Frank Lampard bekrefter at Everton-forsvareren Ben Godfrey pådro seg beinbrudd mot Chelsea

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Everton-forsvareren Ben Godfrey ble fraktet til sykehus etter å ha fått et beinbrudd Premier League kamp mot Chelsea på lørdag kveld.



Godfrey, 24, forsøkte å gjøre en siste takling på Kai Havertz etter Everton ga bort ballen. Den engelske landslagsspilleren tok ballen rent, men høyre ankel ble fanget under kroppen ved treffpunktet. Ethvert Chelsea-mål ville blitt avvist ettersom repriser viste at ballen allerede hadde gått ut av spill.



Godfrey så ut til å være i smerte som lagkamerat Jordan Pickford etterlyste båren. En lang forsinkelse fulgte da Godfrey fikk oksygen. Det antas at han ble ført til sykehus etter å ha blitt båret av over banen til utgangen til parkeringsplassen, ikke garderoben. Mason Holgate ble hentet inn for å erstatte den rammede forsvareren.



Everton-manager Frank Lampard har bekreftet at Godfrey pådro seg et lite brudd i høyre fibula. Han forventes å være ute i «måneder i stedet for uker».

Graduate fra York City Academy, som ble avvist etter å ha blitt løslatt av Middlesbrough som barn, kom til Everton fra Norwich i oktober 2020 og har vært en sentral del av laget siden. Han har spilt 55 Premier League-kamper til dags dato.

Godfrey ble kåret til Evertons unge spiller av sesongen i 2020-21 - hans debutkampanje for Merseyside-klubben - men ble begrenset til bare 23 Premier League-uttak forrige periode på grunn av skade. Han er nå innstilt på en ny periode på sidelinjen.



  Ben Godfrey trengte oksygen etter å ha fått et beinbrudd mot Chelsea
Ben Godfrey trengte oksygen etter å ha fått et beinbrudd mot Chelsea ( Bilde: Getty Images)

Hvem bør Everton signere før september? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

'Det var perioder da Bed Godfrey var den beste forsvareren for Everton forrige sesong, han har vært en klasseakt,' sa Pat Nevin BBC Radio 5 Live. 'Han kan spille som venstreback, venstre midtstopper, høyre midtstopper, hvor som helst, og han har ofte vært den beste spilleren i laget, så det er et stort øyeblikk for Everton og kanskje denne tidlige delen av sesongen.'



Godfrey så opp en plass i Englands VM-lag før skaden. 'Selv om jeg likte å debutere i England, ikke å komme til EM-troppen, bruker jeg det som drivstoff nå,' sa han Sky Sports i April. 'Jeg så det nivået jeg trenger å komme til hvis jeg vil bli i troppen. Det er det jeg har øye på nå. Å ville gjøre det bra, det er en avhengighet.'

På sin reise fra non-league til Premier League la Godfrey til: 'Det er en merkelig gammel reise. Jeg så opp til de guttene i akademier i store klubber da jeg gjorde stipendet mitt i York, men i det lange løp er det gunstig for dem Jeg er ikke så sikker.

  Godfrey informerte umiddelbart dommeren om alvorlighetsgraden av skaden hans
Godfrey informerte umiddelbart dommeren om alvorlighetsgraden av skaden hans ( Bilde: Reuters)

'Jeg har venner som var i såkalte større klubber enn meg i en yngre alder, og vi gikk nettopp forbi hverandre. Men hver vei er forskjellig, det er ikke bare én vei til suksess, du må prøve å vurdere de beste alternativene som presenteres til deg i tråd med dine mål.

'Jeg startet på ikke-ligaruten og forhåpentligvis inspirerer det andre unge spillere som kan ha blitt løslatt til at det er forskjellige veier for å fortsatt gjøre det i spillet.

'Jeg måtte virkelig tro på meg selv og aldri glemme å legge ned de ekstra timene med hardt arbeid. Jeg måtte ha tilliten til at jeg alltid ville komme dit jeg ville være. Jeg er så takknemlig for oppturene og nedturene fordi de har fått meg dit jeg er i dag. Jeg ville ikke forandret noe av det for verden.'

Se Også: