Dancing on Ice's David Seaman og Frankie Poultney for å gifte seg etter å ha møtt på skøyteshow

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

David Seaman

David Seaman(Bilde: ITV)



De var ikke de første, og de vil absolutt ikke være det siste paret som faller for hverandre og har et slag på et tv -realityprogram, men David Seaman og pro -skater Frankie Poultney går et skritt videre og gjør fagforeningen til offisiell, ved å gifte seg.



x-faktor-temamelodi

Strapping tidligere England -keeper David, 50, dukket opp i den første serien av Dancing On Ice i 2006 da han ble parret med Pam O & apos; Conner. Men han møtte iddy biddy Frankie, 40, da han deltok på turen i 2008.



Paret skal vises sammen i den siste serien av showet og har blitt avbildet på øving. Sjekk hele serien her.

David Seaman kysser skøytepartneren Frankie Poultney under treningen for Dancing On Ice 2014

David og Frankie har en PDA etter et trekk som tydelig fungerte for dem (Bilde: ITV)

David sa til Daily Mail: Det kommer til å bli ekstra spesielt når denne serien starter.



Vi er forlovet nå, og hvis det ikke var for showet, hadde jeg kanskje ikke møtt Frankie. Det er hyggelig å kunne danse sammen.

Like før jul twitret han om øvelser og postet: Last Dancing On Ice training session done before Christmas, body is aching but all worth it !!! #eatdrinkandbehappy !!



Det høres absolutt ut som om de har hatt det beste ut av ferien sammen også. Frankie twitret nylig: Me & @thedavidseaman hadde den mest hektiske, vanvittige, travle, magiske, vindfulle, oversvømte, avslappende, kaotiske, fabelaktige, brillo, utmattende julen noensinne!

Da de møttes, var David fremdeles gift med den andre kona Debbie Rogers, som han har to barn med. De ble skilt i 2009, og han flyttet inn hos Frankie. På den tiden fortalte Debbie til en avis at hun var ødelagt.

Hans første ekteskap med Sandra, som han har to eldre barn med, endte i 1994 da han innrømmet å ha en affære med Debbie.

verdens verste seriemordere

Seerne vil snart kunne se det engasjerte parets kjemi for seg selv når serien, som også viser tidligere konkurrenter, skuespillerinnen Suzanne Shaw, Olympian Beth Tweddle og eks EastEnder Todd Carty, starter på ITV 5. januar.

Se bilder av parene i 2014 nedenfor.

Dancing on Ice - Kjendiser med partnerne sine På bildet: Gareth Gates med pro -skaterpartneren Brianne Delcourt Se galleri

Se Også: