DOOGEE X95 Pro anmeldelse: En budsjett -smarttelefon som oppfyller alle grunnleggende krav

Smarttelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

DOOGEE X95 Pro

Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Ikke valgt stjerne Ikke valgt stjerne

Å finne en smarttelefon som er rimelig, men som fortsatt matcher ytelsen til de dyre tungvekterne, kan vise seg å være en skremmende oppgave. Det er viktig at smarttelefoner, uansett pris, tilbyr den beste brukeropplevelsen til enhver tid.



Smarttelefoner på den billigere siden kan tjene som en reservetelefon eller som en første telefon for tenåringer. Men med det stadig utviklende landskapet med smarttelefoner, må disse enhetene fortsatt ta flotte bilder, spille spill av høy kvalitet og mer.



DOOGEE er en telefonprodusent som tar sikte på å kapsle inn mulighetene til smarttelefoner med høyere spesifikasjoner til en rimelig modell. Deres forrige modell DOOGEE X95 ble møtt med en positiv respons som ble rost som holdbar og pålitelig til en utrolig billig pris. De ønsker å hoppe på den suksessen med DOOGEE X95 Pro, en oppgradert versjon som kan skryte av nye design og forbedrede funksjoner.



Noen nye tilpasninger gjør denne versjonen til en forbedring i forhold til forgjengeren (Bilde: Doogee)

X95 Pro er en enorm smarttelefon som måler 16,7 x 7,74 x 0,89 cm. Det er en lang telefon som er tynn og veier 176 g, som ikke er så tung for en telefon i størrelsen. Byggekvaliteten føles solid, med det meste av kabinettet som en blank plast som ser fin ut, men som lett tiltrekker seg fingeravtrykk. Jeg vil ikke si at bygningen skriker premium, men det føles heller ikke lavt budsjett. Telefonen leveres med et fleksibelt bakdeksel som er praktisk ettersom det reduserer kostnadene ved å måtte kjøpe en og umiddelbart hjelper til med å beskytte telefonen.

X95 Pro har et enormt forhold mellom skjerm og kropp med minimale rammer som gjør den større enn de fleste telefoner. Skjermen har en vanndråpe på toppen for frontkameraet som gir mer plass på skjermen, en massiv bonus med tanke på prisen. Denne enorme skjermen gir definitivt en bedre visuell opplevelse, men den større størrelsen gjør det vanskeligere å bruke kontrollene på skjermen og sideknappene, mens du holder den i en hånd.



DOOGEE X95 Pro anmeldelse - pris og hvor du kan kjøpe

Du kan kjøpe den nye DOOGEE X95 Pro -smarttelefonen fra disse nettbutikkene:

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Den leveres med en Micro-USB-port som kanskje ikke lades så raskt som USB C, men som er tydelig inkludert for å redusere kostnadene. Det er også en 3,5 mm hodetelefonkontakt som er hyggelig, da jeg fremdeles mener at forbrukere ikke bør tvinges til å kjøpe hodetelefonkontakter hvis de ikke har tilgang til trådløse ørepropper. Baksiden av telefonen har en sirkulær støt som huser trippelkameraet og integrert blits.

Alt i alt er X95 Pro en smart smarttelefon som egentlig ikke føles like premium som de dyrere smarttelefonene på markedet, men føles fin likevel. Den enorme skjermen er en bonus som virkelig hjelper med å heve din generelle opplevelse. Personer med mindre hender må imidlertid stadig endre telefonens posisjon for å få tilgang til alle knappene.

Som nevnt tidligere har X95 Pro en massiv 6,52 HD+ vanndråpsskjerm som er flott for streaming av videoer. Fargene er fine, men ikke like levende som Apples iPhone eller Sonys Xperia. Den kommer med en oppløsning på 1520 × 720 og et 19: 9 -størrelsesforhold, som gir god bildekvalitet og hva du kan forvente av prisen. Hovedproblemet er at skjermen er ganske uendret fra den forrige modellen, noe som er litt skuffet, jeg føler at forbrukere gjerne ville gitt ut litt ekstra for en høyere oppløsning.

nummer 16 i Bibelen

En enkel, problemfri enhet (Bilde: Doogee)

DOOGEE X95 Pro bringer tilbake det tredobbelte bakkameraet som består av et 13MP hovedkamera, et 2MP portrettkamera og et 2MP telefoto -kamera. Det er også et 5MP kamera foran. Kvaliteten på bildene falt litt under mine forventninger, men jeg klarte fremdeles å ta akseptable bilder inne og ute.

Det er noen få forskjellige moduser som legger til litt mer dybde i bildene dine, mens Pro- og Night -modusene er de mest bemerkelsesverdige. Frontkameraet får mest mulig ut av skjønnhetsmodusen som lar brukerne forbedre ansiktsfunksjonene sine. Det er en fin liten funksjon som kan hjelpe bildene dine til å skille seg ut.

Doogee X95 Pro i de blå og grønne versjonene

Programvaren er ikke glatt, men den gjør jobben (Bilde: Doogee)

En av de viktigste endringene fra den forrige modellen ligger i de nye maskinvarespesifikasjonene. X95 hadde 2 GB RAM, 16 GB lagring som kjører på en Mediatek MT6767 CPU med fire Cortex-A53-kjerner. Alt høres fancy ut, men systemet var ganske tregt og tregt, selv for en budsjetttelefon.

Nå har DOOGEE oppgradert X95 Pro med 4 GB RAM, 32 GB lagringsplass som kjører på en Mediatek Helio A20 CPU. På papiret er det merkbare forbedringer, men jeg føler at X95 Pro fortsatt sliter, spesielt når du multitasker eller spiller high -end -spill. Det var også noe forsinkelse med videoavspilling ved 1080p. I hovedsak er denne telefonen flott for lette løft som nettlesing, lytte til musikk og ta bilder, men den bremser når den er under press.

Les mer

Siste tekniske anmeldelser
Ære MagicBook 14 Roccat Kone Pro Air AndaSeat Spider-Man Edition EPOS Adapt 260

DOOGEE X95 Pro kjører på Android 10 -operativsystemet som fremdeles fungerer som en sjarm og går jevnt. Den bruker også Bluetooth 5 som er et steg opp fra den forrige telefonen. En stor manglende funksjon er mangelen på biometrisk sikkerhet, noe som betyr at det ikke er fingeravtrykkgjenkjenning. Dette ble åpenbart savnet for å redusere kostnadene, men det er fortsatt et stort forglemmelse. Telefonens levetid varer i evigheter med et 4350mAh batteri med høy kapasitet, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for lading i lang tid.

Kjennelse

DOOGEE X95 Pro er en budsjetttelefon hele tiden, som fungerer best som en sekundær telefon eller noen sin første telefon. Det mangler i ganske mange avdelinger, men gitt prisen får kundene fremdeles en anstendig telefon som oppfyller alle de grunnleggende behovene til en smarttelefon.

Se Også: