'Jeg kommer til å huske den siste klemmen for alltid': Pappa til Brit -brødre som ble drept i helikopterulykken i Grand Canyon hyller følelsesmessig sønner

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Faren til de to brødrene som ble drept i Grand Canyon -helikoptertragedien har sagt at han vil huske sin siste klem med dem for alltid.



hvem er desember kjæreste 2014

Rev David Hill kom med kommentarene foran en minnestund i Worthing, West Sussex, fredag ​​kveld som fant sted til ære for sønnene hans, den 30 år gamle bilselgeren Stuart og den 32 år gamle advokaten Jason og Stuart & apos; kjæresten Becky Dobson, 27.



St Matthews kirke i Worthing, West Sussex, holdt en bønnegudstjeneste der venner, familie og velønskede delte sine sympati.



Det var ståplass bare for de som ønsket å huske de unge ofrene.

Det ble også sagt bønner til de overlevende Ellie Milward (29), Jonathan Udall (32) og Jennifer Barham (39), som blir behandlet på sykehus i Amerika for kritiske skader, samt pilot Scott Booth, 42, som også ble skadet.

Når han snakket med journalister utenfor St Matthews kirke, sa Hill at alt var 'utrolig rått' og at han ville 'gråte øynene ut' ved gudstjenesten.



Hundrevis av mennesker pakket inn i kirken (Bilde: PA)

Jason Hill ble drept sammen med broren i krasjet (Bilde: Linkedin)



Han sa at han tenkte på alle de 'seks fantastiske menneskene' som var involvert i tragedien, og hadde håpet at veterinærresepsjonist Dobson en dag ville ha blitt hans svigerdatter.

Hill, medlem av kirkens forkynnerteam, la til: 'Hvis jeg sier en ting til folk som lytter: Når du neste gang ser barna dine eller noen som betyr mest for deg, kan du gi dem en klem.

'Det kan høres veldig trivielt ut, men det siste jeg ga barna mine var en klem.

Den klemmen vil jeg huske resten av livet.

Syv lys ble tent for de som døde (Bilde: PA)

Han deltok sammen med sin kone Sandra og familien til fru Dobson og sa at gudstjenesten viste kirken og Worthing 'på sitt beste' på grunn av hvordan samfunnet kommer sammen når det er behov, og la til: 'De beviste det (før) i Shoreham katastrofe de kan være der for mennesker. '

Ærede Sara-Jane Stevens, som ledet gudstjenesten, husket Hill-brødrene som 'Kjærlig og full av ugagn'.

Faren til Becky Dobson har beskrevet henne som & fullt av kjærlighet & apos; etter at hun mistet livet sammen med kjæresten og broren da et helikopter krasjet i Grand Canyon.

I en uttalelse fra familien til Jason og Stuard Hill ble brødrene husket som fantastiske sønner, uatskillelige brødre og bemerkelsesverdige mennesker som virkelig ble elsket og som vil bli dypt savnet av så mange, mange mennesker.

Becky Dobson ble drept i den fryktelige helikopterulykken lørdag (Bilde: Facebook)

Stedet for helikoptertragedien i Grand Canyon

De tragiske hendelsene ved Grand Canyon -krasjet i helgen har 'påvirket personlig' på Worthing kirkesamfunn.

En kapellan ved Worthing Hospital la til: 'Barn er en gave og et lån, men når de blir tatt fra oss, river det hjertet ut av deg.'

Veterinærresepsjonist Becky, 27, døde i tragedien lørdag sammen med kjæresten, bilselgeren Stuart, 30, og hans advokatbror Jason, 32.

Nygifte Ellie, 29, og Jonathan (Jon), 32, ble igjen slåss for livet på sykehus, sammen med Jennifer Barham, 39, og den amerikanske piloten Scott Booth, 42.

Becky Dobson, veterinærresepsjonist fra Worthing, har blitt utnevnt som et av ofrene (Bilde: Facebook/Becky Dobson)

Stuart, avbildet med Becky, feiret sin 30 -årsdag (Bilde: Facebook/Becky Dobson)

Jon tilbrakte en kvalmende åtte timer fanget i vraket før han ble reddet, har det kommet fram.

Alle fire som mirakuløst overlevde den brennende ulykken ble fraktet til sykehus i en kritisk tilstand.

De seks vennene dro på sightseeingtur som en del av en tur som feiret Stuart Hills 30 -årsdag, avslørte hans hjerteknuste far.

Tragedien skjedde bare tre måneder etter at Ellie og Jon giftet seg foran familie og venner, inkludert Becky og Stuart.

Grand Canyon -helikopterkrasj -overlevende Jon Udall og Ellie Milward (Bilde: Facebook)

Hill -brødrenes far, sa pastor David Hill til Evening Standard at familiens eneste trøst var at de 'utrolig nære' søsknene døde sammen.

Han sa: De to brødrene elsket hverandre og var veldig nære, og derfor er vår ulykke deres støtte - fordi de gikk sammen, og jeg vil takke Gud hver dag for dem.

er michael schumacher død

De ble virkelig elsket av mange mennesker. De var utrolig nære, og som foreldre føler vi oss velsignet over å ha hatt dem, men et lys har virkelig slukket.

Pastor Sara-Jane Stevens sa at de støttet David og Sandra Hill etter at sønnene døde i den tragiske krasjen.

Hun sa: 'David og Sandra er en del av kirkefamilien her i St Matthews kirke i Worthing, og vi støtter dem.

Begge foreldrene har tatt dette dårlig. Vi holder en gudstjeneste klokken 18.00 fredag ​​kveld for Jason og Stuart, og etterpå vil det være tid for folk å tenne lys i minnet. '

Ellie og Jon var på turen som en del av bryllupsreisen.

Se Også: