Beste sportshodetelefoner å bruke for løping eller treningsstudio

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

De beste sportshodetelefonene vil forbli i øret uten feil, og være en ubevegelig tilstedeværelse uten irriterende fall-outs.



12 åring har baby

De vil også være svette- og regnbestandige, stå opp mot elementene eller en spesielt energisk treningsøkt.



Du vil selvfølgelig også ha utmerket lydkvalitet og støyreduserende dyktighet, perfekt for å drukne dine egne stønn og, enda viktigere, de til andre som trener rundt deg.



For de minst invasive og mest problemfrie løpe- og sportshodetelefonene, må du velge trådløse versjoner. For er det noe mer irriterende enn at kabelen setter seg fast i klærne dine mens du prøver å holde deg konsentrert? Vi tror ikke.

Så vi har samlet de beste sportshodetelefonene nedenfor, slik at du kan nyte en inspirerende, sømløs treningsøkt hver eneste gang.

Beste sportshodetelefoner

en. Beats av Dr Dre Powerbeats Pro

Dette er gullstandarden for sportshodetelefoner. De er vanskelige å slå for lydkvalitet og utmerket passform.



I tillegg betyr batterilevetiden på ni timer at du kan nyte lange løpe- eller treningsøkter uten å bekymre deg for at bakgrunnslydsporet ditt kommer til å forsvinne.

Noen ulemper? Vanskelig å utsette, men prisen kan være et hakepunkt for noen. Men i dette tilfellet får du det du betaler for.



Pris: £219, Amazon - kjøp her nå

to. Bose SoundSport trådløse hodetelefoner

Et lydkraftsenter, disse høyttalerne vil være all motivasjonen du trenger for den siste milen.

Med lette ørepropper gir de en veldig sikker passform som også er behagelig. De er svette- og værbestandige, og kan pares til den valgte enheten med Bluetooth.

priti patel alex sawyer

En fin bonus? Bose Connect-appen tillater musikkdeling med mer enn ett par ørepropper, slik at du kan nyte den samme musikken som løpekameraten din.

Pris: £109, Very - kjøp her nå

3. Under Armour True Wireless Flash-ørepropper

Hvis lang batterilevetid er det viktigste for deg, vil disse sportshodetelefonene gjøre susen - med imponerende 25 timer med det. Dette betyr imidlertid at batteripakken er ganske stor.

Andre funksjoner inkluderer Ambient Aware Technology slik at du kan høre omgivelsene dine for økt sikkerhet når du er ute og løper, og det er også TalkThru-teknologi slik at du raskt kan samhandle med en treningspartner.

Sport Flex Fit ørepropper gir en sikker følelse, og dessuten er de også svette- og vannavstøtende.

pete doherty og kate moss

Pris: £159, Currys PC World - kjøp her nå

Fire. Aftershokz Trekz Air

Disse ledningsfrie sportshodetelefonene er en for den ekte urbane løperen, og har smart benledningsteknologi som ser lyden levert gjennom kinnbeina, slik at ørene dine er åpne for å høre trafikk rundt deg eller folk rundt deg.

Disse er perfekte for håpefulle idrettsutøvere og konkurranseløpere, siden du fortsatt kan høre kommandoer og trafikk samtidig som du får mest mulig ut av motiverende musikk.

De har en omsluttende titandesign for økt komfort og en sikker passform.

Pris: £98,99, Amazon – kjøp her nå

5. Jabra Elite Active 65T

Hvis budsjettet ditt ikke strekker seg helt til Powerbeats Pro, er disse et utmerket alternativ.

Virkelig trådløse, de kommer med tre forskjellige øregeler for ultimat komfort. Lydkvaliteten er overlegen, og det er fem timers batteri på en enkelt lading, og 15 timer med ladeveske.

premier league premiepenger 2018/19

Pris: £129,48, Amazon - kjøp her nå

Beste hodetelefoner

6. Sennheiser CX Sport trådløse øretelefoner

Hvis du vil ha overlegen lydkvalitet for dine daglige treningsøkter, men ikke vil bruke en formue, er disse sportshodetelefonene ideelle.

Kjent for sin klarhet og overlegne bass, er de også komfortable, svettebestandige og tilbyr seks timers batterilevetid med 10 minutters hurtiglading som gir en times avspilling.

Perfekt for alt fra løping, tredemølle, crossfit, sykling og trekking. Du kan også pare med to enheter via Bluetooth om gangen.

Pris: £79, Amazon - kjøp her nå

7. Huawei Freebuds 3 In-Ear True-Wireless hodetelefoner

Dette er et utmerket trådløst par sportshodetelefoner med åpen passform med aktiv støyreduksjon.

hva er historien i balamory

Det er høy lydkvalitet, fire timers batterilevetid, vanntetthet og de er kompatible med alle universelle smarttelefoner.

Pris: £169,99. Argos - kjøp her nå

8. Apple AirPods Pro

AirPods Pro (Bilde: Apple)

Disse trådløse sportshodetelefonene kobles til Apple Watch eller iPhone og leverer støyreduksjon for oppslukende treningsøkter.

Når du trenger å høre omverdenen, kan du gå til åpenhetsmodus. De tilbyr en tilpassbar passform med tre størrelser fleksible silikonspisser å velge mellom.

De leverer en kraftig base og en ren, ren lyd. Og i tillegg kan du til og med få gravert med initialene dine.

Ikke i budsjettet? Prøv Apple AirPods til £ 159 i stedet.

Pris: £249, Argos - kjøp her nå

Se Også: