg alltid til å le?
Fyrverkeri viser, merkelig. Jeg aner ikke hvorfor. Latteren min er proporsjonal med smellet, så jeg ler i begynnelsen og når de kommer til den spektakulære avslutningen, blir jeg bøyd dobbelt. På ITVs 50 -årsdag feiret jeg med Bryan Ferry da fyrverkeriet startet. Han så bare på meg som om jeg var en gal mann.

Hva er ditt favoritt YouTube -klipp?
Søvngangshund. Første gangen jeg så det, da han var på gulvet og beina hans gikk veldig fort, tenkte jeg: ‘Det er det, det er den morsomme biten.’ Og så reiser han seg plutselig og løper inn i en vegg. Det er så perfekt.



Hva er så morsomt med kameraten din David Baddiel?
Hans tilfeldighet. Han er alltid på og av dietter, og en gang oppdaget han Atkins -dietten. Vi spiste lunsj sammen, og jeg lurte på hva han skulle spise, men han hadde chips, etterfulgt av Banoffee -pai. Så jeg sa, 'Har jeg fått Atkins -dietten feil? Bør du ikke bare spise protein? ’Og han sa:‘ Ja, men jeg starter det ikke før klokken 14 hver dag. ’Han var seriøs.

Hva ler du av, selv om du vet at du ikke burde det?
Mine egne vitser. Kanal 4 ønsket å vise en stand-up DVD jeg gjorde for to år siden, men den trengte forkortelse. Så jeg var i redigeringspakken med en redaktør som bestemte hvilke biter jeg skulle kutte og begynte å sprekke på mitt eget show. Jeg var som en skikkelig fan.

Hva er det morsomste en fan har sagt til deg?
For noen år siden fortalte en komiker meg: ‘En av grunnene til at jeg begynte i komedie var på grunn av deg.’ Som var deilig. Jeg ble rørt av å tro at jeg hadde inspirert henne. Men så sa hun: 'Hver gang jeg dør på scenen, tenker jeg på at du dør på Royal Variety Performance, og jeg føler meg ikke så ille.'

For å høre Frank Skinner og David Baddiels nye serie med fotballpodcaster, støttet av Sony Ericcson, kan du abonnere på gratis serien på www.absoluteradio.co.uk

jenna dewan og channing tatum

Se Også: