Erik ten Hag lagprat dukker opp etter at Man Utd led marerittstart mot Brighton

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Erik ten Hag har offisielt blitt den femte faste lederen som forsøker å replikere Sir Alex Fergusons legendarisk Manchester United trylleformel.



Men med den ikoniske skotten som så på i Old Trafford-publikummet, fikk nederlenderen sin periode til en dårligst mulig start, og tapte 2-1 hjemme mot Brighton på søndag. Og det har nå kommet frem at Ten Hag valgte å neglisjere Fergusons velprøvde og pålitelige taktikk – og ga spillerne hans en pause.



Fergies 'hårfønerbehandling' ble synonymt under Uniteds tid med dominans i engelsk fotball, med historier om garderoben som ble legender. Og hadde han vært i garderobene på søndag, er det sannsynlig at 2022-årgangen til Red Devils ville ha kommet tilbake med røde ører.



james desmond lloyd utgitt

Etter en positiv pre-season under Ten Hag, forsvant optimismen rundt hans nye anklager i løpet av 45 minutter, etter en desperat show så Seagulls ta en tomålsledelse inn til pause. De godt drillede besøkende så et kutt over sine mer berømte verter og mer enn berettiget deres styrkeposisjon.

United var slurvete i besittelse og trege ut av det, med midtbanetrioen på Bruno Fernandes , Scott McTominay og Fred mistet ballen 25 ganger mellom seg. Hjemmetroen, som hadde vært så full av håp før avspark, buet av laget sitt etter nok en elendig oppvisning.

Men i stedet for å skjelle ut spillerne sine, leverte Ten Hag en stille og reservert melding til sine underpresterende stjerner, ifølge Rapporten antyder at i stedet for å håne spillerne hans for feil, oppfordret han dem til å bli glemt, med en tilnærming beskrevet som 'mykt, mykt'.



  MANCHESTER, ENGLAND – 27. JUNI: (EKSKLUSIV DEKKING) Manager Erik ten Hag i Manchester United snakker med spillere under en førstelagstrening på Carrington Training Ground 27. juni 2022 i Manchester, England. (Foto av Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)
Erik ten Hag nektet å rope ut spillerne sine under en reservert lagprat

Ten Hag innrømmet at United forbedret seg etter pause, delvis takket være introduksjonen av Cristiano Ronaldo , men det var ikke nok til å unngå en reversering på åpningsdagen. Tilnærmingen hans er en som har blitt positivt mottatt av Uniteds spillere gjennom sommeren, selv om det ikke ble oversatt til en positiv prestasjon.

Og mens han forble en rolig figur foran spillerne sine, ble Ten Hag tvunget til å innrømme at han var mindre enn fornøyd med sin sides visning. 'Definitivt et tilbakeslag, en virkelig skuffelse,' sa han til Sky Sports.



når starter kampen

'Men vi må håndtere det. Jeg visste fra starten av at det ikke ville bli lett, det er en prosess og det tar tid, men vi burde ha gjort det bedre.'

  LONDON, ENGLAND – 17. APRIL: Manager Sir Alex Ferguson i Manchester United roper instruksjoner fra sidelinjen under Barclays Premier League-kampen mellom West Ham United og Manchester United på Boleyn Ground 17. april 2013 i London, England. (Foto av John Peters/Manchester United via Getty Images)
Det var en annen tilnærming til den brennbare som ble legendarisk under Sir Alex Ferguson

SI DIN MENING! Hvor avslutter Man Utd denne sesongen? Gi oss beskjed i kommentarene

Og mens han aksepterte at det var en forbedring la han til: «Jeg er ikke fornøyd, absolutt ikke. Fordi vi taper og det er ikke nødvendig. Vi burde ha gjort ting bedre. Det er ikke lett å konstruere det, bygge det, utvikle det, dette tar tid.'

janet jackson/ justin timberlake

En av Fergusons mest betrodde løytnanter, Roy Keane, slo ut av det han så som spinn som kom ut av klubben, og hevdet at det rett og slett var mer av det samme fra hans gamle side. 'Du snakker om pre-season, jeg så mye PR-tull komme ut av Manchester United under kampene, og jeg så fortsatt de samme problemene. Det er de samme karakterene, de samme personlighetene, spesielt på midtbanen,' sa han til Sky Sports i dommen hans etter kampen.

Se Også: