Coleen Nolan eksklusiv: Hvordan jeg fant bevis på eksmannen Shane Richies affære ... og min hevn

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Coleen Nolan brøt sammen i tårer under episoden In Therapy i går kveld da hun fortalte eksmannen Shane Richies ødeleggende svik under ekteskapet.



Loose Women -stjernen ble ødelagt etter å ha oppdaget at Shane hadde hatt en affære bak ryggen, slik hun dokumenterte i dette eksklusive utdraget fra hennes selvbiografi som ble delt med The NEWSAM i 2009:



'Å rive brevet opp, og magen min rykket,' skrev hun.



Coleen Nolan (Bilde: DM)

Coleen Nolan (Bilde: DM)

'Jeg håper du likte jula,' sto det. 'Som det er den siste du vil ha som en familie. Du må vite at mannen din ser denne kvinnen. '

Det var anonymt og inneholdt en avisutklipp av en jente som heter Louise Tyler som var danser i en pantomime, Snow White. Jeg kikket og stirret på bildet.



Jeg satt overfor Shane ved kjøkkenbordet da jeg åpnet brevet, og sjokkert overrakte jeg det til ham uten et ord.

Han snorket umiddelbart. 'Du kommer sikkert ikke til å tro det?' han sa. 'Det er bare et ekkelt brev laget av en fan.'



Så rev han alt sammen og stakk det i søpla. '

Colleen Nolan på In Therapy

Coleen brøt sammen i tårer på In Therapy i går kveld (Bilde: Kanal 5)

Colleen Nolan på In Therapy

Coleen husket hennes oppdagelse av Shanes affære (Bilde: Kanal 5)

Jeg kan ikke fortelle deg hvor vanskelig det er når du tror mannen din jukser, men du har ikke noe konkret bevis. Det var alltid 'nekte, nekte, nekte' og så ville han overbevise meg om at jeg skulle bli gal.

'Jeg sverger på livet mitt, det skjer ingenting, Coleen,' sa han og tok meg i begge hender, la ansiktet sitt veldig nær mitt og så meg rett i øynene.

«Men jeg tror du har et problem. Du trenger hjelp. Din paranoia er ute av kontroll. '

Coleen Nolan

I bryllupet deres i 1990 (Bilde: Rex)

År senere pleide jeg å se Shane spille Alfie Moon i EastEnders, og det ville sende et skjelving oppover ryggraden. Han ville være akkurat det samme.

De samme oppriktige øynene som overbeviste deg om at han snakket sant, det samme blikket av fullstendig ødeleggelse og sorg da han gråt. Det var først da jeg innså hvilken strålende skuespiller han var og tenkte for meg selv: 'Herregud, det var det han pleide å gjøre mot meg.'

når er neste helligdag

I april 1996 fikk Shane en telefon om at Grease flyttet til Manchester, og jeg reiste dit for å feire åpningskvelden.

På after-show-festen kan jeg tydelig huske å ha undersøkt denne ene jenta. Det var mange mennesker der, men hun bare skilte seg ut. Hun hadde virkelig langt mørkt hår og hadde på seg en hudtett hvit kjole.

Vel, det må ha vært kvinnelig intuisjon fordi det viste seg å være Claire, hvis scenenavn var Louise, jenta Shane hadde en affære med.

Colleen Nolan på In Therapy

Coleen dukket opp på In Therapy onsdag kveld (Bilde: Kanal 5)

På den tiden hadde jeg ingen grunn til å mistenke, men jeg tror saken begynte ganske raskt etter festen. De neste to årene var sannsynligvis det verste i livet mitt.

Jeg visste liksom at noe var på gang. Shane sin oppførsel hadde endret seg så mye. Han levde et eget liv, han fortalte meg absolutt ingenting om det, og da han var hjemme, så han gjennom meg som om jeg ikke eksisterte. Det gjorde meg ensom, mistenksom og konstant på spissen.

Hver gang Shane var ute, ville jeg snu til Jessica Fletcher, snuse rundt for å lete etter bevis og gå gjennom lommene på alle jakker og bukser.

Jeg trengte noe for å bekrefte mine mistanker og for å vise at jeg ikke var paranoid, gal kvinne. Jeg trengte å høre det fra Shane selv. Og det er det som skjedde.

Jeg hadde ikke tenkt å bugge telefonen hans.

Coleen er for tiden i CBB -huset (Bilde: Rex -funksjoner)

Uten at jeg visste at datamaskinen Shane hadde kjøpt meg til jul, tok imot alle samtalene til huset.

I løpet av de få ukene hadde jeg nesten konstant koblet til telefonlinjen da jeg forsøkte å mestre internett, og venner fortsatte å fortelle meg at samtalene deres automatisk ble besvart av en innspilt melding fra en amerikansk dame.

Da jeg undersøkte nærmere, mens Shane var i utlandet, fant jeg ut at det var 33 samtaler som alle ble spilt inn på datamaskinens harddisk. Nysgjerrig, jeg skannet gjennom dem.

'Hei Prinsesse!' begynte en. For et sekund slappet jeg av.

Shane kalte meg alltid det, så jeg antok bare at han snakket med meg. Men hans neste setning forvirret meg.

'Er du mellom showene?' spurte han. 'Når er du ferdig? Jeg skal prøve å komme meg rundt. '

'Hvilket show? Jeg hadde ikke vært i et show på evigheter. Jeg kunne bare høre hva Shane sa, men han snakket ikke med meg.

'Jeg savner deg virkelig,' fortsatte han, i den kjærlige tonen jeg kjente så godt.

Tatt på fersken!

hva døde hanna yusuf av

'Da Shane kom hjem neste kveld, antar jeg at jeg burde ha gitt ham det for, men dessverre for meg er jeg ikke konfronterende.

Uansett, det var vanskelig fordi guttene var oppe, så vi måtte gjennomgå en glede av å se hverandre og oppføre seg normalt for deres skyld. Det var de lengste tre timene i livet mitt.

Når barna var i sengen, satte jeg og Shane seg på kjøkkenet sammen. 'Jeg er ikke sikker på at jeg vil være sammen med deg lenger,' sa jeg til ham og tårene rant nedover ansiktet mitt. 'Du har gjort meg så dum.

'Etter 12 år sammen og jeg spurte deg, fortalte du meg fortsatt ikke sannheten. Hvordan kan jeg noen gang komme forbi det? '

Shane forsikret meg om at han elsket meg og ville bryte med Claire. Og jeg var fast bestemt på å bekjempe et mektig ekteskap. 'Hvis du lover at det er over, skal jeg prøve å tilgi deg,' sa jeg til slutt. 'Men Shane, du tør ikke skade meg igjen.'

Shane gråt umiddelbart av lettelse. 'Oh Co,' sa han og begravde ansiktet i håret mitt. 'Jeg elsker deg så høyt, og denne gangen vil jeg ikke rote. Jeg lover.'

Shane Richie Jr. og Jake Richie

Coleen med sønnene Shane Richie, Jr. (L) og Jake Richie (Bilde: Getty)

Tro mot hans ord, var Shane hver den oppmerksomme, kjærlige ektemannen jeg savnet. Han tok meg ut for å spise, dusjet meg med gaver og fortalte meg at jeg var vakker. På Valentinsdag kjøpte han meg den mest fantastiske blomsterbunken - en stor spray med røde roser.

Men på et kontoutskrift like før 14. februar la jeg merke til noen dyre transaksjoner hos en blomsterhandler. I stedet for en betaling var det to. Den eneste forklaringen jeg kunne komme med var at Shane hadde sendt ut to bunter - en til meg og en til elskerinnen hans.

Opprørt overtalte jeg min søster Linda sin ektemann til å ringe butikken og late som om hun var Shane.

«Jeg beklager, Coleen,» sa han etter at han hadde sluppet telefonen. 'De sa at det var to grupper til to forskjellige adresser.'

Jeg var livlig - spesielt ettersom jeg hadde den billigere gjengen!

Da Shane gikk inn døren kunne jeg knapt snakke gjennom sinne.

ronnie corbett dødsårsak

'Hvem gikk de andre blomstene til, Shane?' Jeg så.

'Jeg sendte en til mamma,' insisterte han, uten å engang ringe. Måneder senere gikk jeg gjennom Shanes telefonregning, fant et mobilnummer han ringte hver dag og ringte det.

'Er det Claire?' Jeg spurte. 'Det er Shane's kone.'

Coleen er nå fast på Loose Women (Bilde: GC Images)

Vi snakket i over en og en halv time og revet over alt søppelet Shane hadde sprutet. Jeg oppdaget at Shane hadde lurt Claire like mye som han hadde meg.

Det var tydelig at han ikke hadde tenkt å avslutte ting med noen av oss. Da jeg la ned telefonen, visste jeg at i dag var dagen jeg skulle forlate Shane.

'Jeg hadde en samtale med kjæresten din,' sa jeg til ham. 'Jeg håper du lever lykkelig noensinne.'

'Men Co,' begynte han. Jeg ville ikke høre et sekund til av oksene hans.

'Nei Shane,' sa jeg bestemt. 'Ikke si et annet ord. Det er over, og jeg vil aldri tro et annet ord som kommer ut av munnen din igjen. '

Det han ønsket var begge liv. Han elsket å komme hjem og være en familiemann, men han elsket den vakre jenta på armen også.

Vel, han gjorde aldri narr av meg igjen. Jeg innså endelig at han aldri ville forandre seg. «Dette er situasjonen, Shane,» sa jeg. 'Jeg vil skilles.'

Shane's elsker Claire pleide alltid å insistere på at han aldri ville jukse på henne slik han hadde meg.

Hver gang vi pratet om fortiden og Shane's bedrag, ville hun tenke på noe som: 'Saken er at nå vet jeg at han aldri ville gjøre det mot meg.'

Jeg syntes det var veldig nedlatende.

hunder stukket av bier

Å, så du tror du er bedre enn meg? ' Jeg raser i hodet, men jeg tvinger meg selv til å bite på tungen.

Shane Richie

Shane er nå gift på nytt med kona Christie (Bilde: PA)

En dag bestemte jeg meg for at jeg hadde nok av å høre hvordan hennes dyrebare Shane aldri ville se på en annen kvinne.

Så den kvelden spurte jeg Shane om å komme og ta en kopp. Da han kom begynte jeg å være ganske flørtende med ham, og han svarte entusiastisk. «Du vet, Shane, jeg kunne ha deg når jeg ville,» sa jeg forførende til ham.

Vel, det var som en rød fille for en okse, og den natten sov jeg med ham.

Da vi lå i sengen og nådde Shane i nakken, følte jeg meg veldig selvglad. 'Ha!' Jeg tenkte. 'Se aldri på en annen kvinne.'

Det var bemyndigende å ha manipulert Shane så lett. Jeg hadde opprinnelig bestemt meg for å beholde sannheten om vår lille prøve for meg selv, men nesten umiddelbart avviklet Claire meg igjen.

'Han ville aldri lure meg,' sa hun med store øyne. Jeg bare snappet. 'Vel, jeg vet at han ville det,' svarte jeg. 'Fordi han gjorde det i går kveld med meg.'

I sin oppsiktsvekkende selvbiografi avslører Dancing on Ice and Loose Women -stjernen Coleen Nolan sannheten bak såpeskuespillermannen Shane Richies hemmelige affære - og hvordan hun tok hevn ...

Se Også: