Par som hadde perfekte bryllup for 3000 pund - på Wetherspoons

Bryllup

Horoskopet Ditt For I Morgen

Overraskende glamorøs



Ken Knussen og forloveden Cath Ricketts drakk en drink i en Liverpool Wetherspoon -pub, da en brosjyre fikk øye på Caths reklame for et Wetherspoon -bryllup.



Først lo de. Jeg tullet bare da jeg viste pakningsvedlegget til Ken, sa Cath. Men de bestemte seg for å besøke stedet, Tempelridderne , i London.



Det viste seg å være en overdådig tidligere bank i hjertet av den historiske byen, komplett med lysestaker, gullbregnesøyler, et mellomgulv og store vinduer.

Ken Knussen og Cath Ricketts & apos; Wetherspooons bryllup var bemerkelsesverdig tøft (Bilde: Ken Knussen og Cath Ricketts)

De traff lederen. Og i utgangspunktet la hun ut alle alternativene når det gjelder sitteplasser og mat. På slutten sa vi hvor mye, og den gangen var det et teppe på 3000 pund for alt, sa Ken.



Paret var overbevist. De giftet seg på balkongen, med nær familie rundt seg og de andre gjestene som så på nedenfra. Så var det på tide å feire, med to buffeer og esker med rød og hvitvin.

I løpet av dagen sa sjefen ‘Dine venner - de drikker vin som om det er vann.’ Jeg sa: & apos; Det høres riktig ut, & apos; spøkte Ken.



Ken og Cath gjør det offisielt (Bilde: Ken Knussen og Cath Ricketts)

Langt fra de eneste

På en ettermiddag i januar ekko Tempelridderne med lyden av halvliter. Forretningsmennene som sniker seg til lunsjpintene, legger ikke merke til Paul, som har kommet tilbake til stedet han giftet seg for fire år siden.

Han og hans nå-kone snublet over Wetherspoon-puben da de bestilte seremonien deres i en kirke i nærheten. Vi så inn og det var 'wow' fantastisk, husket han.

Han likte spesielt det faktum at halvliterne var billige - slik at paret kunne finansiere en gratis bar.

Flotte beliggenhet og bemerkelsesverdig rimelig (Bilde: PA)

Da nyheten kom om at stedet var en Wetherspoon -pub, var det litt slagging, men det endret seg snart så snart de gikk inn i rommet, spesielt når det ble lagt ut for et bryllup med alt sengetøyet og lyset fra lysene. Han la til: De har ikke nevnt det den gang eller siden.

På noen måter er tempelridderne en veldig uvanlig Wetherspoon -pub. Det er ikke bare nydelig, men beliggenheten i Londons finansdistrikt betyr at det er nesten øde i helgen - noe som betyr at lederne gjerne stenger dørene for publikum for et bryllup.

Lokalet har en bryllupslisens, og ledelsen er bryllupsprofesser som kan organisere flere måltidsalternativer for mer enn 100 personer. Og ikke forvent en Skjeer -burger - maten er The Knights Templar -spesial.

Pubene du kan velge

Wetherspoons Curry Club

Wetherspoons Curry Club

Men det er ikke de eneste skjeene som har potensial til å doble som bryllupssted: mange puber er historiske bygninger med rom å leie. Det hvite hus i Leicester er en tidligere herregård i georgiansk stil, med et selskapslokale tilgjengelig for bryllup .

Tudor-tiden Old Manor i Berkshire tilbyr ivaretatt private funksjoner , fra £ 6 per hode.

Instagram

I Harrogate ruslet lokalbefolkningen en gang rundt potteplantene i The Winter Gardens og lyttet til pianomusikk; i dag er det en Wetherspoon -pub med et familierom gratis å bestille i løpet av uken .

Lenger nord, i Glasgow, er Counting House, i likhet med The Knights Templar, en tidligere bank, denne gangen innredet i italiensk renessansestil (og noen tidligere bankhvelv). Det spesialiserer seg ikke på bryllup, men har et selskapslokale som kan bestilles for 3 pund per person.

Operahuset i Tunbridge Wells er - du gjettet det - et tidligere operahus med utsmykkede balkonger og en scene, med rom tilgjengelig for utleie .

Les mer

Bryllupsmote og skjønnhetshack og tips
Bryllup frisyrer DIY bryllupstips Lag din egen fascinator Brude skjønnhet hacks

Utover Wetherspoons

Mens Wetherspoon -kjeden kan ha et rykte for verdi for pengene, serverer andre puber også bryllup, og kan være et bedre alternativ enn et hotell for par som ønsker å få mest sprit for pengene.

Fra min egen personlige erfaring er det å ha et 'pubbryllup' et mye billigere alternativ enn å gå for ditt tradisjonelle spillested, som kan koste opptil 20 000 pund for et kveldsselskap, sa Katie Wiles, kommunikasjonssjef i Campaign for Real Ale. .

Hun hadde bryllupsmottakelse på Ye Olde Fighting Cocks i St Albans, en gammel pub med en ølhage med utsikt over en innsjø.

I motsetning til tradisjonelle arenaer som vil sette opp hundrevis av bryllup i året og tilby faste prislister og måltider, er det en mye mer personlig opplevelse å jobbe med en lokal pub, sa hun.

Jeg var i stand til å velge menyen for hånden basert på budsjettet mitt, og endte opp med å servere deg grill i stedet for en treretters middag.

Når det gjelder Ken og Cath, var Wetherspoon -bryllupet verdt hver krone - de har vært gift i 10 år og teller.

Hva du skal tenke på for et pubbryllup

Hvis du tenker på arenaer, her er våre beste tips for å sikre at et bryllup i puben passer godt til folk som kjenner.

dekan cox zachary solomon

1. Finn et sted med et rom å leie

Mens The Knights Templar er et lisensiert bryllupssted, har andre historiske Wetherspoon -puber rom til leie - finn dem ved søker med rommene til leie filter her .

For puber generelt, prøv Hvilket pubsøk : legg inn ønsket sted og velg deretter filterfunksjonsrommet. Etter dette må du kontakte puben for å finne ut om stedet er egnet.

2. Snakk med utleier

Noen pubsjefer vil ha erfaring med å håndtere bryllup, som The Knights Templar, men det er ikke den eneste grunnen til å bli kjent med dem.

'Det er verdt å spørre en lokal pub hvor du allerede har et forhåndsbestemt forhold til utleier, som igjen kan være villig til å gå den ekstra milen for deg, sa Katie fra Campaign for Real Ale.

3. Sjekk prisene

Tempelridderne har forskjellige pakker avhengig av hvor stort bryllupsfesten er og om det er et sittende måltid.

Noen puber har selskapslokaler som er gratis å bestille, mens andre tar betalt per hode.

Utleiere kan være mer villige til å imøtekomme et bryllup til en rimelig pris hvis de er i et kontordistrikt som går stille i helgen (for eksempel City of London).

4. Smak på maten

Tempelridderne går utover standard Wetherspoon -billettpris. Du kan finne puber med mat eller separate restauranter ved å bruke The Good Pub Guides avanserte filtreverktøy .

WhatPub lar deg også begrense søket til puber som serverer måltider .

Se Også: