Nye filmer kommer ut i september 2019 - kommende britiske filmutgivelser

Downton Abbey

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når vi nærmer oss slutten av august, kan det bare bety én ting: det er på tide med en helt ny måned med filmutgivelser.



September 2019 ser også ut til å bli en ganske god måned for britiske kinoutgivelser, og starter med at vi kom tilbake til Stephen King -marerittet Pennywise the Clown i andre del av It.



Hvis kostymedrama mer er din kopp te, så har vi den filmatiske fortsettelsen av fjernsynsdramaet Downton Abbey fra landemerket - fullstendig mer stikkende kommentarer fra Dowager -grevinnen (Maggie Smith).



I mellomtiden skyter Brad Pitt ut i verdensrommet i den episke James Gray-filmen Ad Astra, mens vi får noen potensielle prisvinnere i form av all-star litterær tilpasning The Goldfinch og følelsesmessig indiedrama The Farewell.

Her er hva som kommer til kinoer i nærheten av deg i september 2019.

hva betyr 19 åndelig

Nye filmer kommer ut i september 2019 - kommende britiske filmutgivelser

Det kapittel 2

Bill Skarsgard er tilbake som Pennywise (Bilde: Warner Bros Pictures)



Det er på tide å gå tilbake til Derry i andre halvdel av denne filmatiseringen av den klassiske Stephen King -romanen It. 27 år etter at Loser's Club beseiret Pennywise the Clown (Bill Skarsgard), gikk barna hver til sitt og lever nå veldig forskjellige liv som voksne. Imidlertid har Den kommet tilbake for å mate frykten for byfolket i Derry nok en gang, noe som fikk Loser's Club til å slå seg sammen igjen hvis de har håp om å ødelegge Pennywise for godt. Med James McAvoy, Jessica Chastain og Bill Vader i hovedrollen.

Utgivelsesdato for Kapittel 2: 6. september 2019



Downton Abbey

Downton Abbey

Det er på tide at dørene til Downton åpnes igjen. Fem år siden slutten av den elskede TV -serien, tar vi igjen Crawley -familien og deres tjenere i en tid med store endringer for hele rollebesetningen. Pluss tillegg av et kongelig besøk kaster alle i kaos. Rollelisten inneholder favoritter som Hugh Bonneville, Dame Maggie Smith, Michelle Dockery og Joanne Froggatt.

Utgivelsesdato for Downton Abbey: 13. september 2019

Hustlers

Inspirert av en artikkel i New York Magazine av Jessica Pressler som gikk viralt, slo tidligere strippeklubbmedarbeidere seg sammen for å snu bordene på sine Wall Street -klienter, ledet av veteran stripperen Ramona Vega (Jennifer Lopez). Hustlers spiller også Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo og Cardi B.

Hustlers utgivelsesdato: 13. september 2019

Ad Astra

Ad Astra med Brad Pitt i hovedrollen (Bilde: Walt Disney Motion Pictures)

Dette sci -fi -eposet fra regissør James Gray ser Roy McBride (Brad Pitt) reise over et lovløst solsystem for å finne sin savnede far (Tommy Lee Jones) - en fornektet forsker hvis forskning kan utgjøre en trussel for hele menneskeheten. Ad Astra har også Ruth Negga, Liv Tyler og Donald Sutherland, og har premiere på filmfestivalen i Venezia.

Utgivelsesdato for Ad Astra: 18. september 2019

Rambo: Siste blod

(Bilde: LIONSGATE)

Sylvester Stallone gjentar sin ikoniske rolle som Vietnamkrigsveteranen John Rambo for et helt nytt eventyr. Når en venns datter blir kidnappet, krysser Rambo grensen mellom USA og Mexico for å hente henne hjem, men befinner seg mot et av Mexicos mest hensynsløse karteller. Er dette virkelig slutten på linjen for Rambo?

Utgivelsesdato for Rambo Last Blood: 19. september 2019

Farvel

Denne kritikerroste oppføringen fra Sundance Film Festival fra regissør Lulu Wang ser hovedpersonen Bill (Awkwafina) og familien hennes komme tilbake til Kina under dekke av et falskt bryllup for å skjule farvel til sin elskede matriark - den eneste personen som ikke vet at hun bare har noen uker å leve. Den emosjonelle filmen er delvis basert på Wangs egne livserfaringer.

Utgivelsesdato for farvel: 20. september 2019

Kjøkkenet

I dette kvinnedrevne krimdramaet som ligger mellom 8th Ave. og Hudson River, driver den irske mafiaen 20 kvartaler av et tøft New York City-nabolag kjent som Hell's Kitchen. Men for mobhustruene Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) og Claire (Elisabeth Moss) er ting i ferd med å ta en dramatisk og radikal vending. Når FBI sender ektemennene sine i fengsel, tar de tre kvinnene virksomheten i egne hender ved å kjøre racketer og ta ut konkurransen.

The Kitchen utgivelsesdato: 20. september 2019

Hotel Mumbai

Terrorangrep i hjertet av Mumbai, India, mens medlemmer av Lashkar-e-Taiba stormer Taj Mahal Palace Hotel i en rekke koordinerte angrep i hele byen. Midt i skuddvekslingen og kaoset bestemmer en modig kokk og kjøkkenarbeider å risikere sitt eget liv for å prøve å beskytte de skremte gjestene. Mens de militante fortsetter angrepet på hotellet, må et desperat par gjøre alt de kan for å beskytte den nyfødte babyen. Stjerner Dev Patel, Nazanin Boniadi, Armie Hammer og Jason Isaacs.

Utgivelsesdato for Hotel Mumbai: 27. september 2019

Klar eller ikke

I denne kritikerroste skrekken , Grace (Samara Weaving) kunne ikke vært lykkeligere etter at hun giftet seg med mannen hennes i drømmene på familiens luksuriøse eiendom. Det er bare en fangst - hun må nå gjemme seg fra midnatt til daggry mens hennes nye svigerforeldre jakter henne med våpen, armbrøst og andre våpen. Også stjernene Adam Brody Andie MacDowell, Mark O 'Brien og Henry Czerny.

Utgivelsesdato for Ready or Not: 27. september 2019

Hud

En ung mann ved navn Byron Widner (Jamie Bell) tar det farlige valget om å forlate den hvite supremacistiske gjengen han ble med som tenåring. Med sine tidligere venner mot ham, er han fast bestemt på å skape et nytt liv for seg selv - hvis han kan klare det i live. Hovedrollene er også Vera Farmiga og Jaime Ray Newman.

Hudutgivelsesdato: 27. september 2019

Det siste treet

I dette voksen-dramaet, til Etter å ha vokst opp i rolige, landlige Lincolnshire, sliter tenåringen Femi med ukjente omgivelser og kulturelle forskjeller når han flytter sammen med moren sin i London. Stjerner Nicholas Pinnock, Denise Black og Jammal Ibrahim.

Utgivelsesdato for The Last Tree: 27. september 2019

Gullfinken

Gullfinken (Bilde: Warner Bros Pictures)

The Goldfinch er basert på den Pultizer-prisvinnende romanen av Donna Tartt, og følger den unge Theo Decker (Ansel Elgort, Oakes Fegley) som slipper å rulle etter morens død. Tragedien endrer løpet av livet hans og sender ham på en rørende odyssé av sorg og skyld, gjenoppfinning og forløsning, og til og med kjærlighet. Gjennom det hele holder han fast ved et håndfast stykke håp fra den forferdelige dagen ... et maleri av en liten fugl som er lenket til sin abbor. Gullfinken. Stjerner Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Sarah Paulson, Luke Wilson, Jeffrey Wright og Nicole Kidman.

T han Goldfinch utgivelsesdato: 27. september 2019

Hvilke filmer vil du se på kino i september? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: