Kjendis Big Brother 2014: Leslie Jordan kastet ut fra CBB -huset til sjokk og ærefrykt

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Leslie Jordan har blitt kastet ut Celebrity Big Brother

Leslie Jordan er blitt kastet ut(Bilde: IF)



Leslie er blitt kastet ut fra Celebrity Big Brother -huset.



hvorfor har menn ingefærskjegg

Den Emmy-vinnende amerikanske skuespilleren så sjokkert ut da programlederen Emma Willis kunngjorde at han hadde blitt den andre huskameraten som ble kastet ut av huset.



Han ble kastet ut til en blandet reaksjon fra mengden da dørene fløy opp for å avsløre ham på trappen da Emma omsluttet ham i en klem.

Under intervjuet avslørte Leslie at han ble overrasket over utkastelsen fordi han bare ble kåret til den mest underholdende huskameraten & apos; av publikum.

piknik på palasset

Han sa også at han var overrasket over at Audley nominerte ham, spøkte med høydeforskjellen, og fortsatte deretter med å diskutere hvordan & na; naive & apos; han skulle gå inn i huset.



Han sa: Jeg trodde jeg skulle komme inn, og det kom til å bli et uendelig cocktailparty, sa han, men fortsetter å beskrive det som en boot camp.

Den amerikanske skrekkhistoriens skuespiller var tredje favoritt for koteletten ifølge bookmakerne, med bare Kellie Maloney og Stephanie Pratt foran ham i avstemningen.



liverpool vs monterrey tv

Det ble nylig avslørt at Leslie hadde avslått sjansen til å vises i den neste serien av American Horror Story, Freak Show, for å vises på Channel 5 -realityprogrammet i stedet.

Som dette? Visste du at vi har en dedikert TV- og filmside på Facebook?

Kjendis Big Brother Day 11 Se galleri

Se Også: