Strengt fans ber produsentene om å stoppe forhåndsinnspillingsresultatene for å unngå tidlige lekkasjer

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fans av Strictly Come Dancing har bedt BBC-produsenter om å slutte å forhåndsregistrere oppfølgingsresultatene for å unngå lekkasje av hvem som går hjem en dag tidligere enn den burde.



Showet ble truffet for tredje gang med spoilere i helgen, med navnet på den eliminerte kjendisen som ble lekket på Twitter nesten 24 timer før showet ble sendt.



Raserte fans av showet tok til det sosiale nettverket for å dele sin sinne mot BBC -sjefer, da nyheter sirkulerte som antydet hvilket par som skulle hjem foran kveldens resultater - Dianne Buswell og Dev Griffin.



Resultatshowet blir filmet rett etter liveshowet lørdag kveld, og showsjefer er ekstra forsiktige med å holde resultatet stille til det sendes søndag kveld - men det viser seg vanskeligere å holde det hemmelig.

En frustrert fan spurte: 'Vil @BBCOne noensinne slutte å ta opp @bbcstrictly -resultatene på forhånd,' med en opprørt ansikts -emoji.

zip wire wales død

En frustrert fan tok til sosiale medier for å dele sitt sinne (Bilde: Twitter)



Den ene ber produsentene om å stoppe forhåndsinnspilling (Bilde: Twitter)

Mens en annen ba: '@bbcstrictly tror jeg det er på tide å slutte med & apos; søndag & apos; nattvisning og gå tilbake til 2 forestillinger på en lørdag. Så ta en pause mellom showene. '



De foreslo: 'Dette vil stoppe alle spoilerne som blir satt rundt. Vi er ikke dumme vet du! Vi vet at det er spilt inn! '

En tredje irritert bruker skrev: 'Nyheter om hvem som elimineres, lekker alltid på sosiale medier hver uke hva som er nytt #StrictlyComeDancing #strengt2019 #strictlyspoiler kanskje de burde vise resultatene live på en lørdag kveld som de pleier. '

Og en fjerde opprørt seer innrømmet at det ikke var mye poeng i å se resultatene i kveld, ettersom det allerede hadde lekket ut hvem som var sparket i gang.

Strengt tatt Dev Griffin innrømmer at han er 'helt slettet' etter tidlig avslutning som proff Dianne er nær tårer

Strengt tatt Dev Griffin innrømmer at han er 'helt slettet' etter tidlig avslutning som proff Dianne er nær tårer (Bilde: BBC/Guy Levy)

Strengt tatt Dev Griffin innrømmer at han er 'helt slettet' etter tidlig avslutning som proff Dianne er nær tårer

Paret danset Cha Cha Cha sammen som den siste forestillingen (Bilde: BBC/Guy Levy)

Men derimot, mange andre klager over menneskene som 'stønner' at showet er lekket, ettersom de sier at showet har blitt ødelagt av spoilere de siste fire årene.

En tweetet: 'Folk stønner om #strictlyspoiler #Strengt tatt blir lekket ... det har blitt lekket hvert show de siste 4 årene minst! #magisk '

Ettersom resultatet ble delt rundt Twitter, var mange fans uenige i det endelige resultatet av paret som ble startet opp og nå har foreslått at det er en løsning.

joey morrison øst london

'Sannsynligvis slutte å se @bbcstrengt nå. Hvem er med meg? Dev og Dianne har et stort følgerskare, de hadde nok ikke vært nederst! #Fastsette , 'skrev en.

Strengt tatt Dev Griffin innrømmer at han er 'helt slettet' etter tidlig avslutning som proff Dianne er nær tårer

Dianne og Dev var mot Emma Weymouth og Aljaz (Bilde: BBC/Guy Levy)

Og en annen klaget: 'Det er ingen måte at dev og Emma engang skal være med på dansen!'

Det følger 'fikse' påstander da rasende fans sier at telefonlinjene var nede, slik at de ikke kunne stemme på nå-akset Dev.

Men dette er ikke første gang fansen har vært i oppstyr over antatte reparasjonskrav.

Fjorårets deltaker, Capital FM -radiovert Vicki Hope, utløste rykter om en løsning da hun anklaget dommere for å ha konferert med produsenter før de bestemte seg for å redde Seann Walsh og starte henne av showet.

Strengt tatt & rsquo; s Dev Griffin innrømmer at han er 'helt slettet' etter tidlig avslutning som proff Dianne er nær tårer

Nyheten ble lekket på Twitter kvelden før (Bilde: BBC/Guy Levy)

Det kom etter at Walsh og hans profesjonelle dansepartner Katya Jones delte et hemmelig kyss som sendte Strictly fans vilt den gangen.

Geordie lass Vicki snakket om Capital frokost radioprogram: 'Vi måtte også ha en dance-off.

-Det var veldig rart, for etter dansen måtte dommerne avgjøre sine avgjørelser, men det var litt konflikt med noen produsenter, og så ga de sine avgjørelser.

'Det var bare bedøvet stillhet i studioet, det var en veldig rar atmosfære.'

Brendan Cole og Sunetra Sarker i 2014 (Bilde: BBC/Guy Levy)

Men fansen anklaget showet for å sette seertall foran danseevnen etter avgjørelsen.

Men den profesjonelle danseren Brendan Cole som hadde vært på showet siden den første serien i 2004, har et helt annet syn, ettersom han forsvarte showet tilbake i 2016.

Han skrev i sitt Digital spion spalte: 'Vi så noen interessante merker fra dommerne, som alltid! Jeg er ikke enig i ryktene om at de fikser det - jeg vet bare ikke at de alltid vet hva de snakker om!

Dianne er nær tårer da Dev trøster henne (Bilde: BBC/Guy Levy)

'Vi snakker om mennesker som har lært å gjøre dette i noen dager i hver dans, så du kan alltid gå,' Det var ikke riktig, det var ikke riktig ', selv om det de oppnår er veldig, veldig bra. '

Han fortsatte: 'Men med visse ting tenker jeg:' Hvordan kan du gi 10 til noe som enten er feil eller ikke er den riktige måten å gjøre det på, eller det ser litt vanskelig ut? & Apos;

Anneka Rice og Kevin Clifton ble startet opp forrige uke, og utgangen ble lekket (Bilde: PA)

Les mer

hvem er oti mabuse gift med
Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

'Det gir bare ikke mening for meg. Og på samme måte, hvordan kan du ikke gi noe 10 når det var ganske så perfekt gitt situasjonen? Det er rart! '

Neste helg er deltakerne tilbake for å utføre sine rutiner for uke fem, og hvis resultatet lekker ut igjen, vil det garantert gjøre fansen veldig opprørt.

*Strictly Come Dancing sendes lørdag på BBC One

Se Også: