Politiet ropte TO ganger etter at gutt, 11, sparker ballen over gjerdet - og naboen nekter å gi den tilbake

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Politiet tilkalte to ganger for fotballhendelse

Hendelse: Gutten lekte i hagen da ballen fløy over et gjerde og traff en bil



hva gjør jason orange nå

Politiet ble kalt ut TO ganger etter at en skolegutt sparket en ball over hagegjerdet hans ... og naboen nektet å gi den tilbake.



11-åringen spilte i bakhagen til hjemmet sitt i Blackley, i Stor-Manchester tirsdag da ballen hans fløy over gjerdet og traff en nabos bil.



Men da han gikk for å få ballen tilbake, ble den konfiskert av en annen beboer som tidligere hadde klaget på skader.

En PCSO ble deretter kalt ut til Buile Drive, en rolig boligvei, av ungdomsfamilien på nummeret uten nødnummer 101. Imidlertid nektet naboen fortsatt å returnere ballen og argumenterte for at den ville bli sparket
borte igjen., Det melder Manchester Evening News.

Etter hvert som raden eskalerte, ble en andre offiser, denne gangen en politikonstabel, senere kalt for å dempe hendelsen og beordre ballen tilbake.



Stor -Manchester -politiet sier at de har prøvd å mekle mellom naboene - men har oppfordret innbyggerne til å bruke sunn fornuft i sommerferien.

Pappa til gutten, som ikke ønsket å bli navngitt, beskrev hvordan unggutten hadde begynt å beklage overfor eieren av bilen da den andre naboen grep inn.



Buile Drive

Ball: Politiet sa at de prøvde å mekle mellom naboene

Han fortalte M.E.N .: 'Han lekte i sin egen hage. Ballen gikk over gjerdet og banket på en nabos bil. Han gikk bort for å be om unnskyldning, noe som var greit, og så beholdt den andre naboen ballen. '

vanessa hudgens-nakenbilder

Imidlertid sa den involverte naboen at hun konfiskerte ballen på grunn av pågående problemer med fotballen som ble sparket ut av hagen.

Hun sa: 'Det har vært et pågående problem de siste tre årene. Jeg konfiskerte ballen fordi han skadet min forrige bil ved å sparke ballen på den hele tiden.

'Jeg sto utenfor og snakket med naboen min da bilen ble ricocheted av bilen hennes, traff huset mitt og gikk i hagen min. Jeg tok ballen, fordi hvis jeg ga den tilbake, ville han bare gjøre det igjen. '

Beboeren sa at hun fortalte en PCSO at hun ville returnere varen hvis plagen stoppet. Da familien dukket opp for å kreve ballen tilbake ringte hun politiet og en PC kom.

Styrken har nå oppfordret innbyggerne til å bruke sunn fornuft, så offiserer slapp å gå for å håndtere mindre hendelser.

Et innlegg på GMP Manchester North Facebook -siden sa: 'En hendelse ble rapportert på tirsdag der et barn hadde sparket en ball som dessverre landet i naboens hage.

'Naboen nektet å returnere ballen til barnet, og saken eskalerte da barnets foreldre ble involvert.

denise eastenders drept

'En PCSO besøkte adressen for å prøve å hente ballen, men naboen nektet fortsatt å returnere den. Dette resulterte i at en politimann måtte møte for å sikre at ballen ble returnert til den rettmessige eieren!

'Når sommerferien nærmer seg med stormskritt, vil det være mange flere barn som leker, og vi vil be om at selv om innbyggerne ikke trenger å tolerere antisosial oppførsel, brukes en sunn fornuft tilnærming til hver situasjon! En enkel samtale mellom voksne kunne lett ha løst denne saken.

'Som vi er sikre på at du er klar over, er politiressurser ikke like lett tilgjengelige som de en gang var på grunn av nedskjæringer fra regjeringen, og selv om vi prøver å sikre sikkerheten til samfunnet vi tjener, trenger vi også litt hjelp i flere mindre hendelser! '

Se Også: