Dynamos hemmeligheter avslørt: Svar på magikerens mest fantastiske illusjoner

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dynamos hemmeligheter har blitt avslørt, vel(Bilde: UKTV)



hva er galt med peter kay

llusjonist Dynamo (ekte navn Steven Frayne) er tilbake med den nye TV -serien & apos; Magician Impossible & apos; som lover å bli enda mer spennende enn forrige.



I firedelsserien ser tryllekunstneren fra Bradford utføre sine fantastiske illusjoner rundt om i verden, med den første episoden som finner sted i New York.



Han har imponert oss over noen utrolige illusjoner før, men hvordan gjør han det?

En ekte tryllekunstner avslører aldri sine hemmeligheter, og Dynamo har holdt seg stille om saken. Imidlertid er internett fullt av fanteorier om hvordan han klarte dem som blåser magiske triks.

Så hvordan gjør dynamo sine triks?



Levitating over Shard

De med godt syn vil kunne se det som ser ut til å være et par grå linjer som løper fra Dynamos rygg, opp av skuddet, på bildet ovenfor.

Dette utløste påstander om at tryllekunstneren hadde brukt et par kabler, og hadde valgt en spesielt grå dag for å maskere kablene.



Hvis dette er metoden han brukte, kan den kategoriseres som et enkelt illusjonstriks. Magikeren insisterte imidlertid på at ledningen som kan sees i The Shard levitasjonsstunt faktisk BARE ble brukt i øvelse. Alt vil imidlertid bli avslørt snart, ettersom stuntet skal vises i den nye serien.

Trekker smykker gjennom huden

Dynamo drar smykker gjennom huden (Bilde: BBC)

Cristiano Ronaldo Man Utd

Dynamo har utført dette trikset to ganger, begge ganger svelget et halskjede og deretter trukket det ut av et hull i magen. Den beste forklaringen der ute er at han brukte skjebnen til å skjule halskjedet og deretter dro smykkene ut av en protetisk mage.

Flyr ved siden av en buss

I fjor så det ut til at tryllekunstneren flyter ved siden av en buss i London, bare festet med hånden. Det er noen teorier om hvordan han klarte å gjøre dette.

Falske arm

Den mest sannsynlige fanteorien er at han brukte en protetisk arm, mens han gjemte sin virkelige arm inne i jakken.

Når den falske armen var skrudd fast på siden av bussen og festet til en sikkerhetssele inne i t-skjorten, ville han ha latt ham se ut å holde på bussen med en hånd.

Hemmelig plattform

En annen idé er at han faktisk balanserte på en liten plattform, festet til kanten av bussen med en tynn ledning. I følge denne teorien brukte han bare armen som en distraksjon for å skjule seg for den virkelige løsningen.

Går på vann

I dette trikset tok Dynamo en spasertur rundt Themsen ved siden av parlamentet før han ble raskt hentet av en politibåt. Det ser ut til at han ikke helt gikk på Themsen så mye som å gå over en klar plattform like under vannoverflaten ...

Går gjennom glass

På en fest i London, under Rio Ferdinands våkne blikk, gikk Dynamo på en eller annen måte gjennom et vindu. Noen har antydet at vinduet bak ham ikke er ekte, men juryen er ute på dette. Fortell oss hvordan du tror han gjorde det!

Som dette? Visste du at vi har en dedikert TV- og filmside på Facebook?

Vi tester et nytt nettsted: Dette innholdet kommer snart

Se Også: