Take Me Out håpefull som er kjendis livvakt takler Paddy McGuinness til gulvet

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Take Me Out har returnert for sin ellevte serie, og en av damene som leter etter kjærligheten er kjendis livvakt Tammy.



Den 39 år gamle Close Protection Officer, som skryter av A-lister Samuel L Jackson som en av hennes klienter, viser raskt frem sin brennende personlighet og selvtillit mens hun takler verten Paddy McGuinness til bakken mens hun demonstrerer kampsportferdigheter i scener som ble sendt på lørdag kveld på ITV.



Som bevis på at hun ikke er redd for å være i søkelyset, fester Blackpool -innfødte, som har vært singel i åtte måneder, komikeren Paddy til gulvet før hun la foten med hæl på brystet.



Take Me Out har returnert for sin ellevte serie, og en av damene som leter etter kjærligheten er kjendis livvakt Tammy (Bilde: PA)

santander ppi butikkkort

Overrasket, grimasserer den seks fot høye programlederen mens han ruller rundt på gulvet før han reiser seg igjen mens publikum og flørtende 30 deltakere bryter ut i latter.

Tammys imponerende visning kom etter at hun ble oppfordret til å vise frem sin ekspertise av jokeren, etter at han holdt en banan opp til øret for å etterligne en ringende telefonsamtale.



39-åringen viser frem sin brennende personlighet og selvtillit mens hun tar tak i verten Paddy McGuinness til bakken

I scener som skal vises på lørdag kveld, tar livvakten tak i Paddy



Den nye serien har sett litt av en opprykk for ITV -dating -hit - inkludert guttene som må trylle frem interessante dateideer.

Den vil også inneholde to kommende tilbud ved siden av de syv episodene.

Den ene vil være en 80 -talls tema, mens den andre gir menn og kvinner i nødetatene en sjanse til å bøye sine romantiske muskler.

Beviser at hun ikke er redd for å være i søkelyset, pinte Blackpool -innfødte, som har vært singel i åtte måneder, og stikker komikeren Paddy til gulvet før hun legger foten med hæl på brystet

england v sør-afrika rugby tv

Overrasket, grimasserer den seks fot høye programlederen mens han ruller rundt på gulvet før han reiser seg igjen mens publikum og flørtende 30 deltakere bryter ut i latter

åndelig betydning av 1122

Verten Paddy regner med at temaene er en god idé og sier: 'Den første er spesialtilbud for nødetater, så det er en episode full av brannmenn, politi og ambulansearbeidere.

'Alle jentene jobber i nødetatene, og alle gutta som kommer ned i heisen gjør det også. Vi syntes det ville være en god idé å feire dem alle og alt de gjør.

Take Me Out sendes lørdag klokken 19.15 (Bilde: PA)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

The funnyman la til: 'Vi har gjort en over 50-tallsspesial tidligere, men dette er tiåret. Det feirer 80 -tallet, så jeg har gått tilbake til Miami Vice -dagene. Jeg vil være i en hvit dress med pastellvest og alle jentene vil ha stort hår.

'Musikken og alt om showet vil være 80 -tallet. Det gleder jeg meg veldig til, det kommer til å bli veldig gøy. '

*Take Me Out sendes på lørdag kl. 19:15.

Se Også: