Carabao Cup andre runde trekning detaljer som Premier League-klubber deltar i konkurransen

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Carabao Cup startet tirsdag kveld, og det var en marerittkveld for Championship-lagene.

Det var rikelig med sjokk med ikke mindre enn 11 andre lag som ble dumpet ut - og ni av dem av opposisjon i lavere liga. Bare Norwich og Preston sikret seg en sikker passasje, riktignok etter å ha slått andre Mesterskap sider.

Blant de største skalpene var Hull City som tapte 2-1 borte mot Yorkshire-rivalene Bradford City. Tigers tok ledelsen, men Mark Hughes' side kom bakfra og tok en plass i andre runde. Andre lag som skal elimineres av League Two-lagene inkluderer Blackpool, Luton og Reading. Tangerines ble slått av Barrow på straffe, mens de to sistnevnte tapte i normal tid mot henholdsvis Newport og Stevenage.

Andre mesterskapslag som falt på det første hinderet var Wigan, som tapte 1-0 mot Fleetwood, og Cardiff som ble ydmyket 3-0 hjemme av Portsmouth.

QPR, Stoke og Swansea gikk alle ut på straffer borte i League One-motstanden, med Charlton som dumpet Rangers, Oxford tok overtaket av Russell Martins menn på spot-spark og Potters slått av Morecambe.

Andre fremtredende resultater fikk Exeter til å rasere andre League One-laget Cheltenham 7-0 mens Bolton slo til side Salford i en 5-1 seier. Forrige uke ble Millwall den første skalpen i denne sesongens konkurranse, da Cambridge dumpet dem ut.

Norwich City var ett av bare to Championship-lag - sammen med Preston - som booket plass i runde to av EFL Cup

Trekningen av neste etappe i konkurransen skjer onsdag kveld. Det vil bli gjennomført etter avslutningen av kampen mellom Sheffield Wednesday og Sunderland, som vises direkte på Sky Sports. Det oppgjøret er en av syv fremragende uavgjorte første runde. Andre runde vil forbli regionalisert.

De 35 vinnerne av første runde vil være med i trekningen sammen med 15 andre sider. Dette består av Championship-duoen Watford og Burnley sammen med de 13 topplagene som ikke har europeisk fotball på timeplanen denne sesongen. Den listen inkluderer slike som Leicester , Nottingham Forest, Leeds og Everton .

Liverpool , de nåværende innehaverne, vil delta i konkurransen i tredje runde etappe sammen med seks andre toppflylag involvert i europeisk action.