Ed Sheeran ligner på at sangerens dobbeltganger ødelegger kjærlighetslivet hans

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En mann som ser identisk ut som Ed Sheeran sier at han sliter med å få en kjæreste

Det er ikke lett å se ut som Ed(Bilde: Mercury Press)



En look i stil med Ed Sheeran har åpnet opp om kampen for å finne en kjæreste - og avslører at partnerne hans blir sjalu når han blir bombardert av kvinnelige fans.



Ty Jones, fra Sale, Manchester, synes også det er vanskelig å si om kvinner faktisk liker ham for hvem han er eller bare ser etter det nest beste for popstjernen.



21-åringen, som til og med er like høy som Ed, sliter noen ganger med å forlate huset fordi folk alltid vil snakke med ham og vite om han er den virkelige avtalen.

I oppveksten var han alltid sjenert og hatet oppmerksomhet, men siden popsangerens fremvekst har han måttet lære å håndtere hundrevis av fans.

En mann som ser identisk ut som Ed Sheeran sier at han sliter med å få en kjæreste

Han har mer enn en liten likhet (Bilde: Mercury Press)



Ty sa: 'Da Ed ble virkelig kjent, hadde jeg alltid folk som kom til meg og snakket med meg og ville ha bildet mitt - det var gal.

Les mer: Rugbyfans serenadeforvalter som visstnok ligner på Ed Sheeran



'Han er en så stor artist, og jeg er en stor fan av ham, men nå er det som om jeg ikke kan unnslippe det, folk blir gale når de tror de møter Ed Sheeran.

En mann som ser identisk ut som Ed Sheeran sier at han sliter med å få en kjæreste

Livet som doppelganger er ikke alltid lett (Bilde: Mercury Press)

'Det har gjort forholdene mine verre Jeg vil si fordi nå må jeg veie meg om de liker meg for meg eller bare er interessert i meg fordi jeg er den nest beste tingen for Ed hvis de virkelig liker ham.

'Når jenter spør meg om bilder i gatene, irriterte det noen av venninnene mine tidligere og forårsaket problemer.

tiger lily hutchence geldof

'Det er vanskelig å forklare fordi det ikke er som om jeg kan hjelpe det, og jeg liker ikke å være fryktelig mot folk og nekte dem et bilde hvis de vil ha det.'

En mann som ser identisk ut som Ed Sheeran sier at han sliter med å få en kjæreste

Fans skynder seg stadig til side (Bilde: Mercury Press)

Selv om han ikke kan synge, blir han ofte bedt om å gå på fester og spillejobber for å mime til Eds sanger og sier at likhetene hans kommer godt med når han prøver å komme inn i klubber.

Ty, som jobber på Mecca Bingo, får beskjed om at han ligner så mye på Ed Sheeran at han til og med har lagt seg og fortsatt hører det i hodet.

Siden han vokste opp til berømmelse, har han til og med klart å spille en rolle i Channel 4s populære show Lookalikes.

En mann som ser identisk ut som Ed Sheeran sier at han sliter med å få en kjæreste

Vil den virkelige Ed Sheeran stå opp? (Bilde: Mercury Press)

Drømmen hans gikk i oppfyllelse tilbake i 2012 da han fikk sjansen til å møte sangeren selv - og sa at det var akkurat som å se seg i et speil.

betydningen av nummer 711

Les mer: Taylor Swift roser kameraten Ed Sheeran når han feirer 25 -årsdag

Det kom etter at han hadde blitt merket i et viralt innlegg om at Ed Sheeran var på en rave i Manchester - da det faktisk var Ty.

En mann som ser identisk ut som Ed Sheeran sier at han sliter med å få en kjæreste

Likheten ødelegger kjærlighetslivet hans (Bilde: Mercury Press)

For omtrent tre måneder siden ble Ty trukket opp på scenen av DJ Ben Pearce som trodde han var Ed da han var på en kveld ute i Northern Quarter, Manchester.

Ty sa: 'Ben trodde faktisk at jeg var Ed Sheeran og begynte å introdusere meg som ham, det var ganske morsomt - da da jeg fortalte ham at jeg bare lignet ham, kunne han ikke tro det.

'Det kan komme godt med noen ganger på utekvelder og ting, og folk blir virkelig gale når de har drukket en drink - de holder ikke igjen.

Ed Sheeran

Selve Ed Sheeran (Bilde: PA)

'Å møte Ed har vært høydepunktet i alt dette, han var så jordnær og bare så sjokkert over hvor mye jeg så ut som ham, det var veldig morsomt.

Les mer: Ed Sheeran fornærmet Adele under en privat middag etter en vanskelig kommentar

'Jeg har hatt noen bilder av meg som ble virale fordi folk trodde de var Ed Sheeran, noe som er sint fordi jeg ikke forventer det, og venner og familie tagger meg på disse bildene hele tiden.'

Ty, som også jobber som barmann, sa at selv Ed ikke kunne tro sine likheter, og de to planlegger å møtes igjen snart for å henge.

Se Også: