Beste og verste energileverandører - basert kundetilfredshet og verdi for pengene

Energiregninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvordan sammenligner din energileverandør?

Hvordan sammenligner leverandøren din?(Bilde: Getty Images)



Storbritannias energibedrifter klarer ikke å levere en rimelig servicestandard for kundene, viser tall, mens regulator Ofgem forbereder seg på å heve prisene for opptil 15 millioner husholdninger denne uken.



Bare én Big Six -leverandør - firmaene med flest kunder - gjorde det til en liste over 10 leverandører som leverer den beste servicen, mens Shell Energy, det største firmaet utenfor Big Six, rangerte som 10. på bare 2,5 stjerner.



Kvartalsundersøkelsen fra Citizens Advice advarte om at penger ikke alltid kjøper god service, ettersom det avslørte at dusinvis av anerkjente energileverandører ikke leverer kundeservice.

når kommer julepynten ned

Rapporten målte antall klager, ventetider og hvor enkelt det var å bytte.

Det sa at av de 20 billigste prisene som er tilgjengelige akkurat nå, er 10 hos leverandører med de høyeste kundeservicepoengene, mens bare fem er hos leverandører i de nederste 10.



Det fant Orbit Energy å være den verste scoreren, etterfulgt av Symbio og Utilita.

Citizens Advice sa at 6 millioner husholdninger er bekymret for at de vil slite med å betale strømregningene sine på grunn av pandemien

Citizens Advice sa at 6 millioner husstander vil slite med å betale strømregningene sine på grunn av pandemien



Stjerneklassifiseringen, som så på poeng mellom oktober og desember 2020, kalte også PFP Energy og ENSTROGA som de dårligste utøverne.

I mellomtiden kommer Igloo Energy, M&S Energy, Outfox the Market, Octopus Energy og Co-Operative Energy på topp.

Veldedigheten sa at en fjerdedel av energikundene - tilsvarende over 6 millioner husholdninger - er bekymret for at de vil slite med å betale energiregningene sine på grunn av pandemien.

Det ber dårlige utøvere i stjerneklassifiseringstabellen om å forbedre kundeservicen - inkludert å håndtere faktureringsfeil og vanskeligheter med å kontakte leverandører.

m og m sjokoladeplate

Alistair Cromwell, fungerende administrerende direktør i Citizens Advice, sa: I en tid hvor så mange mennesker står overfor tap av jobber og økonomiske problemer, er det uakseptabelt at energiregninger er en annen kilde til stress. Med økningen i energiprisen, vil mange måtte betale mer og med rette forvente en anstendig tjeneste. Leverandører må gå opp for å gi kundene det de fortjener.

Alle bør vurdere om de får valuta for pengene fra leverandøren - å betale mer betyr ikke alltid at du får en bedre service. Ikke tåle det hvis det ikke er godt nok. Handle rundt hvis du kan.

Tallene kommer som energiregulatoren forbereder å øke pristaket for 15 millioner husholdninger fra torsdag.

Ofgem sa at prisene vil stige på grunn av et hopp i engrospriser fra 1. april .

Det maksimale beløpet leverandører får lov til å belaste kunder på standardvariabler, eller standard energitakster, vil øke med £ 96 til £ 1,138.

Imidlertid viser tallene fra Citizens Advice at med gjennomsnittskostnaden for den billigste tariffen akkurat nå £ 900, kan husholdningene spare £ 238 ved å bytte og droppe.

Energileverandører med høyest poengsum

  1. Igloo Energy
  2. M&S Energy
  3. Outfox markedet
  4. Kooperativ energi
  5. Blekksprut energi
  6. GoTo Energy
  7. Grønn energi
  8. EDF Energy
  9. Påvirker energi
  10. Zebra Power

For å finne ut det beste tilbudet for din husstand, se vår guide på hvordan bytte energileverandør .

Energileverandører med lavest poengsum

  1. Orbit Energy
  2. Symbio Energy
  3. Nytte
  4. PFP Energy
  5. ENSTROGA Energy
  6. ESB Energy
  7. Eon
  8. Økotrisitet
  9. Utility Point
  10. Shell Energy

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt NEWSAM Money -nyhetsbrev her.

Se Også: