Utrolig Hogwarts crest cake kommer i salg da Asda lanserer Harry Potter -serien

Harry Potter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er tre for hvert hus



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Enten du er en ambisiøs Slytherin, modig Gryffindor, intelligent Ravenclaw eller hardtarbeidende Hufflepuff, kan du nå vise din troskap til ditt kjære Hogwarts -hus i bakeriform.



Som Asda lanserer drømmende Harry Potter -cupcakes, hver med en annen huskamme.

De kombinerer lys svamp med frosting og spiselige kamdekorasjoner, de kommer i en pakke med tolv, med tre cupcakes for hvert Hogwarts -hus.

Når du setter deg tilbake £ 7 for den fulle 12 -pakken tallerken med individuelle Hogwarts huskake -cupcakes, blir tallerkenens erme også til et hjørnebokmerke merket med et annet huskam - perfekt for alle de ivrige Harry Potter -leserne som ønsker å fortsette -lese dem igjen og igjen.



Drømmebursdagskaken!

Hvis du vil ha noe litt større, inkluderer det samme utvalget også Harry Potter -gavekaker for 4 pund, hver med en annen huskam.



Men den mest imponerende av dem alle er sikkert feiringskaken på 12 pund: en Hogwarts crest-formet sjokoladesvampkake med sjokoladefyll som er håndpyntet og ferdig med en bronse glans som minner om en Quidditch Snitch.

Sett til å starte inn Asda butikker Fra og med neste mandag (14. oktober) er de ideelle for bursdager, babyshower eller bare en fredag ​​kveld, og vi kan ikke vente med å se hvilket hus som selges først ...

Hvilken ville få din preferanse?

Les mer

Harry Potter eventyr
Harry Potter tema pauser Filmsteder i Storbritannia Gryffindor-opphold i det virkelige liv Ny utstilling for 2021

Finsbury food group - bakeriprodusenten bak de kreative kakene, snakket om lanseringen, og sa at Harry Potter er elsket og likt av mennesker i alle aldre, og vi har laget det perfekte utvalget av festkaker og tenker på noe for enhver smak - uansett hva Hogwarts House du er i! sa Jordan McCann, Junior Brand Manager i Finsbury Food Group.

Vi har sørget for at sortimentet inkluderer festkaker som kan vise frem midtpunktene, til gavekaker du er stolt over å kunne presentere for venner og familie!

Se Også: