I'm a Celebrity's Lady Colin Campbell har ALDRI diskutert å bli oppdratt som gutt med sønnene sine

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lady Colin Campbell med sønnene Misha og Dima

Lady Colin Campbell med sønnene Misha og Dima



Mens jeg er en kjendis ... Get Me Out Of Here -fansen kan bli grepet av Lady Colin Campbells fortid, ifølge hennes adopterte sønn Dima har han og broren aldri spurt moren sin om det faktum at hun tilbrakte nesten to tiår som gutt.



Den 66 år gamle kongelige biografen, som adopterte to russiske foreldreløse barn i 1993, Dima og Misha, har vært åpen gjennom årene om at en kjønnsfeil førte til at hun ble feil registrert mann.



Oppvokst som & apos; George & apos; det var ikke før hun var 18 år at sosialisten kunne gjennomgå korrigerende kirurgi for å bli Georgia.

Lady C har vært en av de mest kontroversielle stjernene i dette året, jeg er en kjendis ... Get Me Out Of Here

Lady C har vært en av de mest kontroversielle stjernene i dette året, jeg er en kjendis ... Get Me Out Of Here (Bilde: ITV / Rex)

Dima insisterte på Daily Mail at det bare ikke var noe som hadde dukket opp.



'Vi har aldri hatt en åpen diskusjon, noe som var greit fordi det ikke definerer noe når det gjelder å bli elsket og bli tatt vare på,' forklarte han.

'Jeg tror ikke det som skjedde i begynnelsen trenger å bli forklart. Min bror og jeg har ikke engang diskutert det mellom oss. Vi har ikke følt behovet. '



Lady Colin Campbell med sine adopterte russiske sønner Misha og Dima da de var yngre

Lady Colin Campbell med sine adopterte russiske sønner Misha og Dima da de var yngre (Bilde: Getty)

De nå 22 år gamle guttene har vært hovedmennene i Lady Cs liv siden hun adopterte dem, og mens hun hadde kjærester - bortsett fra et kort ekteskap i 1974 - har forfatteren viet sitt liv til å oppdra sønnene sine.

'Mamma sørget alltid for at alle som elsket henne måtte elske oss like mye,' sa Dima.

'Hun gjorde det veldig tydelig. Derfor ble mange av dem veldig raskt avvist fra livet hennes. Noen ganger ville de komme og se henne og ignorere oss, og det ville være en snarvei til utgangen. Det var en avtalebryter. '

Den mest kontroversielle deltakeren på I & apos; m A Celebrity, advarte Dima om at Lady C vil få sin vei i jungelen - uansett hva som skjer.

Han sa: 'Mamma min er en løveinne - kryss henne, så vil hun slå til.

'Hun er en overlevende og hun er en jagerfly, og hun vil få sin vei uansett.'

Jeg er en kjendis fredag ​​27. nov Bushtucker Trial - Steps to Hell: Ferne McCann & apos; I & apos; is A Celebrity ... Get Me Out Of Here! & Apos; Se galleri

Se Også: