Julejobber 2018: Slik søker du på ledige stillinger hos Tesco, Wilkos og mer

Jobbsenter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Julen kommer en arbeidsgivere er ute etter talent for sitt hektiske shoppingvindu ved slutten av året



Flere titalls butikker og bedrifter har åpnet søknader for vikararbeidere - og stillingene fylles fort opp.



Alle fra Harrods til Royal Mail, Sainsbury & s og Marks & Spencer er i oppstillingen - mens John Lewis betaler opp til £ 10,21 i timen .



Argos ansetter også til den festlige tiden med hundrevis av lagre, depoter, lagerrom og butikkassistentroller som skal fylles foran kjedens mest hektiske tid på året.

Argos eies av Sainsbury & s, og samler 110 millioner kundetransaksjoner i året, en stor andel av dem mellom oktober og januar. Med filialer i nesten alle byer og byer, kan det være en enkel seier for de som leter etter arbeid å tide dem.

Og det er ikke alene. November er på høy tid for julerekrutter med hele high street -fiske etter talent - gå på radaren nå og lås inn en jobb, før alle plassene er fylt.



Hvilke julevikarer er der ute?

Debenhams, Oxford Street

Debenhams har 8.000 jobber på gang (Bilde: PA)

Marks & Spencer søker for tiden etter midlertidige kundeserviceassistenter som 'vil gå ut av deres måte å tilby fremragende service i travle perioder'.



Jobbene varierer fra stylister, til delikatesseforretninger, kokker og skjønnhetsmedarbeidere - ta en titt på hva som tilbys online her .

Hvis du har lyst på kjendisoppdagelse - og en jobb, selvfølgelig - Harrods søker også etter vikarer for å bringe festlig jubel til herskapshuset i Knightsbridge. Dette er de ledige stillingene - og du kvalifiserer også for 33% personalrabatt.

John Lewis i mellomtiden søker de etter 'selvmotiverte personer som brenner for å gi god kundeservice'.

Suksessrike kandidater vil være fleksible med arbeidstiden, inkludert helger, tidlig start og sene kvelder. Interessert? Søk her .

Andre steder, Debenhams har for øyeblikket tusenvis av åpninger i alle 175 butikker i Storbritannia og Irland denne julen. Det er ivrig etter å høre fra kandidater som har en sterk 'kan-gjøre' -tilnærming og er ivrige etter å lære tauene. Tidligere erfaring er ikke avgjørende.

Supermarkedsgigant Tesco jakter også på arbeidere med stillinger for å fylle 3500 butikker til en startpris på 7,50 pund i timen - finn ut mer her . Hvis du ikke har en butikk i nærheten, Wilko har stillinger å besette også.

For de som er ivrige etter sine tre for to -salg, Støvler & apos; jobber fylles også fort, så du må være rask .

Andre mote- og skjønnhetsforhandlere med jobber igjen å fylle inkluderer MELLOMROM , Primark og Superdrug og SPILL .

Hvis du ikke har noe imot skiftarbeid, kongelig post igjen har uformelle vakter som går over jul, og de ansetter fortsatt .

Hvor mye får jeg betalt?

Anya Mugridge har fått jobben med å løsne julelys

Mange av disse jobbene vil være best egnet for studenter hjemme til jul

De nasjonal minstelønn er det laveste beløpet butikker har lov til å betale sine ansatte i Storbritannia. Hvis du er over 25 år må du ha betalt minst 7,83 pund i timen, alle i alderen 21 og 24 må få 7,38 pund eller mer, mens de i alderen 18 til 24 må betales 5,90 pund. Hvis du er under 18 år, må du betale minst £ 4,20 i timen.

Noen arbeidsgivere, som Aldi og Lidl, betaler Virkelig lønn i stedet. Dette er mye høyere enn regjeringens minimumssatser og er satt av en ideell organisasjon i stedet. Imidlertid er det ikke lovlig håndhevbart.

Andre steder som ikke aktivt ansetter til jul, men som har jobber å fylle, inkluderer:

hva skjedde med michael schumacher

      Gode ​​tips for å gjøre CV -en din klar til jul

      Marks og Spencer
      • Gjør det ikke mer enn to sider - bare inkluder det som er absolutt nødvendig.

      • Vær kort om mindre viktige detaljer, for eksempel jobber du hadde for lenge siden.

      • Presentasjon: Hold det enkelt og rent.

      • Bruk hvitt mellomrom i stedet for linjer eller grafikk for å skille seksjoner, og bruk samme skrift hele veien.

      • Skriv ut på hvitt A4-papir av høy kvalitet-førsteinntrykket teller.

      • Feil: Stavefeil, dårlig stavemåte og dårlig grammatikk slår av arbeidsgivere, så sjekk og sjekk igjen - få noen andre til å lese den.

      • Skreddersy: Hver jobb trenger en annen CV som matcher dine ferdigheter og erfaring.

      • Ærlighet: Det er en forskjell mellom å selge deg selv og finne på ting.

      • Sov på den: Gi deg selv en pause når du oppretter CV -en din, og kom tilbake til den frisk dagen etter. Dette vil gjøre det lettere å oppdage potensielle hull eller feil.

      Les mer

      Ansettelsesrettigheter
      Hva er minstelønnen? Forstå null-timers kontrakter Hva du skal si til sjefen din er du syk Hva skal jeg gjøre hvis du blir overflødig?

      Se Også: