Corrie Billy-skuespillerens medstjerneromantikk, hemmelig kjærestesplitt og homofobiske overgrep

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Corries kjærlige, men urolige Billy Mayhew skapte historie på brosteinene i 2014 da han ble såpens første homofile prest.



Siden den gang har han avslørt en mørk fortid med narkotikaavhengighet og kriminalitet, og kom tilbake i 2018 da han ble avhengig av smertestillende midler etter å ha falt ned en klippe og midlertidig havnet i rullestol.



Utenfor skjermen lever skuespilleren Daniel Brocklebank - som spiller Billy på brosteinene - et mye mindre stressende liv.



parkering på fortau uk

Men gjennom årene har den elskede skuespilleren hatt sine oppturer og nedturer, blitt forelsket og lidd sin del av hjertesorg og traumer.

Split med co-star Rob Mallard

Daniel Brocklebank og Rob Mallard på British Soap Awards

Daniel Brocklebank og Rob Mallard datet kort mens de var medstjerner på Coronation Street (Bilde: Mike Marsland/WireImage)

Skuespilleren skapte overskrifter da han begynte å date Corrie -skuespilleren Rob Mallard - som spilte Ken Barlows sønn Daniel - i et par måneder.



Paret virket slått da Rob sa at skjønnheten hans var 'det beste jeg har tatt med meg hjem i år' på British Soap Awards i 2017.

Men kilder i nærheten av paret fortalte da til The Sun at presset for å jobbe sammen og dating ble for intens for dem.



Kilden sa: 'De bestemte seg for å skilles for et par uker siden, men de er fortsatt gode venner og håper å forbli slik.'

Etter deres minnelige splittelse bekreftet Daniel at han hadde gått videre med Stuart Hatton Jnr. i en tweet etter at det kjekke paret møttes på Stockholm Pride.

Daniel skrev: 'Den beste kjærlighetshistorien er når du blir forelsket på det mest uventede tidspunktet med den mest uventede personen.'

Hunken som vant Mr Gay World og to ganger ble kronet som mester i Mr Gay UK virket like forelsket i Daniel og lastet opp et øyeblikksbilde av paret.

forbudte steder sesong 7

Han skrev bildet på spøkefullt med: 'Ikke bare er han fantastisk, men når jeg fiser, står han og applauderer og registrerer det som en ringetone #keeper.'

Daniel Brocklebank om Good Morning Britain

Daniel har uttalt seg om representasjon av LHBT+ -tegn på skjermen (Bilde: ITV)

Hemmelig splittelse med Stuart Hatton Jnr.

Dessverre, etter to års dating, bestemte Daniel og Stuart seg for å kalle det en dag på forholdet deres.

Paret, som hadde snakket om sine drømmer om å få barn en dag, tok stille en gjensidig beslutning om å skille hverandre kort før jul i 2019.

En kilde fortalte The Sun at romantikken deres hadde vært plaget med planleggingskonflikter, og de var ikke i stand til å bruke mye tid til hverandre.

Kilden sa: De har rett og slett ikke tid, og de satte seg ned og snakket for å avslutte ting.

Det er ingen andre involvert, ting gikk bare ikke, og de bestemte seg for å gå videre.

De bryr seg fortsatt om hverandre og ønsker hverandre lykke til.

Homofobisk overgrep på nettet

Etter at Corrie -sjefer skrev en hjertevarmende homofil adopsjon for Daniel's karakter, Billy Mayhew, snakket veteranskuespilleren om sin frykt for tilbakeslag.

kjendis storebror 2014 utkastelser

Åpne om sin erfaring siden han kom ut som homofil da han var 18, sa han: Fordi jeg har vært profesjonelt ute siden jeg var 18, har jeg vært klar over at jeg ble oversett for roller fordi produsenter visste at jeg var homofil, og jeg har måttet tåle homofobiske overgrep på sosiale medier.

'Folk glemmer at du er en person, som fortsatt går hjem til familien hver kveld. Jeg tror de forventer at du er tykkhudet.

Daniel Brocklebank som Billy Mayhew

Daniel har spilt kjærlig, men urolig prest Billy Mayhew på Corrie siden 2014

'Det de ikke ser, er når du stenger inngangsdøren etter en voldsom overgrep og må prøve å riste av den.'

Etter at såpen sendte en scene som viste Billy boltre seg med kjæresten Todd Grimshaw, ble Daniel bombardert med stygge kommentarer fra uvitende seere.

'Jeg tror det forårsaket mer tilbakeslag enn noen annen historie jeg har hatt, og jeg hadde mange foreldre som tok kontakt og sa at de var kvalm og at de måtte forklare barnet sitt hvorfor to menn kysset,' sa han.

Daniel la til: 'Mitt svar på det var, & apos; Flott, det er fantastisk at du faktisk har kunnet utdanne barnet ditt at kjærlighet kommer i alle forskjellige formater.

Han reflekterte også over noen rystende opplevelser i oppveksten da han visste at han var homofil på åttitallet.

Daniel Brocklebank og en valp

Hundeelskeren Daniel sa at det var tøft å vokse opp med å vite at han var homofil på 80-tallet

Han sa: 'Da jeg vokste opp, var samtidsalderen fortsatt 21 år, og det var ulovlig for lærere å diskutere homofili på skolen.

kylie jenner nå og da

'Jeg bodde i et landlig område, det var ikke internett og det var ingen homofile forbilder på TV.

'Det var 1980 -tallet - alt du leste var at homofile spredte Aids og homofile var pedofile. Det var fryktelig. '

Nå håper han at han kan snakke med barn fra LHBT+ -samfunnet som kan være på utkikk etter rollemodeller ved å spille en homofil karakter på en prime time -såpe.

'Da jeg var 14 trodde jeg at jeg kanskje var den eneste personen i verden som var homofil. Og det ville ha hjulpet massivt å vite at jeg ikke var det, sa han.

Se Også: