Cath Kidston lanserer en utrolig Alice in Wonderland -samling som vil sende Disney -fans vilt

The Walt Disney Company

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi kan ikke slutte å stirre på det(Bilde: Cath Kidston)



Flytt over Primark, det er et nytt Disney -samarbeid i byen, og det er helt utrolig.



Vanligvis mer kjent for sine tradisjonelle engelske design, denne gangen har designeren paret seg med Disney for å lansere en spesiell Alice in Wonderland -samling som inkluderer mote, vesker, tilbehør og husholdningsartikler.



Selv om serien ikke skal slippes før i morgen kveld (torsdag 24. mai), klokken 19.00 for å være presis, har det blitt avslørt noen snikbilder av samlingen, og den er bedre enn noe vi noen gang har drømt om.

Du kan registrer deg på nettstedet online for å være sikker på at du er først i køen, eller bare holder musepekeren på nettstedet i morgen klokken 19.00, ettersom vi regner med at dette settet kommer raskt ut.

Vi kommer ikke til å bruke vår tote på £ 65 som en blomsterpotte, tusen takk (Bilde: Cath Kidston)



Fra vesker, til krus, til puter, til vesker, det er tilbud til både oss selv og de små, fra små, sære tilbehør, til høy og stolt Disney -fan.

Dessverre er det eneste du ikke vil elske med den nye kolleksjonen, prislappen, med en applikert tote ovenfor på engros for £ 65, og de reversible ryggsekkene for de litt mer lommebokvennlige £ 45. Det er kanskje ikke tilbake til skoletiden ennå, men barna våre kommer allerede til å sive over disse.



Gjør deg klar til å gå tilbake til skolen tidlig med disse ryggsekkene (Bilde: Cath Kidston)

Cath Kidston har laget en pose som ligner veldig på en som ble solgt på Primark for noen måneder siden, noe som gjør Cheshire Cats uttalelsessmil til et eget liv. I motsetning til Primark, vil Cath Kidstons egen sette deg 18 pund tilbake for en myntveske med håndleddsrem.

I tilbehørssortimentet er også en & apos; Falling Alice & apos; lanyard for £ 4,50, samt et rødt og flekkete iPhone 6/7 -deksel for £ 22.

Det er £ 24 for dette forkleet. Og verdt hver krone

For kjøkkenet, sammen med dine nye Cath Kidston x Alice in Wonderland -krus og -putehåndklær, er det også forklær, vannflasker og fine tekanner.

Når det gjelder mote, har vi aldri sett noe lignende før. Som Cath Kidston har laget både et skjørt og en kjole i en vakker himmelblå nyanse som har Alice satt på engen blant tusenfryd.

Vi vet ikke hvor vi skal ha dette, men vi vil fortsatt ha det (Bilde: Cath Kidston)

Dessverre kommer antrekkene ikke billig, med satenkjolen som koster £ 90 per pop, og engskjørtet £ 65.

Hvis du vil ha noe litt mer dempet for garderoben din, er det også en denimjakke fra Alice in Wonderland som har et brodert hjerte med Alice selv som dukker opp av den.

Denne jakken gir deg tilbake £ 75. Men vi vil fortsatt ha det så, så ille

Faktisk er det til og med biter til soverommet, med Cath Kidston som lanserer dette vakre sengetøysettet med Alice in Wonderland -tema. Med berømte sitater fra boken, i tillegg til søte sopp, blomster, tekanner og gal hatt, koster hele settet £ 65, mens et sett med to putetrekk er £ 30.

Les mer

Primark Disney -samlinger
Ny skjønnhet og udyret Aladdin Aristokater Alice In Wonderland

Vi kan til og med Alice i Eventyrland opp soverommene våre til vår egen kaninhull esque flukt

I utgangspunktet er hele samlingen utenfor våre villeste drømmer, og vi ønsker nå å renovere hele huset vårt for å få plass til det hele. Og vinn i lotto for å ha råd til det først, selvfølgelig.

Se Også: