Direct Line utelukker automatiske rabatter på bilforsikringer til tross for at du sparer 60 millioner pund under lockdown

Direktelinje

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: iStockphoto)



Bilforsikringsgiganten Direct Line har sagt at antallet skader har falt med 70% under corona -låsen, men det vil ikke gi automatiske rabatter til kundene.



Fallet i krav skulle spare firmaet for rundt 60 millioner pund i utbetalinger, har rivaler beregnet.



rylan clark-neal ektemann

Men mens andre forsikringsleverandører har sagt at de vil levere tilbake penger til alle automatisk, sa Direct Line til NEWSAM Money at det bare vil gjøre det hvis folk tar kontakt og forklarer hvorfor de fortjener det.

En talskvinne for Direct Line sa til NEWSAM Money: 'Vår intensjon er å alltid gjøre det som er rett av kundene våre og sikre at de har god verdi.

'Vi ønsker ikke å dra økonomisk nytte av lockdown -perioden, og vi har innført en rekke støttetiltak for å hjelpe kundene våre, for eksempel på motor, hvis kundene ikke bruker kjøretøyene sine, bør de ringe oss for å diskutere deres individuelle omstendigheter slik at vi kan gi dem det beste alternativet i denne vanskelige perioden. '



Bekymret for regninger? Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett til innboksen din fra NEWSAM.co.uk/email

Det har vært et massivt fall i motorskader (Bilde: NIC BOTHMA/EPA-EFE/Shutterstock)



LV =, derimot, har opprettet et fond på 30 millioner pund for noen av kundene som opplever økonomiske problemer, enten de kjører mindre eller ikke.

Administrerende direktør Steve Treloar sa: Vi brukte mye tid på å tenke på den beste måten å hjelpe kundene på, og dette gjør at vi kan gi mellom £ 20 - £ 50, noe som for noen familier vil gjøre en reell forskjell. Ved å ta denne tilnærmingen kan vi gjøre mer for de som trenger mest hjelp.

Pengene er tilgjengelige for personer som ennå ikke har mottatt betalingsordningen på 80% fra arbeidsgiveren, er selvstendig næringsdrivende og ikke kan jobbe eller handle på grunn av koronavirus, og som ennå ikke har mottatt betalingsordningen på 80% via regjeringen eller ble gjort arbeidsledige når som helst etter 1. mars 2020.

Kilometerteller

Når milene vi kjører synker, bør ikke du også forsikre deg? (Bilde: Getty)

Så langt er det eneste selskapet som tilbyr automatiske refusjoner for bilforsikringer i Storbritannia Admiral - og sier at det vil gi folk 25 pund tilbake, per policy, takket være besparelsene det gjør.

Totalt betyr det 110 millioner pund tilbake til sjåfører i de 4,4 millioner kjøretøyene som er forsikret hos Admiral.

'Refusjon vil bli utstedt innen 31. mai 2020 og vil bli kreditert den nåværende betalingsmåten Admiral har registrert for kunder,' sa en talskvinne til NEWSAM Money.

James Blackham, administrerende direktør i pay-as-you-drive-firmaet Av Miles , sa: Direct Line uttalte at de så en 70% reduksjon i kravene i april, som vi har beregnet utgjør et gevinst på Covid-19 på £ 60 millioner.

'En fortjeneste som er et direkte resultat av færre biler på veien, på grunn av at folk blir instruert om å bli hjemme under lockdown.'

Tilbudet deres om å refundere premier til bilforsikringskunder som kontakter forsikringsselskapet direkte og ber om å oppdatere kjørelengde er ikke nok.

'Refusjon bør være automatisk og basert på redusert bruk måned for måned, ikke avhengig av at kunder skal beregne på nytt og be om å oppdatere den årlige kjørelengden.'

Se Også: