George, Charlotte og Louis har sitt eget kallenavn for Camilla - og det er ikke bestemor

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hertuginnen av Cornwall prøver litt vin under et besøk på Chapel Down Winery på Tenterden Vineyard, Tenterden, Kent

Barna har sitt eget spesielle kallenavn for Camilla(Bilde: PA)



Vi kjenner medlemmene av den kongelige familien ved navn og titler, men hjemme hos sine nærmeste er de kjent veldig annerledes.



De fleste av de kongelige har sine egne kallenavn, med dronningens nærmeste familie som har kalt henne Lilibet i årevis i stedet for Elizabeth - og hertugen og hertuginnen av Sussex hedret monarken nylig ved å døpe datteren etter henne.



hvem er honning g fra x faktor

Vi vet også at en ung prins William ikke kunne si bestemor & apos; da han snakket med dronningen, så refererte han til å være 'Gary'.

Og den nye generasjonen unge kongelige har også sine egne kallenavn til besteforeldrene.

Prins William, hertug av Cambridge som holder prins Louis, prins George, prinsesse Charlotte og Storbritannias Catherine, hertuginne av Cambridge, står sammen med andre medlemmer av den kongelige familien på balkongen i Buckingham Palace

Barna kaller henne & apos; GaGa & apos; (Bilde: AFP via Getty Images)



bandet omkom i bilulykke

Prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis sies å vite alt om sin & bestemor Diana & apos; og de antas å kalle prins Charles deres & bestefar Wales & apos ;.

Ifølge Daglig post , Bestefar Wales følger samme format som dronningen brukte for bestefaren George V, som hun kalte bestefar England.



Men når det gjelder Camilla, hertuginne av Cornwall, kaller barna henne ikke bestemor eller barnepike - i stedet har de sin egen unike moniker for henne.

Under Royal Variety Performance 2016, avslørte hertuginnen av Cornwall til Lady Gaga at barnebarna hennes også kaller henne 'GaGa', rapporterer Solen .

Så søtt!

Prins George sies også å ha et søtt kallenavn for sin oldemor, dronningen, og kaller henne 'Gan-Gan'.

Kate Middleton snakket tilbake i 2016 etter at prinsessen Charlotte ble født, og sa: 'Det er veldig spesielt å ha en ny liten jente ... Jeg føler meg veldig, veldig heldig at George har fått en lillesøster.

adam johnson 15 år gammel jente

'Dronningen var veldig begeistret for at det var en liten jente, og jeg tror at så snart vi kom tilbake hit til Kensington, var hun en av våre første besøkende her.

'George er bare to og et halvt, og han kaller henne Gan-Gan. & Apos;

'Hun legger alltid igjen en liten gave eller noe på rommet sitt når vi går og blir, og det viser bare hennes kjærlighet til familien hennes.'

Liker du å lese om kongefamilien? Registrer deg for alle de beste kongelige nyhetene fra NEWSAM her.

Se Også: