Disney Store har nettopp annonsert at de åpner en ny lekebutikk

The Walt Disney Company

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi kan ikke inneholde oss selv(Bilde: Liverpool Echo)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Bortsett fra Disneyland selv, er Disney et sted for drømmer for små, hvor de endelig kan se favorittfigurene deres i det virkelige liv.



Og det ser ut til at ting er i ferd med å bli enda bedre (nei, vi trodde ikke det var mulig heller), ettersom Disney har lagt til en landingsside på nettstedet deres som antyder noe veldig spennende.

Det ser ut til at Disney -butikken får et helt nytt online -hjem, som lover å være 'det beste Disney, Pixar, Stjerne krigen og Marvel -produkter, alt på ett sted! '

Det blir en helt ny verden (Bilde: REUTERS)



Tilsynelatende satt til å gå live onsdag (1. august), vil det nye nettstedet uten tvil inneholde flere leker enn noen gang før, fra myke leker, til gadgets til ryggsekker.

Du kan se siden selv på nettstedet deres, der teksten lyder 'Med spennende nye samarbeid, gir vi deg et stort utvalg av helt nye produkter, hver med den høye Disney-kvaliteten du forventer.'



1. august er den store dagen (Bilde: Publicity Picture)

Etter å ha sett noen få samarbeid mellom det nostalgiske merket og andre high street -forhandlere nylig, særlig denne utrolige Snow White -samlingen, og Cath Kidstons Alice og Wonderland -serie , kan det også være rom for det magiske merket å forgrene seg til flere klær og tilbehørsmuligheter?

Men vi må vente og se ...

Les mer

Primark Disney -samlinger
Ny skjønnhet og udyret Aladdin Aristokater Alice In Wonderland

Selv om julen fortsatt er lenge unna, vil det splitter nye nettstedet sikkert være hjemsted for en rekke topprangerte produkter som er klare for høytiden.

Se Også: