Victoria Beckhams plastiske kirurgi fullstendig etter å ha påstått at hun 'aldri har blitt fristet'

Kjendisnyheter

Victoria Beckhams skiftende utseende har vært gjenstand for febrilsk spekulasjon i årevis, da hun og mannen David gjorde Brand Beckham til et imperium på flere millioner pund.Men hun utløste forargelse og forvirring i oktober 2019 da hun insisterte på at hun ikke hadde gått under kniven ... til tross for at hun to år tidligere innrømmet at hun hadde minst én boobjobb.


Moren til fire sa til Morgen i fjor og sa: 'Jeg har ikke blitt fristet av en kosmetisk prosedyre, men aldri si aldri. Det er det som får noen til å ha det bra med seg selv. Jeg vil heller feire hvem jeg er og være den beste versjonen av meg selv fremfor å endre for mye. 'nana fra kongefamilien

Victoria Beckham hevdet i oktober 2019 at hun aldri hadde blitt fristet & apos; ved plastisk kirurgi (Bilde: AFP via Getty Images)


Imidlertid bekjente den 46 år gamle motemogulen i 2017 til Vogue at hun hadde brukt mange år på å fibre om prosedyrene hun hadde gjennomgått.

'Jeg burde nok si, ikke rot med brystene dine. Alle disse årene benektet jeg det - dumt. Et tegn på usikkerhet. Bare feir det du har, sa hun den gang.Men hva annet har bidratt til at hun har endret utseende gjennom årene?

En kirurg kl MYA Kosmetisk kirurgi forklarer: 'Victoria har tidligere diskutert sin kirurgiske brystforstørrelse. En brystforstørrelse tar sikte på å øke brystets størrelse, form eller fylde ved hjelp av et implantat.


tristan og blake barrass
Victoria Beckham (Bilde: Rex/Getty/Splash)

Posh Spice innrømmet å ha rotet & apos; med brystene hennes

jeg er en kjendis vekttap

'Jeg vil anta at Victoria siden har hatt fjerning og forstørrelse og bedt dem om å ha en mer naturlig form med mer øvre fylde mens de holder porsjon til rammen. Dette kan oppnås på mange måter avhengig av pasientens nåværende brystvev og kirurganbefaling med valg av implantatform, størrelse og plassering av implantatene under operasjonen. Gjennomsnittsprisen på denne prosedyren er mellom 5000 og 7000 pund.

Brystform og størrelse kan også endres gjennom en kvinnes liv av årsaker som pubertet, vekttap, vektøkning og graviditet.

VB avbildet med Whitney Houston, Emma Bunton og mannen David i 1999 (Bilde: DailyNEWSAM)

Victoria avbildet med sin naturlige skjønnhet før Spice Girls fant berømmelse (Bilde: REX)

'Victoria har mest sannsynlig hatt Botox i pannen og glabella (mellom øyenbrynene), som du kan se har hun en glatt panne, løftede øyenbrynbuer og en begrenset rynke og uttrykk. Behandlingen varer normalt mellom tre og seks måneder, og etter hvert som muskelvirkningen gradvis kommer tilbake, begynner linjer og rynker å dukke opp igjen og må behandles igjen.

sophie ellis bextors mamma

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

'Prosedyren kan gi en glattere, mer ungdommelig hud eller kan brukes som et forebyggende tiltak for å bremse utseendet på rynker.

Victoria har hatt noen justeringer i utseende -avdelingen gjennom årene (Bilde: Victoria Beckham/Instagram)

'Det er mulig at Victoria har hatt ikke-kirurgisk behandling av hudfyllstoffer til kinnene, ofte referert til som kinnfyllstoffer. Hudfyllstoffer kan brukes i dette området for å gjeninnføre struktur og volum langs kinnbenet, akkurat som i Victorias tilfelle.

'Dermal filler kan også brukes til å fylle opp hudpartier, siden fyldighet kan gå tapt med den naturlige aldringsprosessen som både menn og kvinner går gjennom. Prosedyren erstatter bløtvev mens du fyller ut rynker og hudfolder. Fyllstoffer kan variere i pris avhengig av område og beløp som brukes - vanligvis mellom £ 150 og £ 500 per økt. '