Chris Martin vil at vi alle skal vite at han ikke helt snog Kate Bosworth, ok?

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gitt at han i utgangspunktet bare er noen nörd som tok tak i det faktum at det å være sensitiv og musikalsk ville øke hans romantiske potensial massivt, tror vi Chris Martin sannsynligvis vet at han burde klamre seg til Gwyneth Paltrow og hennes fantastiske samling sko for livet.



Med dette i bakhodet ville vi trodd at det siste han ville gjøre er å gå og snoke Kate Bosworth i et mørkt hjørne et sted - ja, så hun har fine sko og sånt også, men hun er ikke like imponerende et trekk som Gwynnie. Imidlertid har det vært skandaløse rapporter rundt USA som sier at han gjorde nettopp det.



'Jeg kunne ikke tro mine øyne,' sier en vanvittig fantasist. 'Det var Chris som helt tok seg ut med Kate foran andre mennesker. Først trodde jeg at det kunne være Gwyneth, men da hun kom på luft, var det klart at kvinnen var Kate! '



Ikke overraskende har Chris 's folk benektet pash sesh. 'Denne historien er helt usann,' snuste de. 'Det har rett og slett aldri skjedd. Hun kan ha vært i samme rom med ham, men han har ikke en affære, kysset henne ikke eller holdt henne i hånden.

Er det ille at vi er litt skuffet? Alle er delaktige i en skitten kjærlighetsrotte fra tid til annen, så for et splitsekund der begynte vi å finne ham varm og spennende og Jude Law-ish. Men det viser seg at han fremdeles bare er en nerd som tross alt skriver på hånden. Dessverre betyr dette at kunstverket til det neste Coldplay -albumet ikke vil inneholde ham uten skjorter i en skinnsofa og røyke en feit sigar mens fire glamourmodeller kavalerer rundt hans dekkende Devon -ben. Synd, da vi kanskje hadde kjøpt den da.

(Bilde: Getty)



Se Også: