EasyJet -passasjerer beskylder flyselskapet for å ha lagt på dem etter å ha avlyst flyreiser

Easyjet

Horoskopet Ditt For I Morgen

Easyjet byttet ut tre store britiske knutepunkter 1. september på grunn av et kraftig fall i bookingen(Bilde: PA)



kanal 4 millioner pund fall

EasyJet -turister hevder at de har blitt stående utenfor lommen flyselskapets beslutning om å stenge basen på Newcastle flyplass .



Passasjerer har anklaget budsjettflyselskapet for å ha gitt feil informasjon om flyreiser - inkludert unnlatelse av å avlyse avganger, til tross for at hundrevis av reiser ikke lenger foregår.



De sier at de ikke har vært i stand til å kreve pengene tilbake som følge av fiaskoen.

Passasjerer fortalte søsteren vår tittelen Chronicle Live at flyreiser fremdeles vises som & apos; active & apos; online, med nedtelling til avreise.

Da de kontaktet easyJet sitt kundesenter, ble de fortalt at flyvningene deres kanskje ikke blir kansellert før 30 dager før avgang, noe som gjør at noen er engstelige for å kreve pengene tilbake.



Michael Wall, 60, fra Royal Quay, North Shields, er i ferd med å kreve refusjon for kansellerte flyvninger til Alicante i desember og januar.

Men han var forvirret om hvorfor han ikke klarte å be om pengene tilbake for flyreiser til Korfu i juni og en annen til Alicante i august.



Mange flyreiser fremstår fortsatt som 'aktive' på nett, til tross for at basen nå er stengt (Bilde: Newcastle Chronicle)

Han sa: 'Det er skuffende og irriterende. Kundeservicen fra easyJet har vært veldig dårlig, og vi har nå sendt en formell klage.

ekte skrekk helvetesgård

- Vi har ringt flere ganger. Når de sa at en veileder ville ringe tilbake på et bestemt tidspunkt, og de gjorde det ikke. Ved en annen anledning la de på meg.

'Vi jobber hardt og sparer penger for å betale for ferien. Hva om selskapet går i stykker i mellomtiden? '

Den siste informasjonen fra easyJet har kommet som et sjokk for Tracy Alexander-Hill, fra Wallsend, som fortsatt venter på refusjon fra easyJet for flyreiser til Barcelona for å feire søsterens 50-årsdag i juni neste år.

53-åringen sa: 'Du kan ikke lenger fly til Barcelona direkte fra Newcastle, men det sier fortsatt på nettet at flyet mitt går.

'Vi har betalt for å reise bort på ferie, og vi vet nå at flyet ikke kommer til å skje, så vi bør ha krav på pengene tilbake.

'Jeg er ikke forberedt på å vente til mai for å få refusjon for et fly jeg vet nå ikke kommer til å skje. Det er helt ekkelt. '

Hva easyJet sier

Passasjerer sier at de ikke har vært i stand til å kreve pengene tilbake som følge av fiaskoen (Bilde: PA)

EasyJet sa at den for øyeblikket avlyser tjenester fortløpende, og flyreiser frem til mars 2021 nå fullføres.

Flyselskapet sa imidlertid at kunder med internasjonale flyvninger fra Newcastle lufthavn som ikke fortsetter på grunn av basestengingen, kan kreve refusjon - selv om flyvningene deres ennå ikke er kansellert.

hva betyr 1218

En talskvinne for easyJet sa: 'Vi beklager at Mr og Mrs Wall ble feilinformert om alternativene deres. Teamet vårt har kontaktet dem for å be om unnskyldning for feilen og har gitt full refusjon.

'Etter beslutningen om at easyJet skulle stenge basen i Newcastle, pågår et kanselleringsprogram for berørte flyreiser, og kanselleringer fram til mars 2021 er fullført.

'Vi kommuniserer direkte med berørte kunder, og vi har også forhindret kunder i å gjøre nye bestillinger i mellomtiden.

'Vi vil forsikre kundene om at vi kontakter dem hvis flyreiser påvirkes med tydelig veiledning om alternativene som inkluderer å bytte til et annet fly gratis, motta en kupong eller refusjon.

'Newcastle flyplass vil forbli en del av easyJets rutenettverk, og derfor vil flyvninger til Bristol, Belfast og Nice fortsette å operere.'

Permanente nedleggelser

EasyJet's base i Newcastle var en av tre som skulle legges ned 1. september (Bilde: Getty Images)

Budgetflyselskapet easyJet byttet ut tre store flyplasshubber 1. september som påvirket tusenvis av passasjerer over hele Storbritannia.

Budsjettflyselskapet tok beslutningen om å stenge basene i Stansted, Southend og Newcastle, og berørte 670 ansatte.

hva betyr 744

EasyJet -administrerende direktør Johan Lundgren sa: 'Vi har måttet ta den svært vanskelige beslutningen om å stenge tre britiske baser som følge av den enestående virkningen av pandemien og tilhørende reisebegrensninger, forsterket av karantene -tiltak i Storbritannia som påvirker etterspørselen etter reiser . '

På det tidspunktet sa flyselskapet at det 'vil informere berørte kunder om deres alternativer', inkludert å overføre til en annen flyplass eller motta full refusjon i de kommende dagene.

'I nært samarbeid med våre ansattes representanter, er jeg glad for at vi har klart å identifisere måter å redusere antall foreslåtte obligatoriske oppsigelser betydelig ved å tilby forbedrede frivillige oppsigelsespakker for alt britisk mannskap ved siden av flere alternativer som deltid og sesongkontrakter, basisoverføringer og ubetalte permisjoner som vi forventer vil resultere i å redusere antall tap totalt sett, sier Lundgren.

'Vi vil forsikre kundene på grunn av fly fra disse flyplassene om at vi nå kontakter alle hvis flyet er berørt med klare råd om deres alternativer, inkludert omdirigering via alternative flyplasser eller motta full refusjon.'

Se Også: