Hjerteknuste Sophie Ellis-Bextor hyller den kjære stefaren som dør

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hjerteknuste Sophie Ellis-Bextor hyller den kjære stefaren som dør



Sophie Ellis-Bextor har hylt en hjerteskjærende hyllest til stefaren etter at han døde.



Sangeren, 41, tok til Instagram for å fortelle fansen at hennes stefar John hadde gått bort i forrige uke, og sa at selv om det ikke var uventet, var det 'grusomt'.



TV -produsenten John, som var gift med Sophies mamma, tidligere Blue Peter -programleder Janet Ellis, 64, har tapt kampen mot lungekreft i stadium fire.

Han hadde vært en stor del av Sophies liv siden hun var en liten jente.

Hun delte et bilde av John og skrev: 'Dette er min stefar, John. Han har vært en stor del av livet mitt siden jeg var liten. Jeg kan ikke tro at det er sant, men han døde i forrige uke.



Sophies stefar John har tapt kampen mot kreft (Bilde: Instagram)

'Det var ikke uventet, men det var grusomt. Likevel er kjærligheten han og mamma skapte rundt familien vår, og den forblir for alltid. Ekteskapet deres var virkelig inspirerende - faktisk skrev jeg Young Blood om dem. '



Mamma-til-fem la til: 'Jeg føler meg så heldig å ha blitt oppdratt rundt det og blitt oppdratt av ham også. Han var ærlig talt den vakreste personen. Snill, god, morsom, smart, subtil, solid og tydelig ..

'Det vil alltid være trist at han ikke er her, men jeg er takknemlig for alt han har gjort for oss og for så mange glade minner. Kjærlighet er det mektigste av alt, og den overlever alt. Xxx '

Sophie hyllet (Bilde: S Meddle/ITV/REX)

Tidligere Blue Peter -programleder Janet Ellis med datteren Sophie Ellis Bextor

John var gift med Sophies mamma, tidligere Blue Peter -programleder Janet Ellis (Bilde: Getty)

Janet og John, som var den tidligere administrerende direktøren for TV-produksjonsselskapet Sunset+Vine, knyttet knuten i 1988 etter sammenbruddet av hennes ettårige ekteskap med Sophies pappa, Robin Bextor, 66.

De giftet seg i 1977, to år før de tok imot Sophie.

John blir også overlevd av parets to andre barn, Jackson, 33, og Martha, 29.

I april sa Sophie at hun var i isolasjon med mannen sin, The Feeling Richard Jones, og deres barn Sonny, 16, Kit, 11, Ray, syv, Jesse, fire og Mickey, 18 måneder.

benjamin jones amy dowden
Sophie Ellis-Bextor

En ung Sophie med mamma Janet (Bilde: Clive Limpkin /Daily Mail /REX)

De tok beslutningen om å gå i isolasjon før Storbritannias koronaviruslåsing begynte fordi de ikke ønsket å risikere å gjøre John syk under kreftkampen.

Janet snakket om ektemannens behandling på Lorraine og sa at den hadde blitt suspendert under pandemien.

Hun sa: 'Mannen min lever med kreft, så behandlingen hans er avbrutt for øyeblikket. Han har en fantastisk lege som vil gi ham behandlingen når han kan. '

Se Også: